Bivši fant s katerim se občasno še dobiva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- girl19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2005
pozdravljene punce..
moje življenje je trenutno res grozno..naj vam razložim..s fantom sva bila skupaj 2leti..med tem časom ko sva bila par mi je bilo z njim zelo fajn, le občasno sva se kregala, poleg tega pa je mene motilo predvsem to da je on želel več časa preživeti s svojimi prijatelji, med katere se jaz nism preveč vklopila..zato sva se pred poletjem odločila da greva narazen..sprva sm se res počutila fajn, svobodno, res boljše brez njega..ko sva se prvič dobila za moj rojstni dan mi je pa postalo res grozno..takrat sva v bistvu šla samo na kavo..ampak sm vseeno začutila da ga full pogrešam..no in od tiste kave naprej sva se oba zmenila, da se bova občasno dobivala, se dala dol..in to bo to..no to se zdej dogaja že ene 3-4mesece..sej do zdej je blo še nekak kul, ampak zdej zadnje 4 dni se mi pa kar meša..trenutno sm namreč sama doma, in sva se s tem fantom zmenila da bo pršu včasih h meni..sej prva 2dni je bil tukaj..zdaj mi pa že 2dni daje same izgovore da ne more, da je slabe volje in podobno...meni se pa res meša k bi res rada kam šla z njim..
aja pa naj omenim še to, da zadnjič je on bral moje sms-e in znoru k je vidu da si pišem z enim, k je ubistvu že mal starejši, no in je reku da ne razume zakaj vsem drugim pišem lepše sms-e kot njemu..ampak meni se v bistvu ne zdi tako...no in pol naslendji dan sm pa jst brala njegove sms-e in našla nekaj smsov od njegove sodelavke, ki ji je po mojem mnenju malo všeč..no in zdej nevem, kr mislim na to da bosta bla skupi in tko..
no punce upam da ste kej razumele kaj hočem povedati..jst bi vas pa full lepo prosila če mi lahko mal pomagate, k nevem al nej še mam tak odnos z njim, al nej mu sploh pišem ne več..al kaj naj nrdim??ker trenutno sm res čisto na dnu..pa rabm enga k bi mi povedal a sm res jst neumna k ga ne dam iz svojga življenja al kaj???
moje življenje je trenutno res grozno..naj vam razložim..s fantom sva bila skupaj 2leti..med tem časom ko sva bila par mi je bilo z njim zelo fajn, le občasno sva se kregala, poleg tega pa je mene motilo predvsem to da je on želel več časa preživeti s svojimi prijatelji, med katere se jaz nism preveč vklopila..zato sva se pred poletjem odločila da greva narazen..sprva sm se res počutila fajn, svobodno, res boljše brez njega..ko sva se prvič dobila za moj rojstni dan mi je pa postalo res grozno..takrat sva v bistvu šla samo na kavo..ampak sm vseeno začutila da ga full pogrešam..no in od tiste kave naprej sva se oba zmenila, da se bova občasno dobivala, se dala dol..in to bo to..no to se zdej dogaja že ene 3-4mesece..sej do zdej je blo še nekak kul, ampak zdej zadnje 4 dni se mi pa kar meša..trenutno sm namreč sama doma, in sva se s tem fantom zmenila da bo pršu včasih h meni..sej prva 2dni je bil tukaj..zdaj mi pa že 2dni daje same izgovore da ne more, da je slabe volje in podobno...meni se pa res meša k bi res rada kam šla z njim..
aja pa naj omenim še to, da zadnjič je on bral moje sms-e in znoru k je vidu da si pišem z enim, k je ubistvu že mal starejši, no in je reku da ne razume zakaj vsem drugim pišem lepše sms-e kot njemu..ampak meni se v bistvu ne zdi tako...no in pol naslendji dan sm pa jst brala njegove sms-e in našla nekaj smsov od njegove sodelavke, ki ji je po mojem mnenju malo všeč..no in zdej nevem, kr mislim na to da bosta bla skupi in tko..
no punce upam da ste kej razumele kaj hočem povedati..jst bi vas pa full lepo prosila če mi lahko mal pomagate, k nevem al nej še mam tak odnos z njim, al nej mu sploh pišem ne več..al kaj naj nrdim??ker trenutno sm res čisto na dnu..pa rabm enga k bi mi povedal a sm res jst neumna k ga ne dam iz svojga življenja al kaj???
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Punca jest ti svetujem da ga pustiš pri miru! Lej zdej ga maš samo za seks, pa druženje, ampak problem pa nastane tu- ti si se nanga ponovno navezala in vrjetno nekaj čutiš, on se pa zgleda ni, in te ma res samo za seks! Jest ti odsvetujem da se dobivaš z njim, ker bo še zmeri slabše, vračala se bodo tista čustva (vrjetn res samo s tvoje strani).
Res tip te bo zj mal izkoriščal, glih tok da bo zadovoljen, zraven bo pa mel druge, tut tist da pišeš drugim lepše sms-e je čist mem. Sej nista več skupej ane.
Sama sm mela isti problem, potem ko sva nehala, sva se pol dobila pa tut dala dol (k je blo seveda najlepš), sam pr men so se ponovno zbudila tista čustva..pol sva se pa kao skregala, in zdj ni ne duha ne sluha-hvalabogu!!
Res tip te bo zj mal izkoriščal, glih tok da bo zadovoljen, zraven bo pa mel druge, tut tist da pišeš drugim lepše sms-e je čist mem. Sej nista več skupej ane.
Sama sm mela isti problem, potem ko sva nehala, sva se pol dobila pa tut dala dol (k je blo seveda najlepš), sam pr men so se ponovno zbudila tista čustva..pol sva se pa kao skregala, in zdj ni ne duha ne sluha-hvalabogu!!
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ne se spuščat v ene "sex zveze", če veš, da tega nis sposobna in da so prisotna čustva...ker sama sebe matraš s tem. Ti neki čutš do njega, on bi pa sam sexal s tabo (očitno) in se še mal zabaval z drugimi. Tko si tud razlagam njegov izpad ljubosumja...zgleda si hoče zagotovit, da se ne boš slučajn zalubla v druzga in njega skenslala, ker hoče met tko nek eno rezervo, k bo zmer prpravljena bit z njim. Vsaj jst to tko vidm. Jst se neb ukvarjala z njim, razen, če bi men tud šlo sam za sex.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Ja sej vem da je težko kr tko hitr to nardit, pa ga kr skenslat..sam pomisl kakšne posledice bo to teb prnesl..sej na začetku lahko da boš srečna, pa pol čez neki časa se lahko zgodi da bo spet isto ane. Sicer pa najbol da poslušaš svoje srce! Aja pa nisi neumna, zakaj le..jest točno vem kako se počutiš, sicer je šla pa skoz to vsaka punca...res jest ti želim samo dobo in da te res ne bo samo izkoristu!
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Dokler ga ne boš prebolela ne moreš imeti takega odnosa z njim. Če imaš nekoga samo za seks to pomeni, da ni vpletenih nekih čustev, česar se oba zavedata.
Po moje je tvoj bivši začutil, da pri tebi ni tako in da si še zmeraj zaljubljena vanj, zato se te "izogiba", saj te noče prizadeti in upa, da ga boš tako lažje prebolela.
Tako da ti svetujem resno fazo prebolevanja, med katero je bolje da se ne vidita, šele potem pa se odloči ali je primeren kandidat za sex frenda ali si želiš nekaj popolnoma drugega. Pa veliko uspeha!
Po moje je tvoj bivši začutil, da pri tebi ni tako in da si še zmeraj zaljubljena vanj, zato se te "izogiba", saj te noče prizadeti in upa, da ga boš tako lažje prebolela.
Tako da ti svetujem resno fazo prebolevanja, med katero je bolje da se ne vidita, šele potem pa se odloči ali je primeren kandidat za sex frenda ali si želiš nekaj popolnoma drugega. Pa veliko uspeha!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- girl19
- Sramežljivka
ej hvala punce..full mi velik pomen da edn pove res tko kt je..tko kt bi sama mislila če bi bila druga v tej situaciji..k do zdej nism tko razmišljala, od zdej naprej pa upam da bom!!sm mu hotla prej že pisat, da bolš če končava vse stike in vse..pa sm se na srečo ustavla..sm se odločla, da mu niti tega ne napišem..pa počakam kaj bo on kej napisal, reku..da bo vidu da loh tut brez njega!!
- kokakola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
glej tip te ima samo za rezervo in sicer je s tabo v neki kvazi sex zvezi v bistvu pa raziskuje stvoje možnosti. če bo ugotovu da si ne more najdt nobene normalne bejbe bo s tabo, če bo potrebn te bo poklicov, če mu bo dolgcajt pa ne bo nobenga njegovga kolega/kolegice okol bo šu z tabo na pijačo. in to je to kej več ne morš pričakovat. zdej se samo vpraši a nisi vvredna neki več?
- girl19
- Sramežljivka
mah...tolk sovražim trenutno svoje življenje..sploh ne vem kaj mi je ampak solze se mi kr ulijejo..res bi rada šla mim tega, k vem da če bo šlo tko naprej bo zmeri slabši..sam rečt je lahko, nrdit to pa bl težko!!
Puhec, ti pa le dobr premisl, če res to ni več to, da ti ne bo pol žou, tko kt men..je pa res da je bolje obžalovat neko stvar k si jo naredu, ne pa obžalvat pa se sprašvat zakaj neke stvari nisi naredu!!želim ti velik sreče pr temu no..
Puhec, ti pa le dobr premisl, če res to ni več to, da ti ne bo pol žou, tko kt men..je pa res da je bolje obžalovat neko stvar k si jo naredu, ne pa obžalvat pa se sprašvat zakaj neke stvari nisi naredu!!želim ti velik sreče pr temu no..
- kokakola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
joj punca ne morš zdej zarad enga tipa sovražit svoje življenje. čimprej se ga zneb pa bo. vem da je težko samo kaj, a bi raj celo življenje preživela s tem tipom pa potem ugotovila, da si vrgla ceu svoj lajf stran. ne splača se. bodi raj zdele nedoločeno obdobje sama potem bo pa že pršu kak princ na belem konju oz v črnem mercedesu, ki te bo odpeljal na dopust v tople kraje
(mal sem kerikirala vso zadevo)

- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Girl19 bla sem v čisto ampak res čisto v enaki situaciji kot ti in ti lahko povem samo nekaj...bejž od njega stran!
Stvari se samo vlečejo, navezane smo itak samo me, poleg tega pa ja...tipu si ena dobra rezerva. In bolj ko bo še čutu, da ga maš rada pa da ga ne moreš pozabt bolj bo to izkoriščal.
Men to dolg ni blo jasn, ker sm bla včasih mal bolj navne sorte samo po tem pa pride nekdo, ko ti res da vso svojo pozornost in veš, da te ma rad pa bo zraven tebe ne glede na to kje boš, kaj počneš in kakšna si. Zato...živi naprej in ga pozab!
Stvari se samo vlečejo, navezane smo itak samo me, poleg tega pa ja...tipu si ena dobra rezerva. In bolj ko bo še čutu, da ga maš rada pa da ga ne moreš pozabt bolj bo to izkoriščal.
Men to dolg ni blo jasn, ker sm bla včasih mal bolj navne sorte samo po tem pa pride nekdo, ko ti res da vso svojo pozornost in veš, da te ma rad pa bo zraven tebe ne glede na to kje boš, kaj počneš in kakšna si. Zato...živi naprej in ga pozab!

-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
girl19 napisal/-a:no in od tiste kave naprej sva se oba zmenila, da se bova občasno dobivala, se dala dol..in to bo to..
Tole pa men ni jasno - kako se lahko z nekom s katerim si bla 2 leti kr zmeniš, da se bosta sam dol dajala? Jest zastopim, da se zgodi (pač privlačnost, čustva) sam, da se pa zmeniš to mi pa ni jasno

Tut ni mi čist jasno al hočeš bit spet z njim al ne? Pomoje je najbol, da se mal distanciraš od vsega tega, ker ti bo sam zmer bl bad. Pejt lepo počas naprej pa "pokoplji" to zadevo za sabo in dej si priložnost za lepše čase

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]