Posesivnost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Leigh Anne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Leigh Anne » 25. Dec. 2012 14:36

Živjo!

S svojim sem že skoraj eno leto, mišljen je čas odkar se dobivava.
Na zaćetku je bilo vse bolj tako tako, tipanje, seks ... Obnašal se je zelo
površinsko, kao alfa samec, ki je zelo zaželjen, ima več žensk naenkrat itd. ...
Skratka, na začetku je biu precej hladen, taktičen, šel se je igro nedostopnosti, mi nasploh govoril o drugih ženskah s katerimi je biu, bivših in špikal.
Potem sem ga čez čas postavila pred dejstvo in sva končala. Čez par mesecev zatišja me je zopet poiskal in želel bit z mano. Od takrat naprej sva skupaj, sicer se premikava precej počasi.
Problem je v tem, da ne morem sprejeti stvari, ki mi jih je govoril o drugih ženskah. Vem, da takrat, ko je biu z mano, ni biu z nobeno in je tudi nalašč nabijal o drugih, da bi bila js kao še bolj zainteresirana-ampak to je igra 13-letnikov in enostavno je šlo pri meni v drugo smer in mi načelo samozavest.
Ena izmed teh žensk se cela vmešava v najin odnos in non stop pristopa do mene in njega, se izpostavlja. Nekaj časa nazaj pa je tudi sam navezal stik z njo, ji pisal po mejlu, biu do nje zelo prijazen in pozoren, čeprau mi je govoril, da noče met nekega stika z njo in da se mu zdi neumna,kar me je precej zmotilo, ker me je enkrat povabila na pijačo in začela omenjati njega (delala sem se, da ničesar ne vem, ona pa je vedela da sem z njim, ker imava skupno prijateljico, ki ji je zagotovo povedala), in ko sem ji rekla, da sem z njim, mi je ves preostali čas samo razlagala, kako je on 2 leti nazaj osvajal njo. Nikoli nista nič imela, bila sta si všeč...
Imam občutek, da se ženska dela norca iz mene in ko jo je on kontaktiral, sem imela občutek, da se zraven nje dela še on.
Seveda me prepričuje v nasprotno in ko smo kje zunaj skupaj mi nazorno pokaže to, vendar postanem alergična že samo če pogleda v njeno smer.

Postala sem dobesedno zelo ljubosumna in obenem posesivna. Takoj ko začutim kakšne nenavadne vibracije od njega, mislim, da je nekaj narobe, da me bo zapustil in bo z njo ali pa s katero drugo. Najin odnos sva v fazi do velike pavze velikokrat prekinila, ker on ni biu sposoben dajati kaj več.
Sedaj pa ko si želi tega, mu ne znam verjeti. Kako naj premagam ta strah?
Ko se že sprostim in se manj obremenjujem s tem pa naredi kakšno bedarijo, kot je bila npr. ta, da je iskal z njo stik, čeprau je meni rekel, da si ga ne želi.
_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a _sly_ » 25. Dec. 2012 18:39

Oprosti, samo to ni več podobno nobenemu razmerju, saj si ti izgubila zaupanje v njega in on se s tabo poigrava. Če si pametna ga pusti in naj gre za njo, ti pa si poišči nekoga, ki te bo spoštoval in ne tipal za drugimi ženskami. To use skup je zguba časa.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Dec. 2012 19:44

če osebi v razmerju nista srečni in sproščeni ena z drugo, potem se mi zdi da to vse skupaj vodi v propad. neko hudo spreminjanje partnerja se redko obnese. seveda je vedno potrebno prilaganje, ampak ne pa radikalna sprememba osebnosti in življenjskega sloga. če z njim pač nisi srečna in to izvira iz tega da on pač tak je imaš 2 možnosti: ali to sprejmeš ali pa greš. vse ostalo bo pobralo obema ogromno časa in energije, rezultat bo pa propad. odločit se pa moraš sama. torej če mu ne moreš zaupat pač pojdi in si najdi nekoga, ki mu boš lahko. ali mu pa začni zaupat.
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Dec. 2012 13:12

O moj bog ženske, pa koliko bolj neumne ste še lahko? A tej temi je naslov ''posesivnost''??? In ne, ''neresen'',''nezrel'', ''zaljubljena v tepca'' ... wtf?

A je res že čisto normalno, da tip gleda za drugimi, podžiga punco z ljubezenskimi dogodivščinami iz preteklosti, si dopisuje z drugimi ženskami, ki jim je všeč, laže svoji punci ... Resno?

No, če je temu tako, potem je nasvet najbrž, da naredi nekaj s svojim ljubosumjem, ti posesivna koza nora, sicer pa ... pošlji tega tipa v tri krasne in najdi enega, ki bo iskren in dozorel, ne pa enega zafrustriranega, narcisoidnega cepca. (Upam, da sta v tem primeru stara 16 in 17, ne pa 25 in 32, kot se na tem forumu vse prerado izkaže ...)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Dec. 2012 13:23

^^ :top:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov