Fant, ki mi je všeč, ima punco
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- drejča
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Koper
Živijo,
potrebujem nasvet.
Pred dvema tednoma sem spoznala fanta, s katerim skupaj trenirava. Že prej sem vedela, da ima punco, a se je mi je že na prvi pogled zdel simpatičen.
Izvedela sem, da doma veliko govori o meni, svoje punco naj bi bil že naveličan, a ne vem, ali to kaj res pomeni.
Ne razumite me narobe, nikomur ne želim nič slabega, a kako naj funkcioniram v takšni situaciji.
potrebujem nasvet.
Pred dvema tednoma sem spoznala fanta, s katerim skupaj trenirava. Že prej sem vedela, da ima punco, a se je mi je že na prvi pogled zdel simpatičen.
Izvedela sem, da doma veliko govori o meni, svoje punco naj bi bil že naveličan, a ne vem, ali to kaj res pomeni.
Ne razumite me narobe, nikomur ne želim nič slabega, a kako naj funkcioniram v takšni situaciji.
- panči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Če ti je res tako zelo všeč, čiči in čaki. V primeru, da tako čuti tudi on, se bo odločil zate, ko bo s to punco vezo končal. Če boš ti zanj drugi stol, pa preprosto tvoj princ na belem konju nima dovolj jajc in te ne ljubi (dovolj). Vsekakor pa ti ne priporočam drezanja v njuno vezo. Ljubosumna ženska je hudič, ker trpi.
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Tukaj ti res ne moremo pomagat, nevem nisem pristaš varanja, da bo on zdaj prevaral punco s tabo, glej za samskimi fanti ziher je še kdo ostal Sicer pa ne bo nič narobe, če postaneta prijatelja, za začetek ga lahko ogovoriš in bolje spoznaš
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
verjetno res najboljše da čakaš al pa ko se pogovarjata, ga malo povprašaš o punci, zvezi itd. in poveš kaj o svojem stanu
to da govori doma o tebi ni neki baš znak, govoril bi tudi če bi bla fant, ker je pač neka nova družba, prijateljstvo
to da govori doma o tebi ni neki baš znak, govoril bi tudi če bi bla fant, ker je pač neka nova družba, prijateljstvo
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Just..... waaaait če ne na dečka alpa na srečo pri njem pa na pamet pri kakem drugem, z obojima ti želim velik sreče
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Meni se zdi, da če fant ima punco, se ga pač ne tika. Pa ne glede na to koliko ti je všeč. Če bi ti imela fanta, ti tudi vrjetno nebi bilo ok, da ga kar ena hoče na vsak način osvojiti.
Sicer pa če ima slučajno doma probleme, naj jih prvo reši.
Jaz na tvojem mestu nebi hodila do njega, ker že zdaj čutiš nekaj več.
Mogoče počakaj da se čustva umirijo, pa začni potem prijateljevat z njim.
Sicer pa če ima slučajno doma probleme, naj jih prvo reši.
Jaz na tvojem mestu nebi hodila do njega, ker že zdaj čutiš nekaj več.
Mogoče počakaj da se čustva umirijo, pa začni potem prijateljevat z njim.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
No....prijateljuješ lahko tudi z dečkom ki ima punco, to ti noben ne bo preprečil, pa tud če bi ti je smešno
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
This!
Never explain yourself to anyone.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov