Nesramni odnosi med ljudmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
No dons se mi je zgodila ena čudna stvar...
Ko sem klicala pač ljudi za delanje anket po telefonu v službi, sem na telefon dobila enega fotra, ki me je takoj napadu z raznoraznimi žaljivkami, ne da bi sploh povedala do konca zakaj kličem...Besed njegovih ne bom pisala, ker so same hude žaljivke in se lih ne spodobi..
Me je pa stvar ful šokirala...
Moja tema se ne glasi o tem, kar se je pač zdaj zgodilo..Ampak me zanima zakaj tak odnos do soljudi?
zakaj se nekateri ljudje tako nesramno obnašajo in še brez razloga?
Zakaj ne odstopijo vsi sedeža starejšim ljudem v avtobusu?
Zanima me zakaj in čemu tak odnos..Kaj imajo taki ljudje, ki to počnejo v glavi?čemu treba taka nesramnost in nekultura?
zanimajo me vaša mnenja in vaša razmišljanja...
(iskalnik ne dela-sem že omenila, tko da nisem mogla pogledat če je tema že bila..tko da če pač je bila, pač zaklenite)
Ko sem klicala pač ljudi za delanje anket po telefonu v službi, sem na telefon dobila enega fotra, ki me je takoj napadu z raznoraznimi žaljivkami, ne da bi sploh povedala do konca zakaj kličem...Besed njegovih ne bom pisala, ker so same hude žaljivke in se lih ne spodobi..
Me je pa stvar ful šokirala...
Moja tema se ne glasi o tem, kar se je pač zdaj zgodilo..Ampak me zanima zakaj tak odnos do soljudi?
zakaj se nekateri ljudje tako nesramno obnašajo in še brez razloga?
Zakaj ne odstopijo vsi sedeža starejšim ljudem v avtobusu?
Zanima me zakaj in čemu tak odnos..Kaj imajo taki ljudje, ki to počnejo v glavi?čemu treba taka nesramnost in nekultura?
zanimajo me vaša mnenja in vaša razmišljanja...
(iskalnik ne dela-sem že omenila, tko da nisem mogla pogledat če je tema že bila..tko da če pač je bila, pač zaklenite)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
UH, podobno se jz že (skoraj)celo življenje sprašujem..zakaj so ljudje taki/nesramni? A jih tolk stane mal bit prijazen do sočloveka, razumevajoč, nesebičen... ?
Ma ja, k vsi sam na svojo rit gledajo
Ma ja, k vsi sam na svojo rit gledajo
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
taki so zato, k nimajo nč pametnejšega za počet, pol se pa spravlajo na nč hudga sluteče soljudi, da jim pač zagrenijo življenje... ti jim je v veselje... na žalost obstajajo taki primitivni ljudje, k živijo za to, da grenijo življenja drugim... zdj pa al je to z raznimi opazkami, besedami, dejanji, karkol... važn, da enga užaljo na tak al pa drugačn način, pa so srečni... v seb nimajo tok ponosa, da bi se zadržal saj enkrat in ne bi izpadl butli... to so zame mičken moteni ljudje - pa nočm nobenga s tem žalt .... pač ne vejo, kaj bi sami s sabo, sami seb grejo na živce, pol pa takele delajo... in to gre men na k****... ob takih ljudeh men zavre kri... res se komi zadržujem, da koga ne klofnem oz. mu ne povem, kar mu gre... sam se zadržim ker se nočm spuščat na njihov nivo... u glavnem taki ljudje so taki egoisti, da joj... gledajo sam na svojo rit, tko k je rekla purple_rain
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
V temi o Jehovovih pricah, se je NIA o tem razgovorila. Mogoce ti bo dala ona pravi odgovor.
Meni ni jasno, zakaj se ljudje vcasih obnasajo tako barbarsko, sem pa mnenja, da bi se marsikaj spremenilo, ce bi bili sami vsaj enkrat v polozaju, ko ne bi dobili sluzbe in bi bili primorani opravljati tako delo. Sama sem na podobnem delovnem mestu zdrzala natancno en dan. Pravzaprav se huje. Jaz sem prodajala knjige! In so me posiljali tja, od koder sem pred 25 leti prisla in zeleli imeti spolne odnose z mojimi druzinskimi clani (moja interpretacija kletvic). Tko da...dejte res dvakrat premislt, preden koga naderete! Ze jutri lahko kdo vas.
Meni ni jasno, zakaj se ljudje vcasih obnasajo tako barbarsko, sem pa mnenja, da bi se marsikaj spremenilo, ce bi bili sami vsaj enkrat v polozaju, ko ne bi dobili sluzbe in bi bili primorani opravljati tako delo. Sama sem na podobnem delovnem mestu zdrzala natancno en dan. Pravzaprav se huje. Jaz sem prodajala knjige! In so me posiljali tja, od koder sem pred 25 leti prisla in zeleli imeti spolne odnose z mojimi druzinskimi clani (moja interpretacija kletvic). Tko da...dejte res dvakrat premislt, preden koga naderete! Ze jutri lahko kdo vas.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
FemmeFatal napisal/-a:V temi o Jehovovih pricah, se je NIA o tem razgovorila. Mogoce ti bo dala ona pravi odgovor.
pa še kje drugje
jah jaz sem dons preveč šokirana in sploh nevem kaj bi napisala, ker kej tazga se mi recimo še ni zgodil...
jst v življenju nisem nadrla osebe ki ej nisem poznala in sploh en brez razloga..Sploh nevem kje jim morala, kutura, pravica za tak odnos..Namesto d abi ljudje živeli v sožitju eden drugemu kopljejo jamo in se naslajajo nad tujo nesrečo..sej ne rečem, če si psihično bolan, potem obstaja neko opravičilo za tako obnašanje, ampak ko si normalen in ko imaš polno rit vsega, pa se greš na takle način znašat nad ljudmi...nevem res nevem...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Mozen je tudi enostavno slab dan cloveka in mogoce vsakodnevno klicarjenje po telefonu s taksnimi in drugacnimi anketami/prodajami/ponudbami. Enkrat prekipi in na to naletis pac ti.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ah zadnje čase je res vse več nesramnežev po svetu, vsi gledajo le na svojo rit. Tisti ki so pa ponavadi prijazni, pa kar kmalu ugotovijo, da te prijaznost ne pripelje daleč v življenju.
Ampak vse se vrača, vse se plača. To je moja tolažbo in zaradi tega ostajam v mejah prijaznosti...
Ampak vse se vrača, vse se plača. To je moja tolažbo in zaradi tega ostajam v mejah prijaznosti...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ja purple..sej sm ti že povedala in piše mi na blogcu kaj se je men naredlo. res da se pr men ni šlčo za anketiranje ampk za nesramnost ljudi ker jim je pač neki spodletelo. in tega je dan danes v naši družbi ful velik-skor preveč. ljudje misljo da so neki da lahk vsazga pošlejo tam nekam v 3 pm.
in ne bluzt da so ljudje nesramni zarad velik teh anket...kam bi pa pršli če bi ankete spravlale v nesramnost vse ljudji?hallo...ljudje se morjo nekako nad nečim izživljat in pol kdor pride prvi na vrsto tist ga naj***!
in ne bluzt da so ljudje nesramni zarad velik teh anket...kam bi pa pršli če bi ankete spravlale v nesramnost vse ljudji?hallo...ljudje se morjo nekako nad nečim izživljat in pol kdor pride prvi na vrsto tist ga naj***!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Zakaj ne odstopim sedeza na avtobusu......?? Ker tud mene noge in hrbtenica bolijo, ko cel dan lazim okol in prenasam s seboj na tone stvari, pa se mesecno karto drazje placam kot upokojenci. Ce pride kaka mamika, ki ima dve bergle in komaj stoji, se ji pac vstanem. Enako naredim, ce vidim kaksno 8 mesecev noseco. Se seveda vstanem, da se lahko vsede. Ce pa pride kaksna cila in zdrava 60- letnica, pa naj kar lepo stoji, drgac se naj pa s taksijem vozi.
Drgac pa moram rect, da sem sama vcasih prav nesramna do nekaterih ljudi. Najveckrat zato, ker mi grejo na zivce in mam svoje probleme in misli v glavi, pa se mi z njimi enostavno ne da ukvarjat.
Najbolj na zivce mi gre, ko pridem v Mercator pa me vsaka prokleta prodajalka pozdravlja in potem bi mogla v 10 minutah 15 x rect dober dan. Halo!!! Pa ko prides v kaksno trgovino s cotami, pa takoj prodajalka prileti in : " A vam lahko kaj pomagam!!" Kaj naj ji recem?? NEE.... mir mi daj, da sama pogledam vse kar hocem, ce bom rabla pomoc, pa te bom ze vprasala.
Kar se tice telefonskih anket pa sem vedno prijazna in zmeraj sodelujem, ker sem tudi sama vcasih anketirala in vem kako se nekateri obnasajo. Najvecja fora je pa ta, da ponavadi sodelujejo taki, ko res nimajo casa in so ful prijazni pa ti vseeno grejo na roko. Kaksni upokojenci, ki itak nimajo kaj za delat, pa se zacnejo pizdit ze takoj, ko reces dober dan. Ampak tak pac je.
Ko imam dober dan, sem seveda malce bolj prijazna
Drgac pa moram rect, da sem sama vcasih prav nesramna do nekaterih ljudi. Najveckrat zato, ker mi grejo na zivce in mam svoje probleme in misli v glavi, pa se mi z njimi enostavno ne da ukvarjat.
Najbolj na zivce mi gre, ko pridem v Mercator pa me vsaka prokleta prodajalka pozdravlja in potem bi mogla v 10 minutah 15 x rect dober dan. Halo!!! Pa ko prides v kaksno trgovino s cotami, pa takoj prodajalka prileti in : " A vam lahko kaj pomagam!!" Kaj naj ji recem?? NEE.... mir mi daj, da sama pogledam vse kar hocem, ce bom rabla pomoc, pa te bom ze vprasala.
Kar se tice telefonskih anket pa sem vedno prijazna in zmeraj sodelujem, ker sem tudi sama vcasih anketirala in vem kako se nekateri obnasajo. Najvecja fora je pa ta, da ponavadi sodelujejo taki, ko res nimajo casa in so ful prijazni pa ti vseeno grejo na roko. Kaksni upokojenci, ki itak nimajo kaj za delat, pa se zacnejo pizdit ze takoj, ko reces dober dan. Ampak tak pac je.
Ko imam dober dan, sem seveda malce bolj prijazna
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz tud opravlam isti job k ti purple in se mi je že neštetokrat zgodil neki podobnga k teb. folk si kr dovol in te pošle po telefonu nekam predn sploh poveš zakva se gre, učasih mi kr živc mal potegnejo in bi jih kr nazaj nekam poslala naučit se kulture...sam pol bi se spustila na nižji nivo. sj pač navadš se in si rečš folk je očitno brezobzirn in usak vid sam še svojo rit in v današnem cajtu dejansko je tko, na žalost.
drgač k si rekla zakaj na busu ne ustane folk starejšim. jz bom povedala svoj primer: enkrat sm sedela na busu in je pač pršla gor ena starejša gospa in sm ustala pač da bi se ona usedla, nakar se ženska začne na polno drt name da kaj mislm da ona je, da ona je sposobna stat in ne vem kva še. skratka ženska se je počutla užaljeno ker sm ji ponudla sedež, češ da je ona nesposobna stat mislm grrrrrr
od takrat naprej pač ustanm če vidm po faci da je normaln človk če ni en/a zafrusteran/a oseba.
dons res marsikej doživiš, ne vem kva je s folkom. sj mamo usi bleme pa se zato ne spravlaš na usazga neznanca k se je slučajno znajdu tm
drgač k si rekla zakaj na busu ne ustane folk starejšim. jz bom povedala svoj primer: enkrat sm sedela na busu in je pač pršla gor ena starejša gospa in sm ustala pač da bi se ona usedla, nakar se ženska začne na polno drt name da kaj mislm da ona je, da ona je sposobna stat in ne vem kva še. skratka ženska se je počutla užaljeno ker sm ji ponudla sedež, češ da je ona nesposobna stat mislm grrrrrr
od takrat naprej pač ustanm če vidm po faci da je normaln človk če ni en/a zafrusteran/a oseba.
dons res marsikej doživiš, ne vem kva je s folkom. sj mamo usi bleme pa se zato ne spravlaš na usazga neznanca k se je slučajno znajdu tm
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ah no, meni pa grejo ti z anketami dost na živce, ampak nikoli nisem pa nesramna do njih. pač povem da nočemo sodelovati v anketi. včasih sem na vse odgovarjala in potem so klicali kr naprej.
prodajalke v trgovini pa morajo biti prijazne, čeprav je tudi meni to nadležno. sploh pri cotah. najraje si sama v miru vse pogledam in če kej rabim jo že pokličem. ampak vem pa, da jim delodajalci ful težijo glede prijaznosti pa to. mam znanko ki dela v Tušu in jim skos pošiljajo neke prikrite kupce, da se prepričajo če se dovolj smejijo in so prijazne. jebat ga, sej niso same krive. prijaznost se jim pozna pri colngi.
prodajalke v trgovini pa morajo biti prijazne, čeprav je tudi meni to nadležno. sploh pri cotah. najraje si sama v miru vse pogledam in če kej rabim jo že pokličem. ampak vem pa, da jim delodajalci ful težijo glede prijaznosti pa to. mam znanko ki dela v Tušu in jim skos pošiljajo neke prikrite kupce, da se prepričajo če se dovolj smejijo in so prijazne. jebat ga, sej niso same krive. prijaznost se jim pozna pri colngi.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mily napisal/-a: mam znanko ki dela v Tušu in jim skos pošiljajo neke prikrite kupce, da se prepričajo če se dovolj smejijo in so prijazne. jebat ga, sej niso same krive. prijaznost se jim pozna pri colngi.
pr nas je isto..skor vsak teden nam pošlejo te prikrite kupce pa po trgovini zdraho delajo pa kode trgajo stran pa drugamnalimjo pa pozdarvlajo ku trapsti in ti ita ti gredo na živce jih ne pozdraviš bla bla bla potlej na blagajni pa kr ene kode vlečeš k sploh nevem če ne gledaš pa kej probajo mim blagajne spravt..pol če ne opazeš, ne pozdravlaš, itd ti trgajood plače 5000 za vsako ko pridejo..
pol pa še rečte da se morjo vsi trgovcismejat?!? jst se ne morem cel cajt..
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
glede teh anket po telefonu...ni čudno da folk popizdi, če se nekatere kliče kar naprej z različnih firm...tako je pri nas....
če verjamete ali ne nas kličej s treh različnih firm v istem dnevu....in vsak če nekaj imet...pa itak da popizdiš....saj ne, daleč od tega da koga pošlješ v k****, ampak jaz jih zadnje čase prašam, da kako vedno nas izberejo....zato ker zmeri rečejo smo vas izbrali po naključju....
eni znajo bit res sitni...meni je recimo pred kratkim rekla ena ka je delala ankete, da če je doma kdo od moškega spola pa sem rekla da ni in mi je rekla...punca si pa nesramna veš...mislim, a to je pa delo? pol sem zahtevala njene podatke ker sem jo hotla prijavit, pa mi je odložila telefon...tako da glede teh anket ni zmeri vse tko kot zgleda...eni znajo bit res
če verjamete ali ne nas kličej s treh različnih firm v istem dnevu....in vsak če nekaj imet...pa itak da popizdiš....saj ne, daleč od tega da koga pošlješ v k****, ampak jaz jih zadnje čase prašam, da kako vedno nas izberejo....zato ker zmeri rečejo smo vas izbrali po naključju....
eni znajo bit res sitni...meni je recimo pred kratkim rekla ena ka je delala ankete, da če je doma kdo od moškega spola pa sem rekla da ni in mi je rekla...punca si pa nesramna veš...mislim, a to je pa delo? pol sem zahtevala njene podatke ker sem jo hotla prijavit, pa mi je odložila telefon...tako da glede teh anket ni zmeri vse tko kot zgleda...eni znajo bit res
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]