Prijatelja ali kaj več?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bj » 14. Jan. 2007 20:27

No situacija je takšna, da sem pred parimi meseci spoznol prekrasno punco, ki mi je res vizualno in osebnostno najboljša doslej!Enkrat sem že bil zarvnjen iz njene strani (ne dolg pred tem je končala zvezo-ni bila dolga), vendar vedno znova mi nekako pokaže kod da imam možnosti pri njej ali pa jaz signale razumem narobe!Glede na to, da sva zaenkrat res dobra prijatelja me bega predvsem to ali bi bilo pametno še enkrat poskust, kajti da bi jo izgubil kot prijateljico se raje...Cele dneve mislim o njej in po pravici povedano sem se po dolgem času zaljubu!Kaj mislite je vredno vztrajati in pustiti času čas ali naj si jo kar izbrišem iz glave in še naprej gojiva najino prijateljstvo?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jan. 2007 20:34

čas ti lahko največ prinese...Predvsem je možno, da te punca hoče malo boljš spoznat...Jst sm imela približno isti problem...Pa se je na koncu iz res najboljšega prijateljstva razvila tista iskrica z njegove strani in je bil pripravljen stopit z mano v zvezo...sicer me je baje imel že prej rad, vendar je hotel najprej videti kakšna oseba sem...
jst ti rečem, da še malo počakaj in potrpi...ne potiskaj nič naprej in naj se vse razvije samo od sebe...in ne ji preveč morit in se ji preveč ponujati...bodi malo skrivnosten in nedostopen...to najbolj pali :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 14. Jan. 2007 20:46

hm... če ti jz povem kako je to pri meni(pa verjetno še pri kateri).. kadar mamo tipa za frenda nm zlo težko rata kasnej ušeč na tak način da bi bla kej več z njim. dobr, drugo je če ga ti že od samga začetka tretiraš kot potencialnega partnerja, pa da sta najprej samo prijatelja... samo nvem, če je pri meni en prijatelj, bo zlo težko prestopu tisto mejo in postal fant. medtem ko je pri fantih baje dostkrat ravno obratno... da se fantje zlo hitr zagledajo v svoje prijateljice... nvem to bo raj kakšn tipčk obrazložu ;)

sicer pa jz ti tkole svetujem... prvo kot prvo ne silt v njo, ker boš dosegu ravno nasprotno... potem ne ji bit vedno na razpolago oz. ji dt filinga da čakaš na njo, al kako bi se izrazla. dej ji vedt da obstajajo zate tud druge punce na svetu, da ni ona edina oz. drugače povedano, nared jo mal ljubosumno(sam ne pa pretiravat).. če ji bo čist vseen, pol ji najbrž nisi všeč na tak način, če pa ne... pol pa boš že vidu naprej ;)
srečno!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 14. Jan. 2007 20:57

kakšne signale ti pa daje? ker jz se včasih tud do kolegov zlo tko obnašam..ampak to še ne pomen da bi dejansko bila z njim :D
a drugač sta ful prjatla al sam bol znanca?
Zadnjič spremenil Nadine, dne 14. Jan. 2007 21:01, skupaj popravljeno 2 krat.
bj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bj » 14. Jan. 2007 20:59

Full prjatla , dost se družva skor vsak dan slišva...
Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 14. Jan. 2007 21:00

wiii kako je to lepo prebrat :wink: ti kr en upanje da al kaj...

bod prjatu z njo, dej ji vedt da ti je neki vec od ostalih ...

nevem, posl ji kdaj kak sms -tko cist u easy, vpras jo ce bi sla kdaj s tabo se kam razn na pijacko, sam ne izpast bedak ce bo rekla NE -deli vtis da bos tko al tko sel tja kamor si jo povabu ampak ok, pac z nekom drugim ane; enkrat ji tko k strela z jasnega povej da ti je vsec in potem nadaljuj pogovor k da nisi nc reku, delaj se malo nedostopnega ker to pr vseh zazge -sploh pr unih k rade mal lovimo in nas privlac nedosegljivo hehe :wink: ...predvsem pa je ne poskus na kaksnem zmenku takoj zalizat!!!

sicer pa sej verjetno sam vids ce je njej kej do tebe?? te je kdaj poklicala sama od sebe, posle kdaj kak sms, kko se s tabo pogovarja, ti kej omena kaksne tipe, ti pove da je zaljubljena v koga, te kdaj previdno vprasa kko teb laufa ljubezn, te kej sprasuje o tebi -in da jo to res zanima...
deja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a deja » 14. Jan. 2007 21:42

po mojem maš možnosti.. sem bla v podobni situaciji da me je fant pustil pa mi je en kolega ful pomagal premagat to..pa sem ga mela iz dneva v dan raje.. pa se mi je nekak prikradel v srce ..pusti času čas..ker bolečine nemoreš samo tako utopit ..pozabit nekoga je zelo težko..stoj ji ob strani kot dober prijatelj..pomagaj ji..pokliči jo da bo vidla da ti ni vseeno (sicer pa veš ta prerok : A friend will come bail you out of jail , but a true friend will be sitting next to you saying :"Damn we fucked up ") ker če hočeš bit dober fant rabiš prvo bit dober prijatelj..
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 14. Jan. 2007 21:58

*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 14. Jan. 2007 22:22

jullia napisal/-a:http://www.intellectualwhores.com/masterladder.html

pa brez zamere

Zanimivo :P

Pac jaz se strinjam s tem, da ce je na eni strani privlacnost al pa clo zaljubljenost da dva ne moreta bit zares prijatelja.

Ok kr se pa tice situacije v prvem postu..lohk je karkol. Lohk ne ve kaj bi rada, lohk da je sramezljiva, lohk da ni zihr kaj ti misls pa te mal zavraca, lohk da ji dejansko nisi prvlacen..se najbl verjetn pa je da se zmer sanja svojega bivsega oz. vsaj razmislja o njem.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Jan. 2007 23:47

Nadine napisal/-a:hm... če ti jz povem kako je to pri meni(pa verjetno še pri kateri).. kadar mamo tipa za frenda nm zlo težko rata kasnej ušeč na tak način da bi bla kej več z njim. dobr, drugo je če ga ti že od samga začetka tretiraš kot potencialnega partnerja, pa da sta najprej samo prijatelja... samo nvem, če je pri meni en prijatelj, bo zlo težko prestopu tisto mejo in postal fant. medtem ko je pri fantih baje dostkrat ravno obratno... da se fantje zlo hitr zagledajo v svoje prijateljice... nvem to bo raj kakšn tipčk obrazložu ;)
V veliki vecini primerov to drzi. Sploh njega k je ze enkrat zavrnila.

*TIHANA* napisal/-a:wiii kako je to lepo prebrat :wink: ti kr en upanje da al kaj...

bod prjatu z njo, dej ji vedt da ti je neki vec od ostalih ...
:eek: A se ti hecas? Lepo je brat, da je tip nesrecno zaljubljen in trpi?

Ja super, pokazi ji da je neki posebnga, trudi se okol nje k zmesan, to ful privlaci zenske. :roll:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Jan. 2007 8:24

Bj sorry ker ti smetim tvojo temo ampak neki tud še mene zraven zanima...ker sm sama v podobni dilemi ti nebom jaz mogla nič pomagat drugače bi ti z veseljem :? :wink:

Dekleta berem, da bodi malo skrivnosten in malo nedostopen; potem sem slišala, da kar težko dobiš imaš to še bolj rad in ceniš (mislim fantje ane)...ampak jaz tega nemorm...če mi je kdo všeč mu nakažem...zdej z enim nekaj mava in mislim, da se to vse lepo počasi razvija saj mi je on reku, da bi rad da se najprej spoznava, reče mi, da mu je full lepo z mano pa vsak dan se tipkava na msnju pa tk naprej...Ampak jaz nemorm bit kej skrivnostna saj se zelo težko pretvarjam in sem taka kot sem...

Kaj ve mislite?

BJ sorry :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
bj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bj » 15. Jan. 2007 11:21

Ni nč hudga, ti pustim da si vprašala :D
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 15. Jan. 2007 12:20

Jaz mislim da me ženske to že takoj začutimo in pokažemo, če nam je "prijatelj" všeč samo kot prijatelj, ali kot potencialni partner, katerega preverjamo pod pretvezo prijateljstva! :D

Če vidiš da vedno poudarja kak si ji fajni prijatelj,p otem že sluti da ti hočeš imeti kaj več, ona pa tega noče in ti s temi besedami nakazuje, da žal nič več kot prijateljstvo ne bo :D

V takšnih situacijah je vse mogoeč, ampak mislim da jo boš moral malo bol opazovati kakšne namige ti deva in kaj ti govori. Če druga ne, sta prijatelja in ji lahko v hecu rečeš kakšno tako lepo besedo. Naj se ti ne mudi, ampak tudi za vse večne čase ni treba čakati na njo :D
Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 15. Jan. 2007 12:20

Pupike in fantki..bodite to kar ste...ravno iskrenost in naravnost privlači ljudi..naprimer če si blebetav/a govori, govori in govori...pa če poveš vse od tega kako si kot dojenček jedla kašico do tega kdaj si šla včeri spat...takšen/na si!!In tvoj vonabi bodoči partner te mora takšno spoznat, da bo vedel ali lahko ima vezo s takšno osebo ali ne.

Sicer pa biti skrivnosten ni vedno mišljeno da ne pokaži kar si, ampak pač da neke stvari poveš, narediš na pol, da pritegneš malo večje zanimanje. Odvisno od človeka za katerega se trudiš. Jaz zase vem, da ko se nekdo dela skrivnosten se meni pač enostavno ne ljubi trudit in iz njega vlečt, preprosto me zanimanje mine. Vedno sem bila takšna kot sem in vedno sem nardila tako kot mi je govorilo srce. Ne bom rekla da se nisem opekla, zelo sem se...parkrat, ampak vedla sem da sem dala vse od sebe in zdaj lahko rečem da mi ni žal niti za en sam trenutek, ki ga nisem zaigrala.

bj svetujem ti en odkrit pogovor. Vsi govorite naj ji pusti čas...kakšen čas...ni tukaj časa, če sta dva za skupaj se kar hitro vidi in zeelooo malo je primerov ko se dva odločita za zvezo in začneta nekaj čutit po par letih prijateljstva. Takšna zveza ne more bit strastna in polna ljubzeni, če na začtku ni bilo iskrice.

No to je moje mnenje...vi pa bodite takšni kot ste in smejte se...to pritegne bolj kot kakšna skrivnostnost!!
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 16. Jan. 2007 2:13

BJ hvala :wink:

Uaaa danes sem dala vse iz sebe in sva se super pogovorila na čem sva :cool:

Pa še tk lepo mi je voščil :love:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]