Najraje na svetu imam....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Koga imate najraje na svetu (mamo,očeta,fanta,sestro,brata...kakšnega sorodnika, prijatelja...) in zakaj?
P.S. Če je že bila podobna tema se opravičujem (jaz je nisem nikjer zasledila).
P.S. Če je že bila podobna tema se opravičujem (jaz je nisem nikjer zasledila).
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
*bratca - ker je edina osebca, ki mu največ zaupam (pa še to ne preveč )
*starša - kljub temu d se kdaj kregamo, jih mam zlo rada, čeprav se kdaj tega niti ne zavedam al ne pokažem
*nončko - ker je edina, ki mi je ostala od starih staršev in je res , si rečeve marsikaj a kljub temu ne vem kaj bi brez nje..
*prijatelje & prijateljice - ker brez njih je vse lažje v življenju...
*pa že k so nekatere omenle tudi sebe imam iz leta v leto rajši...
*starša - kljub temu d se kdaj kregamo, jih mam zlo rada, čeprav se kdaj tega niti ne zavedam al ne pokažem
*nončko - ker je edina, ki mi je ostala od starih staršev in je res , si rečeve marsikaj a kljub temu ne vem kaj bi brez nje..
*prijatelje & prijateljice - ker brez njih je vse lažje v življenju...
*pa že k so nekatere omenle tudi sebe imam iz leta v leto rajši...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
*mojo mamco - kr vem da me bo mela vedno rada ne glede na to kakšno neumnost bom nardila
*sweetyja - kr je prvi v katerega sm se zaljubila s celim srčkom in sm zarad njega boljša oseba
*mojga atija - mah ja, sj zna zamorit ampak za njega sm pač še vedno "njegova mala punčka" -> protektorski fotr kaj nej
*dedka in babico - enostavno zato kr v men vedno vidita samo najboljše in me mata rada točno takšno kt sm
*Marushko - best frendica
*Nino - tud full dobra frendica
*Lana - vlka vloga v preteklosti k je ne gre kr tko pozabit
*sweetyja - kr je prvi v katerega sm se zaljubila s celim srčkom in sm zarad njega boljša oseba
*mojga atija - mah ja, sj zna zamorit ampak za njega sm pač še vedno "njegova mala punčka" -> protektorski fotr kaj nej
*dedka in babico - enostavno zato kr v men vedno vidita samo najboljše in me mata rada točno takšno kt sm
*Marushko - best frendica
*Nino - tud full dobra frendica
*Lana - vlka vloga v preteklosti k je ne gre kr tko pozabit
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mislim, da imam celo bolj od sebe, rada svojo muco (na stirih nogah, da ne bo pomote). Ce odstejemo dejstvo, da je mali vragec tako grozno prikupen in pameten, je na prvem mestu verjetno zato, ker je edino bitje na svetu, ki je popolnoma odvisno od mene, in ker me je naucila marsicesa, zaradi cesar sem boljsi clovek.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
* mamico in očija - k me mata rada in mam zarad njiju tako čudovito življenje, ker mi res omogočita in data vse kar si želim
* sestrco - k se vedno bolj razumeva in se mava fajn
* mojga kužka - k je k en dojenček (mejčkn, odvisen, nagajiv, želi si pozornosti in ljubezni) in se vid, da ma tud on mene rad
* mojo ljubezen..
* mojo najboljšo prijateljico - ker sva že velik dale čez in se vedno lahko zanesem nanjo, res ne vem kaj bi brez nje
* familijo po očijevi strani (vsebuje babi, dedija, 2 bratranca, strica + teto) - res sm navezana na njih
* prijatelje - ker so z mano v dobrem in slabem
* svoj avto - ker zelo rada vozim in ugotavljam, da sm dobra voznica
* in seveda sebe
* sestrco - k se vedno bolj razumeva in se mava fajn
* mojga kužka - k je k en dojenček (mejčkn, odvisen, nagajiv, želi si pozornosti in ljubezni) in se vid, da ma tud on mene rad
* mojo ljubezen..
* mojo najboljšo prijateljico - ker sva že velik dale čez in se vedno lahko zanesem nanjo, res ne vem kaj bi brez nje
* familijo po očijevi strani (vsebuje babi, dedija, 2 bratranca, strica + teto) - res sm navezana na njih
* prijatelje - ker so z mano v dobrem in slabem
* svoj avto - ker zelo rada vozim in ugotavljam, da sm dobra voznica
* in seveda sebe
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Da še jaz odgovorim
-lubija (ker daje smisel mojemu življenju) :knuddel:
-mami&ati (ker me mata rada in me prenašata, tudi takrat ko sem sama sebi v napoto)
-N*...ker je zlata pupika
-Ž* in J* (ker me vedno spravita v dobro voljo in ker sta moja lubeka-nečaka)
- sekici, ki me spravljata ob živce in sta najbolj pametni (ampak še vedno sta sestrci)
- moj Medek (vedno veselo laja, ko pridem domov in me pozdravlja, ko mi je pa dolgčas pa mi na sprehodih dela družbo)
-lubija (ker daje smisel mojemu življenju) :knuddel:
-mami&ati (ker me mata rada in me prenašata, tudi takrat ko sem sama sebi v napoto)
-N*...ker je zlata pupika
-Ž* in J* (ker me vedno spravita v dobro voljo in ker sta moja lubeka-nečaka)
- sekici, ki me spravljata ob živce in sta najbolj pametni (ampak še vedno sta sestrci)
- moj Medek (vedno veselo laja, ko pridem domov in me pozdravlja, ko mi je pa dolgčas pa mi na sprehodih dela družbo)
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
* sebe (itak )
* lubija
* mami pa tamal (čeprov si nismo zdej neki fuuuul blizu)
* mačkonarja
* mojo number 1 kokoško k se lah načvekava, nakofetkava, najamrava, našopingirava itd.
Sj so še drugi, ampak ne izstopajo lih toliko, za fotra se pa ne znam opredelit - valda, da mi ni vseen za njega, ampak itak nimava nobenga odnosa (razn poslovnga) tko da...
* lubija
* mami pa tamal (čeprov si nismo zdej neki fuuuul blizu)
* mačkonarja
* mojo number 1 kokoško k se lah načvekava, nakofetkava, najamrava, našopingirava itd.
Sj so še drugi, ampak ne izstopajo lih toliko, za fotra se pa ne znam opredelit - valda, da mi ni vseen za njega, ampak itak nimava nobenga odnosa (razn poslovnga) tko da...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]