S katero ocene bi ocenili sebe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
skor 11 Joke
Ma nevem...to je tko...subjektivno. Recimo, da eno solidno 8-ko (skor 9ko) Zadovoljna s svojim karakterom in zunanjim izgledom (okay druga stvar je ko grem kupovat hlače pa prekolnem use bogove k sm tko mejhna )
Ma nevem...to je tko...subjektivno. Recimo, da eno solidno 8-ko (skor 9ko) Zadovoljna s svojim karakterom in zunanjim izgledom (okay druga stvar je ko grem kupovat hlače pa prekolnem use bogove k sm tko mejhna )
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uf, ma nimam pojma.
Kar se karakterja tiče - je za moje pojme d best, dost v redu (valda bi se dal kej popravit, ampak je dost boljš, kukr bi pa recimo lahko bilo).
Kar se pa videza tiče je pa tut kul (dal bi se kej popravit, ampak kukr je je v redu .. isto bi si tle dala opomin tko k Lyla, ker se mal preveč obremenjujem na momente).
Ajde, recimo, da 9ka je zihr.
(k mam lih dobr dan - počasi potujemo proti desetki .. mam še celo življenje, da pridem do 10ke, dodelam stvari, izboljšam, se še česa naučim, ...)
Hehe, pa nikol nism hotla sebe ocenjevat/opisovat/karkoli .. Dans je pa kr šlo.
Kar se karakterja tiče - je za moje pojme d best, dost v redu (valda bi se dal kej popravit, ampak je dost boljš, kukr bi pa recimo lahko bilo).
Kar se pa videza tiče je pa tut kul (dal bi se kej popravit, ampak kukr je je v redu .. isto bi si tle dala opomin tko k Lyla, ker se mal preveč obremenjujem na momente).
Ajde, recimo, da 9ka je zihr.
(k mam lih dobr dan - počasi potujemo proti desetki .. mam še celo življenje, da pridem do 10ke, dodelam stvari, izboljšam, se še česa naučim, ...)
Hehe, pa nikol nism hotla sebe ocenjevat/opisovat/karkoli .. Dans je pa kr šlo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Z leti ne bos lepsa, tko da nimas celega zivljenja da prides do 10ke.miikena napisal/-a:(k mam lih dobr dan - počasi potujemo proti desetki .. mam še celo življenje, da pridem do 10ke, dodelam stvari, izboljšam, se še česa naučim, ...)
Kar se zensk tice jih je vecina tm 6 ali 7 glede izgleda, kar se mene tice. Po karakterju jih je vecina 4 al pa 5.
Jst bi sebe ocenil s 7(dobim +2 za svoje brcice in nasmeh).
Zadnjič spremenil Mahagonij, dne 03. Apr. 2006 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
miikena - Cosmofrik
Mahagonij napisal/-a:Z leti ne bos lepsa, tko da nimas celega zivljenja da prides do 10ke.miikena napisal/-a:(k mam lih dobr dan - počasi potujemo proti desetki .. mam še celo življenje, da pridem do 10ke, dodelam stvari, izboljšam, se še česa naučim, ...)
Hm, ma nemoj.
Pa mam zdej še ene 10let vsaj v fori, da zgledam tko supadupa.
Pa svoj karakter lah še definitivno izboljšam, s časom se česa naučiš ane .. s tem lah tut kej zboljšaš, right? Pa pr 17ih še dostih stvari ne veš, se mi zdi.
In še vedno bom lah tut kasnej za svoja leta zgledala kot čista 10ka.
Da nam offtopic, še zmer si dam 9ko. (boli me, kok bi mi kdo drug dal, lepota je itak relativna, glede karakterja lah sodijo pa sam uni, k me dobr poznajo, ne pa katerikoli kekec )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
*purple bitch* napisal/-a:če ne pa bi mogl predvsem kolege pa ljudi ukol mene prašat kok bi me oni ocenil....
Hehe, sej vprašanje je, kako si sam sebe ocenil, ne kako bi kolegi tebe ocenili.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov