Sodelavka se čudno obnaša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- kareden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2014
ziv,
imam eno vprašanje za vas forumaše, ne vem al sem jest mallllčudn al pa ne vem kaj
sodelavka me že dalj časa ignorira....pač se ne pogledava iz oči v oči, vendar ko jo jast ne ne ne gnne gledam in se obrnem proti njen vidim da me opazuje.
to sem sličal že od mnogih sodelavcev da me opazuje.povabil na pijačo niččččččč
kakšna stara zamera al kaj naj naredim
zakaj tako obnašanje sodelavke
imam eno vprašanje za vas forumaše, ne vem al sem jest mallllčudn al pa ne vem kaj
sodelavka me že dalj časa ignorira....pač se ne pogledava iz oči v oči, vendar ko jo jast ne ne ne gnne gledam in se obrnem proti njen vidim da me opazuje.
to sem sličal že od mnogih sodelavcev da me opazuje.povabil na pijačo niččččččč
kakšna stara zamera al kaj naj naredim
zakaj tako obnašanje sodelavke
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Ti si čuden, da pri svojih letih ne obvladaš osnov normalnega sporazumevanja.. Kdo misliš pa da bo bral tako skrpucalo?
- Tulip
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
Ja, način pisanja je res neberljiv
Ampak recimo, da razumem poanto...čeprav nisi napisal ali si s to sodelavko sploh imel že kakšen odnos, se pogovarjal z njo itd.? Ker, če nisi, ne vem zakaj bi ti karkoli zamerila. (?)
To, da te opazuje še ne pomeni nujno, da si ji všeč na tak način... In glede na to, da se ni odzvala na tvoje vabilo, mislim, da ji enostavno ni do tebe toliko kot je tebi do nje, žal...
Ampak recimo, da razumem poanto...čeprav nisi napisal ali si s to sodelavko sploh imel že kakšen odnos, se pogovarjal z njo itd.? Ker, če nisi, ne vem zakaj bi ti karkoli zamerila. (?)
To, da te opazuje še ne pomeni nujno, da si ji všeč na tak način... In glede na to, da se ni odzvala na tvoje vabilo, mislim, da ji enostavno ni do tebe toliko kot je tebi do nje, žal...
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Ja, si to očitno zeloo na hitro natipkal in si čuden, nehaj si razbijati glavo z vprašanji kaj ona misli in spraševati tujce po forumih, vprašaj jo pa mirna Bosna.
Pa nauči se pisati malce bolj berljivo, nič čudnega da te sodelavka ignorira...
Pa nauči se pisati malce bolj berljivo, nič čudnega da te sodelavka ignorira...
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov