Zbirčna ali samo zmedena ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

krejzi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2012
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a krejzi » 26. Okt. 2012 0:12

heii =))
imam to stvar k me preganja že par dni. In pač gre tako, da stara sem 21 in samska in zej sm prek FB-ja spoznala enga fanta oz. on je mene najdu in hoče na vsak način da greva na kavo. On mi niti ni napačen, ampak menva se šele 2 tedna in ko me on praša za kavo zmer privolim in ko se že skor zmenva kdaj bi se dubla, zmer pol rečem da nimam časa ker je neki pršlo umes. vem, da je to najbl neumna reč kr jo lahk nardiš, ampak k si jst doma pravm sej to je sam kava, pa sej ti nau nč naredu pa to in si pol mislm kera sm k ga zmer skenslam. in pol se spet začneva ment za kavo in nardim isto. Zdej pa sam čakam kdaj me bo poslou nekam.
Druga stvar pa je, da jst kr mislm da se čudeži še zmer dogajajo. Zmer so mi ušeč fantje k mi niso dosegljivi oz. ne vejo niti da obstajam, jst pa kr čudežno mislm da bojo to dojel (čudna logika). In zdej sploh ne vem kaj nej. Po eni strani se mam že poun kufer, po drugi pa bi šla rada z njem na kavo sam kr zmrznem. Kaj se z mojo psiho dogaja, nimam pojma =S
na nek način pa še vedno mislm, da pač lbezni prek interneta ne morš najdt. Vrjamm u tradicionalno, da se srečaš nek itd..

hvala za vaša mnenja ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Okt. 2012 3:17

- ali si te tako želi spoznati, ali pa je tako obupan...ker si že zdavnaj zaslužiš brco v rit

- če te "tisti" fantje ne opazijo, pa ti nekaj naredi v to smer...zagotovo ne vleči drugih za nos

- internet ti da povod da srečaš osebo, ljubezen moraš še vedno ustvariti v RL.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
pupika123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pupika123 » 26. Okt. 2012 8:10

tudi jaz sem mojega spoznala prek spleta, po tednu dni sma se dovovorila za pijačo in se počasi začela tako spoznavat, sedaj sva že kr lep čas skupaj :) tako da...poskusi, nimaš kaj za zgubit :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Okt. 2012 11:10

se čist strinjam z Ledom. sam to bi dodal da se najprej odloči kaj si sploh želiš. da greš neki blefirat da ti je všeč, v resnic pa sanjariš o drugih tipih.. delaš slabo zase in zanjga.

za ljubezen moraš osebo najprej spoznat. da jo spoznaš se moraš najprej približat, vzpostavit stik. to pa nima veze kje narediš, na netu ali v živo. tisti ki majo pa predsodke jih pa žal majo, npr. da so vsi tipi vedno stari potrebni in pedofili..
hej norci :)
.jADE.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a .jADE. » 26. Okt. 2012 12:08

Kot, da bi mene opisovala xD
Jaz imam podobno situacijo, ne maram teh stvari prek spleta (pa se je ravno meni to naredlo-.-), sem precej hm old-fashioned. Poleg tega pa sumim, da ima en kup takih, ki jim govori podobno. Sem se odločla, da se boma igrala po mojih pravilih, da ne bo on mislil, da me lahko tak okoli prsta vrti kot ostale.... Saj ni nujno, da postaneta kaj, vedno je kakšna nova izkušnja dobrodošla.. it's just a coffie. Ljubezni ne moreš ustvariti preko interneta, čez noč, ampak se gradi počasi.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 26. Okt. 2012 12:18

Prisili se, da greš že enkrat na to kavo. Saj ena kava še ne pomeni, da boš takoj v zvezi z njim. Vem, da ni ravno na izi se dobit z nekom ki ga v živo še ne poznaš ampak moraš probat, če misliš da bi se znalo kaj razvit iz tega (pa magari prijateljstvo). Vseeno je čisto drugače ko osebo spoznaš v živo al pa če vidiš sam neko sliko na netu - lahko, da ti bo še bolj potegnil lahko pa da ti sploh ne bo všeč - pol pač ostaneš pri tej eni kavi in ne vztrajaš naprej. Drugače pa se tud jaz strinjam z LZ.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Okt. 2012 13:21

Ko sem jaz prvič šla na kavo "z nekom z interneta" mi je blo grozno - pa se je potem izkazal za supervredu poba :)
Ful ne veš kaj pričakovat, kdo se bo prikazal, kaj bo rekel, kako bo vse skupaj izpadlo - nič ne veš :). Največ kar lahko narediš, je da se za prvič dogovoriš v nekem znanem okolju, pa če si res nesigurna da prosiš nekoga da v je ravno takrat v kafiču, par miz stran (da se boš počutila bolj varno).
krejzi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2012
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a krejzi » 26. Okt. 2012 13:47

hvala za odgovore & mnenja ;)
jah pol mi zgleda res ne preostane druzga kokr, da se nekak prsilm pa grem.
Na tem morm še delat heh ;)

pa ni to, da bi se zanalašč delala norca iz njega al neki. sam pač vedno zmrznem. can't help :oops:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Okt. 2012 15:08

pa mu povej da te je mal strah. iskrena bodi ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Kaycii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaycii* » 27. Okt. 2012 11:23

Hehe...se prav spominjam kako je to ja :). Čeprav sem na take random "kavice" hodla večinoma u srednji šoli...ampak ni važno. Verjetno te je samo strah in maš tremo. Vsaj pri men je tko blo :). Se tut sam spominjam ko sem pri enem tipu popolnoma isto delovala kot ti. 100x sva se zmenla...ampak v zadnjem trenutko sem bila pa vedno " zasedena". Potem sem se pač prepričala, da to ni nč tazga :D . Fant me ne bo pojedu, tut če mi ni biu ne vem kak všeč, je lahko postal še vedno samo prijatelj itd., spoznaš pa lahko tut svojega bodočega fanta...in zakaj bi se mogla kdaj spraševat, kaj pa če... Zato kar brez strahu...pa reši tole zadevo s kavico, ker se boš potem 100x boljš počutila ;).
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 27. Okt. 2012 14:01

no risk no fun :P
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 28. Okt. 2012 12:17

Krejzi pač te je strah, pa verjetno imaš neka pričakovanja in misliš da jih ima tudi on. Pa mogoče tudi podzavestno preizkušaš kako dolgo bo to toleriral, da vidiš koliko je pripravljen storit oz. čakat.
Če se veliko pgovarjata, če zberi poguma in si reči, kar bo pa bo in pojdi na en kofetek z njim. Lahko tudi poveš, kot ti je svetoval slovenc, da te je strah :) in pomoje bo razumel in poskušal ta tvoj strah pregnat, pa še vedel bo zakaj si vedno znova premisliš. (ker pomoje se to sprašuje)
Drugače pa, js mislim, da če sta se ujela preko fb se bosta tudi v rl, če pa ne pa pač ne. Boš vsaj vedela, da si poskusila, spoznala eno novo osebo in bo to to. Če pa se ujameta pa... :)
Skratka zberi pogum, držim pesti :cheer:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 28. Okt. 2012 12:37

krejzi napisal/-a:heii =))
imam to stvar k me preganja že par dni. In pač gre tako, da stara sem 21 in samska in zej sm prek FB-ja spoznala enga fanta oz. on je mene najdu in hoče na vsak način da greva na kavo. On mi niti ni napačen, ampak menva se šele 2 tedna in ko me on praša za kavo zmer privolim in ko se že skor zmenva kdaj bi se dubla, zmer pol rečem da nimam časa ker je neki pršlo umes. vem, da je to najbl neumna reč kr jo lahk nardiš, ampak k si jst doma pravm sej to je sam kava, pa sej ti nau nč naredu pa to in si pol mislm kera sm k ga zmer skenslam. in pol se spet začneva ment za kavo in nardim isto. Zdej pa sam čakam kdaj me bo poslou nekam.
Druga stvar pa je, da jst kr mislm da se čudeži še zmer dogajajo. Zmer so mi ušeč fantje k mi niso dosegljivi oz. ne vejo niti da obstajam, jst pa kr čudežno mislm da bojo to dojel (čudna logika). In zdej sploh ne vem kaj nej. Po eni strani se mam že poun kufer, po drugi pa bi šla rada z njem na kavo sam kr zmrznem. Kaj se z mojo psiho dogaja, nimam pojma =S
na nek način pa še vedno mislm, da pač lbezni prek interneta ne morš najdt. Vrjamm u tradicionalno, da se srečaš nek itd..

hvala za vaša mnenja ;)

ee punca imam tudi jaz 21 let in kar pogumno :P prvo se ne sekiri tok pa ne poslušaj toliko komentarje k ti jih podajo tukaj gor,ker drugi bol zbijajo norce na tvoj račun,da te samo posvarim kako zgleda ta forum....in ti ne bodo podati kaj pametnega za nasvet....prvič če te je strah dobivanja to je nekako normalno saj ga ne poznaš ampak se tudi to naučiš,jaz osebno nisem mogla it,ker sem bila predno sem se s kom dobila tok nenormalno živčna pa se tresla pa ne rečem še zdaj se kdaj,sem se pa dobila preko intrneta kar pogosto s fanti....in mi je bilo to spoznavanje bol všeč kot,da hodim ven in niti ne vem kako naj pristopim do druge osebe k me itak ljudje zunaj niso kaj pretirano zanimali,k so hodili po žurih itd nisem videla nobenega smisla in sem obrala to pot,to spoznavanje in morem priznt,da sem spoznala vse sorte in še vedno živčno se tresem koga zdaj spoznam in včasih odklonim,ker ne moreš ampak te strahove lahko premaguješ,PREPROSTO SI MORAŠ REČI GREM IN PIKA,neglede kako se bo razvijalo STOJ PRED OGLEDALOM,POGLEJ SE V OGLEDALO,ZMOREM,SEM DOVOL DOBRA,PONOSNA NASE,DA SEM TO KAR SEM,daj si priložnost za SREČO,ne skrivaj sebe.

LE ENO OPOZORILO JAZ SEM VEDNO ŠLA VEN,KO SEM SI ŽELELA,ČE MI JE OBČUTEK PREPRIČEVAL,DA NE MOREM,NISEM ŠLA,KER SE JE NA KONCU IZKAZALO,DA MI FANT NITI NE USTREZA ALI PA ME JE PUSTIL NA CEDILU,NEKAJ JE ŠLO NAROBE,preko intrneta,pazi nase saj veš kaj mislim,previdna bodi.

NE MORE TE FANT PREPRIČATI,DA SI MANJ OD NJEGA,KO BOŠ DOVOL PONOSNA,DA SEBE NE SKRIVAŠ,KO SE NE BOŠ BALA BITI SREČNA,KER SI ZASLUŽIŠ* TO ne skrivaj se.

ponavadi če ne moremo iti ven z nekom skrivamo sebe :? ker pomislimo vse na slabše kaj če gre kaj narobe,kaj če mu ne bom všeč in vse to in druge stvari ampak to imaš v podzavesti,zato premagaj sebe.Vso srečo
.jADE.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a .jADE. » 28. Nov. 2012 13:46

In kaj si se odločila?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov