Prijateljstvo postane ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že kdaj prešli iz prijateljske zveze v ljubezensko?

da
121
64%
ne
67
36%
Skupaj glasov : 188

Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 04. Jun. 2006 8:55

Se že kuj opravičujem, če podobna tema že obstaja, ampak je nism najdla :(

Zanima me kok prijateljstev se konča pri čem več? Mate podobne izkušnje?

Pri meni je tako da mi je noro dobr moj najbolši prjatu in on to ve, ampak prav da sva primarno prjatla in da me ma rad ampak zaenkrat še kot prjateljico! To spoštujem, ampak me zanima kok možnosti sploh obstaja da bi ratal kej več (recept za to :D hehe)?!

Jz mam pa res srečo, da se zalubm ravn v njega in to nesrečno, ampak še bl nesrečno je to da je on prfekt in ker vem kaj zamujam mi je še tok teži :cry:

hvala :wink:
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 04. Jun. 2006 8:59

jst bi reku, da se kar veliko prijatelstva s strani moških zaključi z ljubeznijo zdaj pa odvisno kak tip je on če prijateljstvo resno spoštuje boš bolj težko kaj dosegla, mogoče ti pa on to govori, ker mu nisi všeč ?

mu je kaka druga všeč ? Kot prijatelca bi verjetno to mogla vedet ;)

vsaj osebno če rečem ženski ki jo poznam da sva sam prijatelja to pomeni da mi ni všeč. Če bi mi bla bi pa že sam probal poskrbet da ni sam pri prijateljstvu.

lp
tru Cosmopuran!
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 04. Jun. 2006 9:19

hm pri meni je prijateljstvo prijateljstvo in nič več... imam kar neko blokado v možganih, ko enx tipa spoznam in sprejmem kot prijatelja ni pogojev da bi postal kaj več. ga sploh ne morem več tako gledati...

je pa res,da se s strani tipov to večx zgodi. kak recept?še naprej bodi taka kot si, kot prijatelj bo najprej opazil, če se boš pretvarjala, pa kaj nej ti rečem, veliko sreče;)
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 04. Jun. 2006 9:29

kot ljubezen misliš da postaneta resni par in ne da sam sexata?
grapi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: lubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a grapi » 04. Jun. 2006 9:31

jz mislm, da more it med dvema dobrima frenidoma različnih spolov sigrun za simpatijo. zdej je odvisn kok je kdo przemljen. ponavad s tem človekom preživiš velik časa in ti v vsakem primeru priraste k srcu. nevem če gre tuki za zaljubljenost. ker to velikat začnemo zamenjevat z zagledanostjo. ti povem moj primer. kakšno leto nazaj je men postou ušeč moj najbolši frend. jz sm mu to povedala in sva bla skupi dva tedna, potem pa sm ugotovila da to ni to.še vedno sva najbolša frenda jz pa sm dobila neko novo izkušno. tko da res nevem. ne takoj obupat, mogoče gre zares... v vsakm primeru pa uzam use skp z manjšo rezervo.
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 04. Jun. 2006 10:07

pr men prijatelstvo..huh pred parimi leti sm še misla da ni možn prit v kej več, pol sm pa spoznala tipa s kirmu sm best frendica :D on men že od začetka ful dobr biu, js pa tut njemu simpatična :) res poveva si vse, se zlo štekama učasih pa tut mal "serema".. tk je to :D..nism skup ampak je fajn! :lol:
baby..life goes on..
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 04. Jun. 2006 10:18

petelin napisal/-a:kot ljubezen misliš da postaneta resni par in ne da sam sexata?

mislm prvo, resn par ;)
Uporabniški avatar
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a macho_man » 04. Jun. 2006 10:25

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
biscuit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a biscuit » 04. Jun. 2006 10:57

Ja, pri meni pa se žal ni dobro končalo. Bil je moj najboljši prijatelj in nato moja prva ljubezen. Nisva mogla več en brez drugega in ko sva se videla, za naju ni obstajal nihče drug več, le midva. Tako se je dogajalo dobri dve leti. Potem pa, ko sva dvakrat spala skup, se je vse končalo, zakaj ne vem? Ne vem, nekakor sva se odtujila drug od drugega. Med nama se je zgodilo vse kar se je lahko in nekako nama je zmanjkalo strasti in vsega. Na koncu sva še zgubila stik, tako da ga že precej let niti videla nisem. Res pa, da sva bila še zelo mlada.
Sedaj se ne zapletam z prijatelji, izkušnja me je namreč stala zelo dobrega prijatelja in tega ne želim več reskirati.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 04. Jun. 2006 11:39

js sm pa zlo težko z enmu frendom... mam best frenda že ene 15 let (od kar se spomnm sva prjatla :) ) pa ni blo nikol kej več med nama, se pa ful štekava in sm vesela da ga mam :D js mislm, da se ne splača raskerat prjatlstva za ljubezen, k to pride pa gre, prjatli pa ostanejo.

pa tud, k sm js frendica z enmu, ga pol sploh ne vidm več kot fanta al pa da bi me kokr kol prvlaču, ampak ga vidm kot frenda in to mi pomen največ...
Nikoli ne obupaj nad življenjem, ki je tako kruto... A živeti moramo... Čeprav za nič drugega, prav za lepe trenutke, ki jih je tako malo... A vendar so...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Jun. 2006 13:18

t-e-a napisal/-a:Pri meni je tako da mi je noro dobr moj najbolši prjatu in on to ve, ampak prav da sva primarno prjatla in da me ma rad ampak zaenkrat še kot prjateljico!
Skor zihr je razlog, da nisi dost lepa za njega. Manjsi % verjetnosti je, da ima sam neke zadrzke proti takim tipom vez.
t-e-a napisal/-a:Jz mam pa res srečo, da se zalubm ravn v njega in to nesrečno, ampak še bl nesrečno je to da je on prfekt in ker vem kaj zamujam mi je še tok teži :cry:
Life's a bitch and then you die. To se nam vsem dogaja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
majchi22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchi22 » 04. Jun. 2006 13:23

teško verjeti da sta lohk fant in punca samo prijatelja. edino če se res ne privlačta, ampak ponavadi zmeri eden začne razmišlat v tej smeri - mogoče pa bo kdaj kej. moji frendi so tud hotl bit z mano. ampak pol spoznaš da to sam uniči prijateljstvo. lahko se pa dobr konča. trenutn sm neuradno z enim iz naše klape-ful se mam fajn, ampak da bi bla pa prov skupi pa verjetno ne bo ratalo :roll: :D :nixweiss: bomo vidli :cool:
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 04. Jun. 2006 14:49

Pri meni pa je tak, da se je iz prijatlejstva razvila ljubezen. Sma bla sošolca 3leta ... pa pol postala fuul vrei fredna. O meni ve res veliko pa jaz o njem tut..pa zelo dolgo sem ga gleala samo kot kolega..pol pa sem mu začela rihtat eno punco pa me je malo začelo stiskat pri srcu..ampak sem si zanikala to..
En vikend pa smo šli s kolegi ven..malo preveč sma spila in sma srala :) Blo je fuul fajn..pa tistem sma se še več menla kot prej..in po kakem tednu sma prišla spet skupaj in od te sma skupaj ter happy in love :love:

tak, da je moja izkušnja je pozitivna :D
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 04. Jun. 2006 18:38

Tudi pri meni se je iz dobrega prijateljstva razvila prava ljubezen. Sicer je bil razlog za prijateljstvo iz obeh strani simpatija, ampak vedno ko je kdo želel narediti kakšen korak naprej, je prišlo kaj vmes npr. zlobni jeziki, kakšen nov partner (le za kakšen teden ali dva)...

Po 1 letu mi je pa prekipelo in sem želela prekiniti najino so called prijateljstvo, se je pa poba upogumil. Z njim se preživela srečna 3 leta in pol in mi ni žal niti za minutko.Vem, da se iz prijateljstva razvijejo prave ljubezni, saj partnerja vsaj že malo poznaš in veš, da je primeren zate!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 04. Jun. 2006 18:45

Mahagonij napisal/-a:
t-e-a napisal/-a:Pri meni je tako da mi je noro dobr moj najbolši prjatu in on to ve, ampak prav da sva primarno prjatla in da me ma rad ampak zaenkrat še kot prjateljico!
Skor zihr je razlog, da nisi dost lepa za njega. Manjsi % verjetnosti je, da ima sam neke zadrzke proti takim tipom vez.
t-e-a napisal/-a:Jz mam pa res srečo, da se zalubm ravn v njega in to nesrečno, ampak še bl nesrečno je to da je on prfekt in ker vem kaj zamujam mi je še tok teži :cry:
Life's a bitch and then you die. To se nam vsem dogaja.

ti si pa res en u redu tip ka u nulo potouče ... sam razlika je v tem, da eni ljudje ne gledajo samo na zunanjost ker če bi vrjetn tud on men ne bi biu tok zlo dobr, ker pač ni prfekt ... ma pa zato tok noro sanjski karaktr u kerga sm se tko zatreskala!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. ti si tip in iskreno povej a si tko plehk da gledaš samo na zunanjost?!

to da je lajf a bitch pa že vem ker ga živim že 19 let :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov