Moj fant je muzikant enkrat tu drugič tam,meni pa je dolgčas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- tina novak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2012
Cao
Moj fant je muzikant (in pesem kjer pojejo enkrat tu drugič tam čist velja). V glavnem tiste, ki mate muzikante veste, da to tirja veliko vaj, koncertov, nastopov zaradi česar sma poleg njegovi službi manj skupaj.
Zato včasih se hitro raburim ko mi načrte prekriža njegov nov špil ki sesuje vse načrt-- No kako naj človek potem ne bo jezen?
Trenutno imam veliko časa ker sem absolventka in me zanima če bi mi katera dala kakšen predlog kaj nam počnem ko ima vaje, nastope (avta nimam tako da ne morem v mesto, prijateljic nimam). Prosim za kak nasvet.
Hvala
Moj fant je muzikant (in pesem kjer pojejo enkrat tu drugič tam čist velja). V glavnem tiste, ki mate muzikante veste, da to tirja veliko vaj, koncertov, nastopov zaradi česar sma poleg njegovi službi manj skupaj.
Zato včasih se hitro raburim ko mi načrte prekriža njegov nov špil ki sesuje vse načrt-- No kako naj človek potem ne bo jezen?
Trenutno imam veliko časa ker sem absolventka in me zanima če bi mi katera dala kakšen predlog kaj nam počnem ko ima vaje, nastope (avta nimam tako da ne morem v mesto, prijateljic nimam). Prosim za kak nasvet.
Hvala
Tincyka
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz ti bom samo tak rekla. V desetih letih smo šli s familijo enkrat na morje, pa še to zato, ker je šel ati tja igrat, v gl vsi vikendi so bili pa še so rezervirani za to. Vaj niti ni toliko, kot je špilov, vsaj enkrat na teden. In če nisi višek tolerance, zna to pošteno zaškripati čez leta, ko si cele vikende sam.
Da o tem, da tričetrt muzikantov babe šmeka na špilih niti ne govorim-imajo velike goflje, se hecajo in to je to
Da o tem, da tričetrt muzikantov babe šmeka na špilih niti ne govorim-imajo velike goflje, se hecajo in to je to
The world is as you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz sem dobila občutek, da bi ti predvsem zato rada imela otroka, ker ti je dolgčas in bi potem imela vsaj kaj za počet, zdej pa ne veš kaj bi sama s sabo... In pol si kr po nepotrebnem na fanta jezna, ker gre na špil, ti pa se sama sebi doma smiliš.
Se mi tudi zdi zaskrbljujoče, da nimaš nobenih prijateljev. Najdi si kako družbo, sprehajaj psa, verjetno imaš še kake obveznosti za faks, tako da se uči za izpite ali piši diplomo... Ne zdej cele dneve doma fanta čakat!
Se mi tudi zdi zaskrbljujoče, da nimaš nobenih prijateljev. Najdi si kako družbo, sprehajaj psa, verjetno imaš še kake obveznosti za faks, tako da se uči za izpite ali piši diplomo... Ne zdej cele dneve doma fanta čakat!
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov