čustva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- dog
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2016
no ja...tudi jaz imam vprasanje in prosim da mi čim bolj hitro odgovorite jaz imam problem mam fanta dopisujema si prek Facebooka in si dopisuje tut z eno punco ona punca pa ma skos neke objave na zidu in sem zelo ljubosumna...ker je nekam šov in je na počitnicah jim vzamejo telefone mi je reko da jim vzemejo telefone že ob 20:00 in je šel dol iz Facebooka potem pa ob 22:00 je bil spet gor ko sem mu pisala je samo pogledav in nič napisal no pisal je potem pa je dol zbrisal pa nič ni blo nazaj no zvečer mi bo spet kaj napisal ampak jaz ne prenesem laganja
moje vprašanje je to ali bi mogla bit ljubosumna na punco ki si z njo ves čas piše in ona objavla na njegov zid nekaj in ali mislite da mi laže in kaj naj naredim [/size]
moje vprašanje je to ali bi mogla bit ljubosumna na punco ki si z njo ves čas piše in ona objavla na njegov zid nekaj in ali mislite da mi laže in kaj naj naredim [/size]
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
a je na dobu na počitnicah, da jim telefone jemljejo?
je čudno, da si tok dopisuje z uno, očitno hoče njegovo pozornost, tako da si upravičeno ljubosumna. je pa odvisno kako se do tebe obnaša in kako do nje, kaj si sploh pišeta, kok mu zaupaš in kok je vreden zaupanja..
ko boste odrasli bo drugače (še bolj komplicirani problemi bojo)
je čudno, da si tok dopisuje z uno, očitno hoče njegovo pozornost, tako da si upravičeno ljubosumna. je pa odvisno kako se do tebe obnaša in kako do nje, kaj si sploh pišeta, kok mu zaupaš in kok je vreden zaupanja..
ko boste odrasli bo drugače (še bolj komplicirani problemi bojo)
hej norci
- dog
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2016
dans gre domov in spet se bo zacelo z njo pac ko ga vprasam kaj si pise z njo rece da nic takega nevem no a se med njima kaj plete on mi govori da me ma rad no ko sem mu napisala iz heca da je grd je moj komentar dol zbrisal njenega pa je gor pusto in mi jo pole reko da on ve da je ona misla to iz heca da za mene pa neve...kaj mislite vi ali se kaj med njima plete al ne
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Po prebranem se mi zdi, da sta pač še mlada in si še iščeta svoj položaj v stilu da se še učita kje so meje, kaj je sploh "veza" itd. Za začetek bi lahko vprašala njega, za kaj se gre. Telefon mu pa očitno vzamejo samo zate aka slab izgovor. Kakorkoli. Glede na to, da si zagotovo mlada imaš dve šansi-izstopiš izven svojega okvirja,ga nekam pošlješ in ju pustiš pri miru ali pa siliš v njega in podpihuješ svojo ljubosumje.
The world is as you are.
- Zana.rose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2016
Zivijo ze zelo dolgo casa sem zaljubljena vnatakarja. Po obnasanju sem mu tudi js pri srcu. Razmisljala sem da bi ga vprasala za stevilko in ga kasneje povabla tudi na pijaco. Ampak nevem ali ma punco ali ne. Ker ce ima in me zavrne na mestu mi nedo usec se posebej ker mi je zelo usec. Ima kdo kaksno idejo kako da to izpeljem?
- njo1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2016
Prijateljica piše nalogo na temo: "Čustvena inteligenca in sposobnost vodenja ljudi". Potrebuje nekaj zaposlenih, ki bi bili pripravljeni sodelovati.
Link do ankete: http://mojaanketa.si/anketa/581658561/
Link do ankete: http://mojaanketa.si/anketa/581658561/
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov