Zveza s profesorjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- neumna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2015
Imam eno težavo, hodim v 2. letnik faksa in že od prvega letnika mi je všeč profesor, načeloma je izredni profesor, ampak nas ima samo vaje. Kar nekaj časa je bila to samo zagledanost in nisem ničesar pričakovala, ampak pred kratkim je on izrazil željo, da bi šla na kavo in se vidla tud izven faksa. Star je 38 in je ločen, ima pa 8 let staro hči, govorice so da sta šla z žen narazen, zarad nekih afer s študentkami. Hodim na faks, kjer imamo študenti že od vsega začetka veliko stika s profesorji in trenutno delam tudi na enem študentskem projektu katermu je on mentor, zato ga poznam tud izven predavalnice. Drugo leto si želim pisat diplomo pr njemu, a mislte, da bi bila zelo neumna poteza, če bi se zapletla z njim?? pa če kera slučajno ve a je to prepovedano???
Zadnjič spremenil neumna, dne 09. Jun. 2015 22:06, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mogoče zato, ker je napisala, da jo vabi na kavo in ker je v nadaljevanju napisala, da se govori, da naj bi se z ženo ločil ravno zato, ker naj bi imel afere s študentkami.
Jaz se z njim ne bi zapletala iz dveh razlogov; prvi je ta, da ti je mentor, pa še vsak bi lahko na koncu rekel, da ti je pomagal kaj izpeljat/dobit boljšo oceno, drugi in zelo pomemben pa je ta, da je med vama predvidevam da 18 let razlike (razen če si šla pozneje študirat) in da očitno ni ravno zvest, če je uničil svojo družino zaradi afer s študentkami. Je še zadosti "rib v morju".
Jaz se z njim ne bi zapletala iz dveh razlogov; prvi je ta, da ti je mentor, pa še vsak bi lahko na koncu rekel, da ti je pomagal kaj izpeljat/dobit boljšo oceno, drugi in zelo pomemben pa je ta, da je med vama predvidevam da 18 let razlike (razen če si šla pozneje študirat) in da očitno ni ravno zvest, če je uničil svojo družino zaradi afer s študentkami. Je še zadosti "rib v morju".
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov