Sadni napitki iz mikserja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
bananino, jagodno mleko? kej tazga iščeš?
banana+mleko, zmiksaj, po želji sladkaj... to je to...
sam verejtn nis tega mislla...
banana+mleko, zmiksaj, po želji sladkaj... to je to...
sam verejtn nis tega mislla...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Black Kitty
Ponavadi si zmešam kar mi pride pod roke. Sok pomaranče, kivi, banana, sojino mleko z okusom vanilije/jogurt/mleko/kefir/skuta, cimet + rjavi sladkor (med). Več kot je, bolj je
, kakšni oreški (madelji, lešniki, orehi) naredijo okus še boljši

Zadnjič spremenil Black Kitty, dne 31. Jan. 2009 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ja, si pripravljam
dostikrat je to banana + mleko, če pa ne to, potem včasih pomarančni sok, sicer pa vse, kar najdem - jagode, jabolka, banane, breskve, kivi,.. vse gre not, mogoče je edino včasih malo manj tekoče, ampak vseeno zelo dobro
in seveda brez sladkorja ponavadi 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz si do zdej še nism, ker nimam nobenga takega miksarja doma, ampak z mamo načrtujeva, da bi ga kuple, ker bi res rade pije oz. napou jedle sadje v tekoči oz. gosti obliki. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Jz dam not ponavadi banano, jabolko in kivi. Bi pa dala še jagode, če bi ji kdaj imela doma
Mi pa niso všeč miksane pomaranče oz. mandarine, ker pustijo tiste trakce 

Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Uf, jaz pa miksam vse mogoče. Imam tudi neko knjižico z recepti, ampak je ne uporabljam ravno pogosto ^^
Največkrat pa kar iz kakih banan, pomaranč, jabolk, kivija, ananasa, jagod.. odvisno kaj je pri roki in kakšna kombinacija mi zapaše
Si pa tudi kdaj pripravim sok rdeče pese in mi je noro dober =)
Kar se pa pomaranč tiče, ni čisto nobenih "trakcev" in je res super sok
Največkrat pa kar iz kakih banan, pomaranč, jabolk, kivija, ananasa, jagod.. odvisno kaj je pri roki in kakšna kombinacija mi zapaše

Kar se pa pomaranč tiče, ni čisto nobenih "trakcev" in je res super sok

-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
moj najljubši, brez katerega dan pri meni sploh ne more miniti, ker mam občutek da že nekaj manjka...
zgleda pa takole:
-stisnem prbl 2 dl pomarančnega soka (stisnem zato, da ni tistih groznih nitk ki se pojavijo če vržeš celo pomarančo notr, pa še manj gosto pride)
-ena banana
-žlica medu
zmiksaš in uživaš... nebesa
al pa banana/kivi/jabolko/pač žnj sadje ki je doma, navadni jogurt in lanena semena in med... ponovno nebesa za moje pojme
zgleda pa takole:
-stisnem prbl 2 dl pomarančnega soka (stisnem zato, da ni tistih groznih nitk ki se pojavijo če vržeš celo pomarančo notr, pa še manj gosto pride)
-ena banana
-žlica medu
zmiksaš in uživaš... nebesa
al pa banana/kivi/jabolko/pač žnj sadje ki je doma, navadni jogurt in lanena semena in med... ponovno nebesa za moje pojme

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- .malaa.tinaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
O kaj lepšga k sveži sadni napitki.To je pa res tok dobr =)
Ponavadi si v mikser dam:
-banana+kiviji+mandarine+svež pomarančni sok+svež grenivkin sok+jabolko+(jogurt)
Najbolše je pa seveda to zjutraj, to imam ponavadi med vikendi,ko imam dovolj časa da vse pripravim
......
Ponavadi si v mikser dam:
-banana+kiviji+mandarine+svež pomarančni sok+svež grenivkin sok+jabolko+(jogurt)
Najbolše je pa seveda to zjutraj, to imam ponavadi med vikendi,ko imam dovolj časa da vse pripravim

-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
jst ih mam tut ful rada. največkrat zmečem notr banane, jabolka, hruške, kivi, pomaranče se tut men ne zdijo več zarad nitk, pa pač sadje k ga mam doma.
zravn dam ponavad še žlico marmelade/medu, mleko in sadni jogurt. polet pa tut sladoled. aja pa še müslije. mmmm
zravn dam ponavad še žlico marmelade/medu, mleko in sadni jogurt. polet pa tut sladoled. aja pa še müslije. mmmm

-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
O njami. Čeprov jst ne maram, da je kr vse sadje not nametano...More bit mal selekcije med okusi
.
Ponavadi si nardim iz jabolka in banane, dodam pa še malo mleka (da se laži zmiksa), led (je bol osvežilno) in cimet.
Če sm fejst lačna si potem not nadrobim še piškote (čist navadne, Sport od Kraša če kera pozna).
Poleti pa delam napitke iz jagod in banane + malo mleka. Lahko samo tudi samo jagode in mleko al pa banana in borovnice pa sladoled po vrhu.
Joj kok se mi zdej lušta
.

Ponavadi si nardim iz jabolka in banane, dodam pa še malo mleka (da se laži zmiksa), led (je bol osvežilno) in cimet.
Če sm fejst lačna si potem not nadrobim še piškote (čist navadne, Sport od Kraša če kera pozna).
Poleti pa delam napitke iz jagod in banane + malo mleka. Lahko samo tudi samo jagode in mleko al pa banana in borovnice pa sladoled po vrhu.
Joj kok se mi zdej lušta

- Gost
Zadnjič zmiksala pomarančo in kivi in vse vrgla stran. Obup od okusa in teksture - same nitke in črne pikice od kivija. Občutno pregosta stvar. Neužitno. Mi je priskutilo celoten misker 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov