Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
no kot že pove tema.... kaj bi na njem spremenile? kakšno lastnost? barvo las, oči? velikost... karkoli?
emmm kaj te vem, mislim,da nebi nič, takšni kot je, pač je. mogoče, da bi malo lažje govoril o svojih čustvih
emmm kaj te vem, mislim,da nebi nič, takšni kot je, pač je. mogoče, da bi malo lažje govoril o svojih čustvih
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Ja, moškim je res tako težko povedati kaj čutijo (čeprav ne vsem, nekateri s tem nimajo problemov). Po mojem bi jim bilo veliko lažje, če bi večkrat prakticirali svoje izpovedi.
Dragače pa kaj bi spremenila? Po mojem se pri vsakem najde nekaj, kar bi najrajši spremenile, včasih se pač sprijaznimo s tem kar je, drugič pa ne. Po tihem pa bi nam itak bilo najbojše, če bi tisto kar nam ni v redu kar spremenila, vendar to največkrat ni možno.
Dragače pa kaj bi spremenila? Po mojem se pri vsakem najde nekaj, kar bi najrajši spremenile, včasih se pač sprijaznimo s tem kar je, drugič pa ne. Po tihem pa bi nam itak bilo najbojše, če bi tisto kar nam ni v redu kar spremenila, vendar to največkrat ni možno.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
moj se je pa navadu, da mi lahko ful odkrito govori o čustvih, ki jih ma do mene. baje sem ga js to navadla ker ni nikol zenski govoru o custvih.
kar se pa tice spreminjanja na njem na zunanjosti ni nič, ker ce ze je kakšna mala napakica, mi je zato toliko bolj vsec. Zakaj bi zenske padale na tocno doloceno barvo oči, las??? in potem se pritozvale da nam ni vsec njegova barva oči???
Vec sprememb se da narediti na notranjosti. npr. zaenkrat pri mojmu delujem na tem, da ga navadim da bi me kdaj pa kdaj zacel kaj poslusat , ker se vcasih prav zaradi tega skregava, ker ne ve kako sem pa jaz mislila--se pravi ker me ni poslusal
kar se pa tice spreminjanja na njem na zunanjosti ni nič, ker ce ze je kakšna mala napakica, mi je zato toliko bolj vsec. Zakaj bi zenske padale na tocno doloceno barvo oči, las??? in potem se pritozvale da nam ni vsec njegova barva oči???
Vec sprememb se da narediti na notranjosti. npr. zaenkrat pri mojmu delujem na tem, da ga navadim da bi me kdaj pa kdaj zacel kaj poslusat , ker se vcasih prav zaradi tega skregava, ker ne ve kako sem pa jaz mislila--se pravi ker me ni poslusal
-
marateja - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Mogoče bi res kaj spremenila na njemu. Ne vem kaj točno, enkrat me moti to drugič ono,....Mogoče pa sem se takrat prav v te njegove napake zaljubila in me je prav zaradi njih tako privlačil.
Zato verjetno da ne bi spreminjala nič. Dobila sem ga z dobrimi in slabimi stvarmi vred, v paketku, pa naj tako tudi ostane še naprej.
Zato verjetno da ne bi spreminjala nič. Dobila sem ga z dobrimi in slabimi stvarmi vred, v paketku, pa naj tako tudi ostane še naprej.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Da bi govoru o čustvih je prvo! Pa rada bi bla 24/7 na 1. mestu. Sej vem d je delo učas bl pomembno sam ne tkrt ko sva zmenena! Glede zunanjsoti me pa mal mot njegova višina - prej sm mela zmer ful visoke tipe, on je pa tok velk k js Tega ne morm sprement in mi je nekak useen, če bi le vedu kaj čut...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
tadejci - Komunikatorka
- Kraj: maribor
ja vrjetno jim je zato težje govorit o čusvih, ker mislijo, da bodo izpadli mehkužci, pa tak dalje, čeprav to sploh ni res, mislijo, da nebodo več pravi moški, če bodo kdaj pa kdaj kako solzico potočli ja taki pač so
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
marateja - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
MOj je tud enkrat ampak samo enkrat pred mano joku. Pa še takrat sva se neki spičila (skupa sva bla približno 2 let) in sem ga mela poln k***c in sem začela pokat svoje stvari, pa da greva narazen,.....model je sam obsedel na postelji nepremično gledal vame in po licih so mu tekle debele solze.
Na začetku mi je šlo sicer ful na smeh, pol sem se pa mal umirila in sem se usedla k njemu in ga potolažla.
Na začetku mi je šlo sicer ful na smeh, pol sem se pa mal umirila in sem se usedla k njemu in ga potolažla.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov