Nesreča v ljubezni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anonymus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2012
Pozdravljeni!
Star sem 19 let, za pisanje na tem forumu sem se odločil, ker sem bil že prevečkrat neuslišan v ljubezni in trenutno preživljam hudo krizo, zato sem se odločil, da se vam bom izpovedal.
No, pa začnimo. Zavrnjen sem bil in ne samo enkrat, zavrnjen sem praktično vsak dan. Z mano se nikoli še nobena punca ni spogledovala in to me zelo boli, saj se počutim kot največja grdoba na svetu. Rojen sem z neko redko boleznijo imenovano acne conglobata(lahko malce pobrskate na internetu za slikicami), ki mi povzroča nastajanje aken in ki ni starostna pogojena, to pomeni da bom imel težave z aknami do svoje smrti. Te imam najbolj razvite na obrazu, nekatere so mi že izginile in mi pustile grde brazgotine. Hodim k dermatologinji, ki mi predpisuje tablete(roacutane, sem aktiven tudi na drugem delu foruma), me pošlja k kozmetičarki, ampak dejstvo je, da za moje težave ni pomoči. Vse sem že naredil da bi se mi stanje izboljšalo a se mi noče. Z najhujšimi zdravili si lahko rešim problem le začasno, čez nekaj časa se napad znova ponovi. Vprašanje za vse, ki berete ta topic : Le katera punca bi si želela imeti fanta z grdim obrazom polnim brazgotin? Pravijo, da se bo že našla ena, ki ne bo gledala na moja zunanjost, ampak kako? Današnji svet je prepleten z modo, z perfektnostjo in vprašanje je, kako prepričati punco, da imam dober značaj in da sem dober po naravi, če ne morem vzpostaviti fizične privlačnosti. Če ji nisem fizično všeč, potem sem lahko tudi najboljši "mačo" na tem svetu, pa mi je ne bo uspelo osvojiti.
To sem že doživel na svoji koži in to celo 2x. Na fakulteti mi je bila všeč ena punca, zato sem se odločil, da bom pristopil do nje. To, da sem grd mi je dala vedeti že na začetku in to celo tako, da me ni mogla niti v oči pogledati, kaj šele da bi razvila z mano nek prijeten pogovor. Komaj je čakala, da se me bo lahko znebila. Nikoli me ni kliknila na facebooku, nikoli mi ni poslala sms-a, vedno sem se moral jaz truditi. Na koncu sem odnehal, ker se mi ni zdelo več. Od zdaj naprej se je izogibam.
Najhuje je pa bilo, ko sem učil matematiko kot tutor. Kot največji romantik sem se zaljubil v to punco, katero sem učil matematiko, ona pa me prav tako ni mogla pogledati v oči ko sem govoril z njo. Z njo sem bil vedno korekten, prijazen, ustrežljiv, vložil sem veliko truda, da bi ji bilo prijetno in da bi se imela z mano prijetno, ampak ona mi enostavno ni vračala niti z kančknom prijaznosti, vedno je komaj čakala da grem domov. Še huje, njeno mamo je hotela enkrat nahujskati proti mene, češ da je zadnjič zaradi zbolela za angino in to zato, ker sem k njim prišel bolan, v resnici sem bil pa zdrav. Res, zdelo se vam je najbrž neverjetno, ampak zagotavljam vam, to je resnična zgodba.
Stanujem v Ljubljani, vsak dan doživljam takšna razočaranja ko se vozim s trolo in mi je kakšna punca všeč, le ta mi odgovori z jasno telesno mimiko "don't even bother", torej ko se poskušam spogledovati pogleda stran, zavije z očmi, ipd. Vse se me izogibajo kot da imam kakšno kugo! To me ubija, jaz hočem samo malo nežnosti, samo malce pozornosti hočem, vse kar najdem pa je eno veliko razočaranje in obup. To sem lahko prenašal nekaj časa, ampak tokrat je počilo. Moral sem se izpovedati. Jočem se ob pisanju moje zgodbe.
Včasih se sprašujem, zakaj sem ravno jaz ta s toliko problemi. Zakaj sem bil rojen s to boleznijo? Najhuje mi je, ko ljudje sodijo meni samo zaradi tega, ker tako izgledam, sodijo po mojem izgledu, ampak v resnici ne vedo, da nisem zmožen niti muhe ubiti, da sem po srcu pravi romantik, nežen, prijeten. Ampak kako naj to dopovem drugim? Kako?
Trudim se skrbeti za mojo postavo(merim 183 cm in sem težak 71 kg), vsak teden obiskujem fitnes center, rad igram nogomet in košarko. Trudim se biti športen tip, ampak na žalost sem se rodil z nekoliko močnejšimi kostmi, tako da izgleda kot da imam 90 kg in ne 71 kg. Svoje telo sem testiral do maksimuma, kajti mislil sem, da je problem v moji čudni postavi, ampak sedaj sem ugotovil, da temu ni tako. Videl sem - da je samo en problem - moj obraz.
Prišlo je obdobje, ko si želim nekoliko več čutnosti, več topline, ampak vse kar najdem v tej Ljubljani je hlad in ignoranca, prezir. Vse punce so enostavno prezahtevne. Ne razumem pa kako ne najdem prave. Vse do sedaj so me enostavno ponižale.
Kaj slabega sem naredil, da me Bog tako kaznuje? Prosim, pomagajte, svetujte, nujno potrebujem pomoč!
Hvala za vašo pomoč in lep pozdrav,
Anonymus
Star sem 19 let, za pisanje na tem forumu sem se odločil, ker sem bil že prevečkrat neuslišan v ljubezni in trenutno preživljam hudo krizo, zato sem se odločil, da se vam bom izpovedal.
No, pa začnimo. Zavrnjen sem bil in ne samo enkrat, zavrnjen sem praktično vsak dan. Z mano se nikoli še nobena punca ni spogledovala in to me zelo boli, saj se počutim kot največja grdoba na svetu. Rojen sem z neko redko boleznijo imenovano acne conglobata(lahko malce pobrskate na internetu za slikicami), ki mi povzroča nastajanje aken in ki ni starostna pogojena, to pomeni da bom imel težave z aknami do svoje smrti. Te imam najbolj razvite na obrazu, nekatere so mi že izginile in mi pustile grde brazgotine. Hodim k dermatologinji, ki mi predpisuje tablete(roacutane, sem aktiven tudi na drugem delu foruma), me pošlja k kozmetičarki, ampak dejstvo je, da za moje težave ni pomoči. Vse sem že naredil da bi se mi stanje izboljšalo a se mi noče. Z najhujšimi zdravili si lahko rešim problem le začasno, čez nekaj časa se napad znova ponovi. Vprašanje za vse, ki berete ta topic : Le katera punca bi si želela imeti fanta z grdim obrazom polnim brazgotin? Pravijo, da se bo že našla ena, ki ne bo gledala na moja zunanjost, ampak kako? Današnji svet je prepleten z modo, z perfektnostjo in vprašanje je, kako prepričati punco, da imam dober značaj in da sem dober po naravi, če ne morem vzpostaviti fizične privlačnosti. Če ji nisem fizično všeč, potem sem lahko tudi najboljši "mačo" na tem svetu, pa mi je ne bo uspelo osvojiti.

To sem že doživel na svoji koži in to celo 2x. Na fakulteti mi je bila všeč ena punca, zato sem se odločil, da bom pristopil do nje. To, da sem grd mi je dala vedeti že na začetku in to celo tako, da me ni mogla niti v oči pogledati, kaj šele da bi razvila z mano nek prijeten pogovor. Komaj je čakala, da se me bo lahko znebila. Nikoli me ni kliknila na facebooku, nikoli mi ni poslala sms-a, vedno sem se moral jaz truditi. Na koncu sem odnehal, ker se mi ni zdelo več. Od zdaj naprej se je izogibam.
Najhuje je pa bilo, ko sem učil matematiko kot tutor. Kot največji romantik sem se zaljubil v to punco, katero sem učil matematiko, ona pa me prav tako ni mogla pogledati v oči ko sem govoril z njo. Z njo sem bil vedno korekten, prijazen, ustrežljiv, vložil sem veliko truda, da bi ji bilo prijetno in da bi se imela z mano prijetno, ampak ona mi enostavno ni vračala niti z kančknom prijaznosti, vedno je komaj čakala da grem domov. Še huje, njeno mamo je hotela enkrat nahujskati proti mene, češ da je zadnjič zaradi zbolela za angino in to zato, ker sem k njim prišel bolan, v resnici sem bil pa zdrav. Res, zdelo se vam je najbrž neverjetno, ampak zagotavljam vam, to je resnična zgodba.
Stanujem v Ljubljani, vsak dan doživljam takšna razočaranja ko se vozim s trolo in mi je kakšna punca všeč, le ta mi odgovori z jasno telesno mimiko "don't even bother", torej ko se poskušam spogledovati pogleda stran, zavije z očmi, ipd. Vse se me izogibajo kot da imam kakšno kugo! To me ubija, jaz hočem samo malo nežnosti, samo malce pozornosti hočem, vse kar najdem pa je eno veliko razočaranje in obup. To sem lahko prenašal nekaj časa, ampak tokrat je počilo. Moral sem se izpovedati. Jočem se ob pisanju moje zgodbe.
Včasih se sprašujem, zakaj sem ravno jaz ta s toliko problemi. Zakaj sem bil rojen s to boleznijo? Najhuje mi je, ko ljudje sodijo meni samo zaradi tega, ker tako izgledam, sodijo po mojem izgledu, ampak v resnici ne vedo, da nisem zmožen niti muhe ubiti, da sem po srcu pravi romantik, nežen, prijeten. Ampak kako naj to dopovem drugim? Kako?
Trudim se skrbeti za mojo postavo(merim 183 cm in sem težak 71 kg), vsak teden obiskujem fitnes center, rad igram nogomet in košarko. Trudim se biti športen tip, ampak na žalost sem se rodil z nekoliko močnejšimi kostmi, tako da izgleda kot da imam 90 kg in ne 71 kg. Svoje telo sem testiral do maksimuma, kajti mislil sem, da je problem v moji čudni postavi, ampak sedaj sem ugotovil, da temu ni tako. Videl sem - da je samo en problem - moj obraz.
Prišlo je obdobje, ko si želim nekoliko več čutnosti, več topline, ampak vse kar najdem v tej Ljubljani je hlad in ignoranca, prezir. Vse punce so enostavno prezahtevne. Ne razumem pa kako ne najdem prave. Vse do sedaj so me enostavno ponižale.
Kaj slabega sem naredil, da me Bog tako kaznuje? Prosim, pomagajte, svetujte, nujno potrebujem pomoč!
Hvala za vašo pomoč in lep pozdrav,
Anonymus
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
star si 19 let, torej so ti tud všeč podobno stare in te znajo bit precej nezrele in jih vsaka anomalija na človeku odbija. Poglej malo po svetu v kakšne moške so se ženske zaljubljale ampak to so ble zrele ženske, ki so uspele pogledat preko tiste napake na moškem in vidle druge njegove dobre strani, ki so za zvezo in ljubezen bolj pomembne. Ti se samo ne sekiraj preveč pa ne bodi neučakan. Živi svoje življenje v manjšem pričakovanju in se bo že enkrat zgodlo. do takrat pa pač vse svoje moči usmerjaj v izboljšanje svoje kože pa boš že enkrat eno spoznal, ki ne bo gledala samo na akne. Je pa res, da zna bit obraz posipan z aknami precej odbijajoč in težko za pogledat zato si v precej nezavidljivem položaju. Ampak ljudje so se rodili s hujšimi telesnimi defekti pa so našli ljubezen. Ti jo boš tud.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Žal mi je za tvojo bolezen.
Poglej, ne moreš biti vsem ženskam všeč, in ja...ene ženske so prave bičez in zatorej si njihovih odzivov ne smeš ravno jemati k srcu.
Kot je rekel Dioniz, ti lepo delaj kar hočeš v življenju ne pusti da ti bolezen uničuje življenje, in ko boš našel dekle ki te bo sprejemala takšnega kot si..se bori zanjo.
Čaka te še dolgo življenje, in srečal boš še na stotine deklet in nekoč boš srečal pravo, do takrat pa glavo gor in gremo naprej, Če te pa kakšna zavrne pa tega ne potlači v sebe in se muči z mislijo na tvoje zdravstveno stanje, ampak samo misel v glavi "jebiga, gremo naprej!"
Srečno
Poglej, ne moreš biti vsem ženskam všeč, in ja...ene ženske so prave bičez in zatorej si njihovih odzivov ne smeš ravno jemati k srcu.
Kot je rekel Dioniz, ti lepo delaj kar hočeš v življenju ne pusti da ti bolezen uničuje življenje, in ko boš našel dekle ki te bo sprejemala takšnega kot si..se bori zanjo.
Čaka te še dolgo življenje, in srečal boš še na stotine deklet in nekoč boš srečal pravo, do takrat pa glavo gor in gremo naprej, Če te pa kakšna zavrne pa tega ne potlači v sebe in se muči z mislijo na tvoje zdravstveno stanje, ampak samo misel v glavi "jebiga, gremo naprej!"
Srečno
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- malaStrelka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2013
Situacija s tvojimi mozolji- aknami ni prijetna.
V enakem položaju bi lahko bila tudi kakšna punca,če bi imela to bolezen ali nasploh veliko aken. Tako,da nismo samo ženske take bi se tudi moški enako odzvali,ko bi videli ves aknast obraz.
Kaj naj ti rečem veliko sreče in ne obupaj saj imaš komaj 19let. Skrbi za svojo kožo in si najdi punco sebi primerno.
Odgovori si na tole vprašanje: Ali bi ti biu s punco,če bi imela ves aknast obraz (seveda tvoj obraz bi bil pa brez aken) bi jo pogledal ali bi se ti gabilo?
V enakem položaju bi lahko bila tudi kakšna punca,če bi imela to bolezen ali nasploh veliko aken. Tako,da nismo samo ženske take bi se tudi moški enako odzvali,ko bi videli ves aknast obraz.
Kaj naj ti rečem veliko sreče in ne obupaj saj imaš komaj 19let. Skrbi za svojo kožo in si najdi punco sebi primerno.
Odgovori si na tole vprašanje: Ali bi ti biu s punco,če bi imela ves aknast obraz (seveda tvoj obraz bi bil pa brez aken) bi jo pogledal ali bi se ti gabilo?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mene si prav ganil s to zgodbo, se mi zdi grozljivo. V OŠ sem bila v podobni situaciji - res zelo zelo mozoljava, ampak je seveda minilo. Si predstavljam, da je zate to zelo neprijetno.
Kaj pa tvoj pristop? Je sproščen ali se vidi, kako obupano si želiš ljubezni? To je lahko večja ovira kot pa akne ...
V tolažbo ti je po mojem lahko, da najdejo punce tudi resnično grdi fantje in celo taki, ki so osebnostno izjemno neprijetni. Na srečo odnosi niso vse življenje takšni kot v najstniških letih in kmalu bo začelo šteti, kakšna oseba si, sem prepričana. Dve zavrnitvi nista nič posebnega, gotovo je vsak od nas, ki pišemo sem na forum že bil zavrnjen - in ne samo enkrat.
Ne vem, kaj ti naj drugega rečem, vsekakor ni treba obupavat, kar se ti dogaja je resnično neprijetno, ne bo pa trajalo večno.
Gotovo boš našel neko dekle, ki te bo imelo rado takega, kot si.
Kako pa je s to diagnozo? Se stanje kdaj umiri ali ... ? Gre za ''napade'', ko je slabše ali je stanje ves čas enako?
Kaj pa tvoj pristop? Je sproščen ali se vidi, kako obupano si želiš ljubezni? To je lahko večja ovira kot pa akne ...
V tolažbo ti je po mojem lahko, da najdejo punce tudi resnično grdi fantje in celo taki, ki so osebnostno izjemno neprijetni. Na srečo odnosi niso vse življenje takšni kot v najstniških letih in kmalu bo začelo šteti, kakšna oseba si, sem prepričana. Dve zavrnitvi nista nič posebnega, gotovo je vsak od nas, ki pišemo sem na forum že bil zavrnjen - in ne samo enkrat.
Ne vem, kaj ti naj drugega rečem, vsekakor ni treba obupavat, kar se ti dogaja je resnično neprijetno, ne bo pa trajalo večno.

Kako pa je s to diagnozo? Se stanje kdaj umiri ali ... ? Gre za ''napade'', ko je slabše ali je stanje ves čas enako?
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
predstavljam si, da ti ni lahko s tvojo boleznijo, ampak morda ni kriva za vse tvoje težave? po pisanju sodeč nisi ravno samozavesten, verjetno tudi bolj previdno nastopiš ob spoznavanju novih ljudi, ker imaš ves čas v glavi svoj videz. glede bolezni ne moreš nič, zato je najbolje, da jo sprejmeš in se osredotočiš na stvari, ki jih lahko spremeniš - predvsem svojo percepcijo sebe in svoj način komunikacije z dekleti. preprosto ne verjamem, da te punce zavračajo zgolj zaradi videza. sama sem se namreč nekoč noro zaljubila v fanta, ki je imel pri 24-ih hude težave z aknami, ki jih sploh nisem opazila, ker je bil dečko zelo sproščen, zabaven in razgledan.
- Anonymus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2012
malaStrelka napisal/-a:Situacija s tvojimi mozolji- aknami ni prijetna.
Seveda bi jo pogledal, jaz nisem takšen kot večina ljudi, ki sodijo samo po zunanjosti, jaz gledam notranjo lepoto, harmonijo, simpatičnost, toleranco. Če bi se odlično ujela bi jo takoj vzel. Meni je vbistvu vseeno kakšna je punca na izgled, želel bi si samo nek občutek topline in sočutja. To mi manjka.
*Abby** napisal/-a:Kako pa je s to diagnozo? Se stanje kdaj umiri ali ... ? Gre za ''napade'', ko je slabše ali je stanje ves čas enako?
Jah, najbolj se mi poslabša, ko doživljam stresne situacijo. Sprememba okolja ko sem prišel na študij v Ljubljano, popolnoma sam, brez orientacije, brez vsega je bil zame velik stres. Probal sem tudi že spremeniti prehrano, ampak so mi ugotovili, da to vendarle ni vzrok ampak je to stres. Trudim se poleg faksa tudi čimveč ukvarjati z športom, zato hodim tudi v fitnes. Kdaj se mi poslabša? Na primer, poslabšalo se mi je po izpitnem obdobju, ker se preveč ženem in sekiram ko mi kaj ne uspe.
Vem da se nebi smel sekirati, ampak kaj čmo takšen pač sem, sekiram se za vsako podrobnost, potem pa dobim napad aken. Z novimi zdravili naj bi bil čist čez 5 mesecev(zaenkrat še ni učinka). Ampak, veste, pri meni ni takšen problem v aknah kot je to ta problem v brazgotinah, luknjah na obrazu. Vsi mi govorijo da bom imel ogromno težav po tem ko se bom enkrat znebil aken, če se jih sploh bom. To je ljudem ogabno, ko vidijo kako preluknjano faco imam.
maniac napisal/-a:predstavljam si, da ti ni lahko s tvojo boleznijo, ampak morda ni kriva za vse tvoje težave? po pisanju sodeč nisi ravno samozavesten, verjetno tudi bolj previdno nastopiš ob spoznavanju novih ljudi, ker imaš ves čas v glavi svoj videz. glede bolezni ne moreš nič, zato je najbolje, da jo sprejmeš in se osredotočiš na stvari, ki jih lahko spremeniš - predvsem svojo percepcijo sebe in svoj način komunikacije z dekleti. preprosto ne verjamem, da te punce zavračajo zgolj zaradi videza. sama sem se namreč nekoč noro zaljubila v fanta, ki je imel pri 24-ih hude težave z aknami, ki jih sploh nisem opazila, ker je bil dečko zelo sproščen, zabaven in razgledan.
Da, res je. Sem bolj introverten človek in se zelo bojim zavrnitve. Veliko poguma sem moral zbrati, da sem sploh pristopil do punce. Pri meni je največji problem ta, da se v bližini punce ne znam vesti spontano, ampak se samo nekaj pretvarjam, nekako dobim povsem drugačen obraz. Znam dobro prisluhniti, ampak težko vodim niti pogovora in vse to. Raje vidim da to počne punca. Če je tudi ona introvertna oziroma v mojem primeru, če ni zainteresirana, je tiho, potem moram pa jaz drezati vanjo, namesto da bi tudi ona kaj mene vprašala. Pogosto mi tudi zmanjka idej, kaj jo naj vprašam in sem zato postavljen v neroden položaj. Težko mi je prebiti led, ta faza mi enostavno ne gre. Ko pa se človeka navadim in postanem sproščen, pa se lahko z njim pogovarjam tudi cel dan, če je le tema zanimiva. Enostavno nimam tiste Casanova rutine, nisem nek osvajalec ženskih src, ampak deloma tudi zato, ker me moja slaba samopodoba ubija, ne znam pa najtii načina kako si jo izboljšati.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Najstniška leta so pač polna nekega stresa in nekje čez 5 let boš imel dosti boljši občutek glede sebe, boš videl
Ko boš imel večjo samozavest in bolj "trden" karakter, bojo punce tudi to zavohale, in potem jim bo vseeno za videz
Moraš razumeti, da nas punce apriori ne privlačijo "prijazni", "nežni" fantje, polni razumevanja in introvertiranosti. Za to imamo svoje prijateljice in svojo mamo.
Ljubljančanke znajo biti fine, mogoče poskusiš pri kaki sproščeni Mariborčanki?:)

Ljubljančanke znajo biti fine, mogoče poskusiš pri kaki sproščeni Mariborčanki?:)
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Btk za zenske. Prinasajo vec problemov kot resitev, se posebno pri tej starosti. Osredotoci se na studij in osebno rast. Delaj tisto kar te veseli in izpopolnjuje. Ce bo vmes prisla kaksna, bo, ce ne pa nic. Se vedno gres lahko v avstrijo k profesionalkam, ce si ze tako potreben.
- malaStrelka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2013
...
Zadnjič spremenil malaStrelka, dne 17. Apr. 2013 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Kaj moraš res biti tako primitivna? Si predstavljaš, kako lahko prizadene takšen komentar? Ali ti je res popolnoma vseeno?
Anonymus ne oziraj se na takšne komentarje, ljudje, ki ne poznajo osnov bontona, so brez empatije in absolutno narcisoidni, pač obstajajo na vsakem koraku, ampak tudi drugačnih je vse polno.
Pišeš, da hodiš v fitnes, ker ti stres poslabša situacijo. Si morda kdaj razmišljal o meditaciji? Mogoče jogi? Avtogenem treningu? Skozi resno delo pridobiš na samozavesti in umirjenosti, po mojem bi bilo vredno poskusit, ne samo zaradi aken, tudi zato, ker stres slabo vpliva na celoten organizem. Posebej, če si malo bolj občutljiv.
Sicer pa: Meni se sodeč po napisanem zdiš zelo prijeten in sem prepričana, da lahko najdeš koga, ki bo to videl. Nenazadnje tudi s starostjo pride nekaj zrelosti, poudarek pa gre s prvega fizičnega vtisa še kam drugam.
Ni nujno, da bodo vsa dekleta pozorna samo na tvoje akne in brazgotine - morda bo katera opazila predvsem tvojo skrb za telo, oči, nasmeh ... ne smeš kar izenačit svojih aken/brazgotin s tem, da si grd in konec. 
Anonymus ne oziraj se na takšne komentarje, ljudje, ki ne poznajo osnov bontona, so brez empatije in absolutno narcisoidni, pač obstajajo na vsakem koraku, ampak tudi drugačnih je vse polno.

Pišeš, da hodiš v fitnes, ker ti stres poslabša situacijo. Si morda kdaj razmišljal o meditaciji? Mogoče jogi? Avtogenem treningu? Skozi resno delo pridobiš na samozavesti in umirjenosti, po mojem bi bilo vredno poskusit, ne samo zaradi aken, tudi zato, ker stres slabo vpliva na celoten organizem. Posebej, če si malo bolj občutljiv.

Sicer pa: Meni se sodeč po napisanem zdiš zelo prijeten in sem prepričana, da lahko najdeš koga, ki bo to videl. Nenazadnje tudi s starostjo pride nekaj zrelosti, poudarek pa gre s prvega fizičnega vtisa še kam drugam.

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
*Abby** napisal/-a:Nenazadnje tudi s starostjo pride nekaj zrelosti, poudarek pa gre s prvega fizičnega vtisa še kam drugam.Ni nujno, da bodo vsa dekleta pozorna samo na tvoje akne in brazgotine - morda bo katera opazila predvsem tvojo skrb za telo, oči, nasmeh ... ne smeš kar izenačit svojih aken/brazgotin s tem, da si grd in konec.
this.
in s starostjo pride tudi določena mera samozavesti, ki žari iz tebe. potem je vse lažje. svetujem ti, da začneš delat na tem.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
ja, čimveč delat na samozavesti. js sm pred parimi leti bla isto čisto obupana, vendar zaradi drugih telesnih razlogov. bila sem prepričana da sem pač grda, da ne bom nikomur všeč itd. potem pa sem se fuuuul trudila se sprijazniti z mojim telesom takšnim kot je, ter poudarjati moje druge dobre značilnosti. in kljub temu, da sem bla vedno mnenja da bom samska celo življenje, mam zdej super luštnega fanta, keremu sem tudi jaz všeč v vsakem pogledu. ko sem spremenila mnenje o sebi, in se prepričala da par negativnih lastnosti ne pomeni konec sveta, se je postopoma vse izboljšalo.
You make me smile, please stay for a while 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov