Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- francija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
- Kraj: Obala
Mišljeno je v vseh pogledih? Se bolje vklopite v družbo s fanti ali s puncami? Mate pri sexu raje fante ali punce?
Večina punc na kupu je preveč hinavskih včasih, js se že od majhnega veliko bolje razumem s fanti v čisto vseh pogledih.
Pa ve, punce?
Večina punc na kupu je preveč hinavskih včasih, js se že od majhnega veliko bolje razumem s fanti v čisto vseh pogledih.
Pa ve, punce?
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Že od malega imam več prijateljev kot prijateljic. Rada se družim fanti, ker se lažje pogovarjam z njimi kot pa s puncami. Imam tudi najboljšega prijatelja in ne prijateljico.
Punce so nevoščljive in druga drugo obirajo fantje pa dost bolj držijo skupaj in tudi ne šinfajo tolk drug drugega kot punce. Torej absolutno imam raje fantovsko družbo kot žensko!
Glede seksa pa absolutno fanta, nikoli punco, ker se mi že sama misel, da bi mogla bit s punco zdi odvratna!
Punce so nevoščljive in druga drugo obirajo fantje pa dost bolj držijo skupaj in tudi ne šinfajo tolk drug drugega kot punce. Torej absolutno imam raje fantovsko družbo kot žensko!
Glede seksa pa absolutno fanta, nikoli punco, ker se mi že sama misel, da bi mogla bit s punco zdi odvratna!
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Moja najboljša prijateljica je sicer punca, ampak v moji družbi so vedno prevladovali fantje. Že od malega sem bla navajena njihove družbe (ker v okolici ni blo velik punc moje starosti, ampak več fantov), tko da je tud kasneje ostalo tako... ne vem zakaj, sam tipi se mi zdijo ful bolj odkriti, sproščeni, zabavni, ne komplicirajo za vsak drek, pa tud komi se pa da 24/7 poslušat o kozmetiki in cunjah no...
Kar se pa seksa tiče - absolutno osebki moškega spola, pa čeprov nimam osebno nč proti lezbijkam - samo to pač ni zame. Pika.
Kar se pa seksa tiče - absolutno osebki moškega spola, pa čeprov nimam osebno nč proti lezbijkam - samo to pač ni zame. Pika.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
hm... v postlji mam raj fanta...hehe
družim se pa s fantki in punčkami pač odvisno od družbe, pa tega kaj mi paše.. če sem pri volji za ženski čvek pa režanje ženskim oslarijam, potem sem v ženski družbi, za samo žuranje mi je pa boljša mnoška družba, ker je velik manj kompliciranja...
družim se pa s fantki in punčkami pač odvisno od družbe, pa tega kaj mi paše.. če sem pri volji za ženski čvek pa režanje ženskim oslarijam, potem sem v ženski družbi, za samo žuranje mi je pa boljša mnoška družba, ker je velik manj kompliciranja...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah jaz se z obojimi rad družim...odvisno od situacije...
Samo zdele razmišljam,pa v bistvu imam raje žensko družbo...
Tako,da če bi bilo na zemeljski obli 90% ženske populacije in 10% moške...me ne bi čisto nič motilo
Ženske zmagajo torej
Samo zdele razmišljam,pa v bistvu imam raje žensko družbo...
Tako,da če bi bilo na zemeljski obli 90% ženske populacije in 10% moške...me ne bi čisto nič motilo
Ženske zmagajo torej
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jz mam več ženskih frendic... fantov ubistvu niti nimam za frendov, mislm sj se tko hecamo, pa gremo na kakšno pijačo, pa tko... da bi bli pa prou frendi, pa da bi se z njimi tko pogovarjala take stvari tko k s prjatlcami, to pa lih ne!
tko kot partnerja pa itak fantje!
tko kot partnerja pa itak fantje!
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
včasih sm se več s tipi družla odkar mam pa tipa pa tud no, sam manj...če so pa taprave frendice pol pa te itak nimajo kej obirat te tok da mi je zdej kr kul z ženskicami vn hodt in na kavice...ga dobr znamo zafeštat skupi...
Drugač pa kar se pogovorov tiče pa se najraj pogovorim in pomenm z mojim lubijom...
Drugač pa kar se pogovorov tiče pa se najraj pogovorim in pomenm z mojim lubijom...
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz pa se že od malega nekaj istega družim s fanti in puncami. V OŠ sn se večinoma s puncami, zdaj v sredni pa se ful bolše razumem s fanti. Drugač moja best frendica je vseeno punca pa se z njo res, da vse pogovarjat pa zaupat itd.
Drugač pa palim na fante
Drugač pa palim na fante
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Se bolje vklopite v družbo s fanti ali s puncami?
Jaz se skor bolš s tipi razumem, ker sem odraščala v moški družbi. Sam pol nastopi problem, če ti tipi niso navajeni, da je ženska zraven... In pol se pač enih stvari ne morjo pogovarjat. Pol je pa še men mal bedno, k se mi zdi, da jih motim... Seveda v določenih moških družbah sploh ne bi bla srečna (otročarije, nesposobnost komuniciranja z nasprotnim spolom, ...).
Bi rekla, da je zarad raznoraznih takih zadev men še najbolš mešana družba, če seveda ni to moja družba iz otroštva, kjer sem bla pa res stalno edina ženska --> ker oni so tut navajeni tega.
Če mam pa samo enga sogovornika, je pa v bistvu vseen... Znajo bit punce ful v redu, pa fantje tut... Znajo bit pa oboji seveda tut grozni.
Mate pri sexu raje fante ali punce?
Dddddd... FANTE... oz. fanta, množina tukaj ni potrebna.
francija:
Ja, tole je čist res, jaz sem ista.
Jaz se skor bolš s tipi razumem, ker sem odraščala v moški družbi. Sam pol nastopi problem, če ti tipi niso navajeni, da je ženska zraven... In pol se pač enih stvari ne morjo pogovarjat. Pol je pa še men mal bedno, k se mi zdi, da jih motim... Seveda v določenih moških družbah sploh ne bi bla srečna (otročarije, nesposobnost komuniciranja z nasprotnim spolom, ...).
Bi rekla, da je zarad raznoraznih takih zadev men še najbolš mešana družba, če seveda ni to moja družba iz otroštva, kjer sem bla pa res stalno edina ženska --> ker oni so tut navajeni tega.
Če mam pa samo enga sogovornika, je pa v bistvu vseen... Znajo bit punce ful v redu, pa fantje tut... Znajo bit pa oboji seveda tut grozni.
Mate pri sexu raje fante ali punce?
Dddddd... FANTE... oz. fanta, množina tukaj ni potrebna.
francija:
Ja, tole je čist res, jaz sem ista.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Ma kaj pa vem.. men je z obema spoloma kul.. čist odvisn od osebe
pa kaj se rada pogovarja kaj ga zanima skupni interesi itd...
enostavno da se štekaš.. pol ni važn ker sploh je nevem
neznam se nemorem se opredelit na samo en spol koga imam raje.
Če se z osebo dobr razumeš je to brez pomena.. sam enih žensk res ne prenesem enako tipov k so tko mal bitchy s takimi se ne družim..
Če pa tko pogledam sem v moški družbi kar priljubljena sogovrnica ja (avti pa to ) mam več kolegov kot kolegica ja. ma poznam polhno folka no
pa kaj se rada pogovarja kaj ga zanima skupni interesi itd...
enostavno da se štekaš.. pol ni važn ker sploh je nevem
neznam se nemorem se opredelit na samo en spol koga imam raje.
Če se z osebo dobr razumeš je to brez pomena.. sam enih žensk res ne prenesem enako tipov k so tko mal bitchy s takimi se ne družim..
Če pa tko pogledam sem v moški družbi kar priljubljena sogovrnica ja (avti pa to ) mam več kolegov kot kolegica ja. ma poznam polhno folka no
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Js mam rada ljudi Težko rečt, s katerim spolom se bolj štekam, mogoče so mi fantje res boljši ker so bolj sproščeni in ti ne zavidajo v kakšnih stvareh ... punce so včasih smotane, ker delajo probleme tam kjer jih sploh ni.
Ampak sej je vseen, tut punčke znajo bit zloo fajn, tudi pri sexu
Ampak sej je vseen, tut punčke znajo bit zloo fajn, tudi pri sexu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]