Všeč mi je fant, ki ima punco...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kaammos7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kaammos7 » 01. Feb. 2013 18:59

Živjo!

Potrebujem en nasvet. Že naslov opredeljuje moj velik problem. Všeč mi je fant, ki ima punco...
Zgodba sega že eno leto nazaj. Oba sva študenta na isti smeri (on je leto starejši), prvič sva se videla na enem dogodku, kjer je v bistvu on cel čas opazoval mene. Takrat sem še imela fanta in temu nisem pripisovala neke pomembosti. Letos oktobra, ko se nam pa je začelo novo študijsko leto pa ga cel čas opažam, da kar ne more umakniti pogleda od mene... Zato sem bila kar šokirana, ko sem se takrat na lastne oči prepričala, da ima punco. Ravno pred mojimi očmi sta se dobila, vendar še preden je stopil do nje me je ves čas gledal z iskrico v očeh, še ko jo je poljubil in sta se razšla je svoj pogled ponovno usmeril vame in ga kar ni umaknil...
Fora je v tem, da še nikoli nisva niti spregovorila, samo spogledujeva se ves čas! Nekaj časa sem bila prepričana, da je vse skupaj vse v moji glavi in da si to le domišljam, ker mi je pač všeč, vendar je to opazila tudi moja prijateljica. Na faksu se vidiva skoraj vsak dan in skoraj vsak dan je nek tak dogodek, ko me opazuje z nasmeškom v očeh, ko se dobesedno '"postavlja'" pred mano, ko se pri mizi dobesedno obrne nazaj in me gleda in ko ga pogledam nazaj pogled hitro umakne. Na hipe direkt '"buli v mene'". Poleg tega sem opazila, da me zadnje čase veliko opazujeta dva njegova kolega in zgleda kot da bi se kaj že pogovarjali o meni... Vem, bluzim vse to,ampak dejansko je tak in se tako počutim.
Ja fora je pa da res še nisva nikoli spregovorila... Dodala sem ga na fb in upala pač da tam se kaj bol poveževa ker mi je res noro všeč... Vendar me dajejo pomisleki, če mu naj sploh kar koli pišem glede na to da ima punco... Spet po drugi strani pa mi ni fer do nje, če se že njen fant spogleduje ves čas z drugo..Ker dvomim, da me vedno pogleda '"po naključju'"....
Rada bi zaključila s tem in bila si na jasnem, če je možno sploh kaj s tega ali je boljše da ni..Ne bi si rad še naprej delala utvar in sanjarila o vsakem njegovem pogledu, če to ni realno...Kaj menite?
Poleg tega je to njegova prva punca, skupaj sta že vse iz srednje šole, zato si nekako znam predstavljati, da mu ta zveza več ni to, vendar to svoji punci noče povedati in pač so zadeve kot so...
Hvala za vse odgovore:)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Feb. 2013 19:05

Prste stran od zasedenega tipa! :evil:

Misliš, da je na mestu, da ti razrešuješ njegove odnose? Naj razčisti s punco in ko bo na facebooku pisalo ''samski'', se loti akcije. Prej se mi zdi pa to, ne glede na to, kaj ti predvidevaš o njuni zvezi ali kako te on opazuje, povsem neprimerno.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Feb. 2013 19:19

Kaj sploh dodajaš tipa, za katerega veš, da ima punco. Sam dr*k mešaš. Pusti ga na miru. Svašta.
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aliee » 01. Feb. 2013 19:28

Pusti ga, postavi se v kožo tiste punce, ki ima očitno kretena za fanta :(
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Feb. 2013 19:34

Uf, meni se tole neprestano buljenje in opazovanje brez druge komunikacije sliši nekoliko creepy, pa če bi bil zaseden ali pa ne :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Feb. 2013 19:49

Mogoče mu je pa na tebi nekaj ful čudno in zato skoz gledqa proti tebi, ker skuša ugotoviti kaj... :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Feb. 2013 13:16

^^Js sm na isto pomislla :D Recimo, da ga na koga spominjaš al pa kej....

Drugač pa bodi pametna punca in pusti zasedenga tipa na miru. Saj tudi če bi prčarila okoli njega, nekaterim ljudem pač paše malo flirtat tudi ko/če so vezani, da dobijo malo ego boosta, tak da niti ni nujno da bi se svoji punci ''odpovedal'', tud če stopiš v kontakt z njim.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 02. Feb. 2013 17:26

kaammos7 napisal/-a:Rada bi zaključila s tem in bila si na jasnem, če je možno sploh kaj s tega ali je boljše da ni..Ne bi si rad še naprej delala utvar in sanjarila o vsakem njegovem pogledu, če to ni realno...Kaj menite?
)

Zaključila boš tako, da se nehaš spogledovat z njim..in tako se bodo stvari umirile, še preden se odvijejo predaleč in se še bolj zapletejo..
In glede na to, koliko tipov hodi po svetu.. daj malce svojo domišlijo na stran, ne pozabi-da je zaseden in morebiti boš potem lažje opazila kakšnega hudega "samskega" tipa..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Feb. 2013 23:36

pomoje si mu všeč in si malo ego boosta. če si mu všeč še ne pomeni, da si mu toliko všeč, da bi zaradi tebe punco pustil. sej tudi v zvezi se dogaja, da ti je kdaj kdo zunanji všeč. potem se je pa treba odločit ali boš šel za zunanjim ali boš ostal s partnerjem. v tvojem primeru se je sošolec odločil, da bo ostal s punco. lahko se mečeš za njim, pa mu boš še malo bolj ego dvignila. mogoče te bo celo friendzonal. če bo pa kaj več (brez da pusti punco) je pa itak kreten in nima smisla takega met.

pač uživaj v vajini platonski simpatiji, česa več pa jaz ne bi pričakovala. še veliko hudih dečkov tlači zemljo..
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Feb. 2013 12:51

dot napisal/-a:Uf, meni se tole neprestano buljenje in opazovanje brez druge komunikacije sliši nekoliko creepy, pa če bi bil zaseden ali pa ne :)

Se strinjam. Meni vse to skupaj malo psihopatsko izpade. :eek:
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 04. Feb. 2013 22:12

Mogoče te gleda zato, ker ti skos vanj buljiš. Saj vidiš sama pri sebi - če te nekdo dalj časa venomer gleda, logično da gledaš nazaj in razmišljaš "kaj za vraga ti ni jasno?" :lol: (čeprav tega ne trdim, mogoče si mu res všeč)
Sem pa tudi mnenja, da zasedenega fanta pustiš pri miru.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Uporabniški avatar
TajaTanita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a TajaTanita » 05. Feb. 2013 14:44

Tearjerker napisal/-a:
Drugač pa bodi pametna punca in pusti zasedenga tipa na miru. Saj tudi če bi prčarila okoli njega, nekaterim ljudem pač paše malo flirtat tudi ko/če so vezani, da dobijo malo ego boosta, tak da niti ni nujno da bi se svoji punci ''odpovedal'', tud če stopiš v kontakt z njim.

Se strinjam. Če bi pokazala dovolj interesa, bi najbrž tudi kaj imel s tabo, a to še zdaleč ne pomeni, da bi pustil punco zaradi tebe. Obstajajo celo taki, katerim je lahko neka ženska noro všeč in se z njo dobivajo kljub temu, da so v zvezi/zakonu, pa kljub tej zatrapanosti ne bodo zapustili punce, ker se zavedajo, da jim predstavlja varen pristan. Itak pa tako razmišljajo samo neresni tipi. Takega pa verjetno ne bi želela imeti, tudi če bi bil nor nate, ali pač? Kaj hitro se lahko zamenjajo vloge in boš nekega dne ti tista, ki je na mestu njegove punce. :wink:

Ne, nisem mogla napisati na lepši način, ker ne gojim razumevanja do žensk kot si ti. Zakaj dodajaš tipa, ki ga niti ne poznaš, veš pa, da ima punco? Se ti zdi zabavno mešati se nekam, kjer ti ni mesto?

Kar se tiče opazovanja pa samo naslednje; če ti vedno opaziš, da te nekdo opazuje, pomeni, da ga tudi ti iščeš s pogledom, ali pa je celo kontra situacija - da si ti tista, ki ga prva najde s pogledom, nato pa te on opazi in nekoliko dlje zadrži pogled, ker mu ni jasno zakaj ga (spet) opazuješ in ne premakneš pogleda. Ti pa gledaš nazaj in se sprašuješ isto. Vedno sta dve strani, tako da je samo stvar interpretacije in ničesar drugega. Toliko v premislek, ko boš naslednjič spet mislila, da te opazuje, v bistvu pa se morda niti ne zavedaš kakšne znake oddajaš in da si sama prva začela s tem, on pa sedaj vsakič, ko te opazi, kramlja z družbo "tista bejba tam me spet gleda". ;D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 05. Feb. 2013 14:55

Jaz bi ga na tvojem mestu pustila pri miru. Kolko je tipov na svetu in ti si izbereš ravno zasednega. Kako bi se pa ti počutila, če bi se neka ženska spogledovala s tvojim fantom. Poleg tega nimaš pravice sklepat, da mu njegova zveza ni več to, smao zato, ker sta skupaj že dlje časa. Tip si pač maloego boosta. Zate in za vse vdeležene je bolje, če ga ignoriraš in si poiščeš kako drugo "žrtev" za spogledovanje ali kaj več.

Poleg tega je pa res malo scary, če te vedno samo gleda in ne reče ne bu ne mu. Ne na FB ne v realnosti. Očitno že nima toliko interesa, da bi se javil ali te nagovoril.

Pusti ga pri miru pa boš imela tudi ti lažjo vest in več veselja. Če si pa na faxu oz. v času študija ne moreš najdt enga bolj pametnega tipa. Potem ti pa ni pomoči.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 11:34

LOL, ženske pač ponavadi hočete nedosegljivo. Itak, da bi bilo praktično, če bi samskim ženskam bili všeč samski tipi, dogaja se pa običajno obraten scenarij.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 09. Feb. 2013 22:07

na srečo nismo vse take :P

Tako kot je predhodnica povedala, vse je samo stvar interpretacije. Probaj odmislit tipa in se prepusti. Če bo pokazal interes in naredil tudi korak naprej bo, drugače pa z dvignjeno glavo pojdi naprej in se ne ponižuj. :)
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov