Ne vem kaj si naj mislim o njem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kattka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 28. Sep. 2012 15:15

Hej jaz pa imam eno težavo in bi rabila nasvet. Naj pojasnim, hodim v srednjo šolo v 3 letnik, in čutim nekaj posebnega do enega fanta, ampak ker sem sramežljiva si mu tega ne upam priznati. Najhuje pa je, da mislim da tudi on nekaj čuti do mene, sodeč po njegovem obnašanju. Je zelo pozoren do mene, me neprestano gleda, rad se pogovarja z mano. Najbolj pa me je šokiralo to, da me je že parkrat prijel okoli bokov in ni umaknil svojih rok iz mene , dokler mu jih nisem umaknila jaz. Moram priznati da mi je bilo malce neprijetno, zato sem mu roke seveda hitro umaknila, ampak mi je po drugi strani bilo tudi všeč nebom zanikala. Zdaj pa nevem kaj si naj mislim? Čuti kaj do mene ali se pretvarja ali kaj?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Sep. 2012 15:21

tole bom premaknila po čustva.

drugače pa, le pogumna. kdor ne reskira ne profitira!
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 28. Sep. 2012 15:25

floribunda napisal/-a:tole bom premaknila po čustva.

drugače pa, le pogumna. kdor ne reskira ne profitira!

Pogumno, ja se mi je to pripetilo že enkrat, in tistega fanta sem imela zelo rada, ampak nisva mogla ostati skupaj, ker je bil on drugačne vere kot jaz, in to mi je ''zlomilo srce'' ker sem ga res imela rada. Pri tem pa nevem kaj si naj mislim ker ima tudi neke perverzne besede na mojo zadnjico zato imam mešane občutke.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Sep. 2012 16:09

no, všeč si sigurno mu, glede na to da te rad gleda, se rad dotika, pogovarja itd.. vprašanje samo kaj čuti do tebe. al si mu sam všeč in sexy al pa bi rad tako kot bi ti najbrž rada, pač da bi bila skupaj.

to pa ve samo on.. tko da, najbolj simpl je da mu pač poveš in vidiš kaj bo, pa se najprej osebno prepričaš da je dejansko možno to kar si želiš da je.
hej norci :)
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 28. Sep. 2012 17:15

slovenc79 napisal/-a:no, všeč si sigurno mu, glede na to da te rad gleda, se rad dotika, pogovarja itd.. vprašanje samo kaj čuti do tebe. al si mu sam všeč in sexy al pa bi rad tako kot bi ti najbrž rada, pač da bi bila skupaj.

to pa ve samo on.. tko da, najbolj simpl je da mu pač poveš in vidiš kaj bo, pa se najprej osebno prepričaš da je dejansko možno to kar si želiš da je.

Joj, ko bi bilo to tako preprosto, zelo me je strah zavrnitve. Poleg tega sem preveč sramežljiva, niti nevem na kak način bi mu to povedala, pa kako bi ga dobla na samo...
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 28. Sep. 2012 18:46

Če se te dotika te ne bo zavrnu..vsaj js vem da ženske ki se jih dotikam bi imel vedno kaj z njimi. :D
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 28. Sep. 2012 19:17

celjanar napisal/-a:Če se te dotika te ne bo zavrnu..vsaj js vem da ženske ki se jih dotikam bi imel vedno kaj z njimi. :D

ja sej zato, pa se bojim da me bo izkoristil, pol pa bo usega konc,ker takih je večina moških.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Sep. 2012 19:36

^^ nikoli ne reci več tega. resnih je vse polno sam pri teh letih na žalost niso aktualni.

moraš ga prvo spoznat da presodiš kakšen je. potem pa korak naprej ;)

kaj pa na fb al pa kej? lahko bi mu tam kej namignila če te je živo strah..

sam bodi čimbolj objektivna pri tem. če ni resen, pač ni, tudi če ti je zelo všeč se ne bo spremenil..
hej norci :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 28. Sep. 2012 19:52

Jah, večina najstnikov je pač takih, da jih v teh letih precej razganja in se radi takole malo zabavajo z vrstnicami :) Očitno je, da si mu privlačna, že na podlagi dotikov in opolzkih opazk, kar pa potrjuje predvsem zgornjo ugotovitev... če si mu pa tudi drugače všeč, ne le fizično, boš morala pa sama ugotovit. Čeprav glede na tole obnašanje mi na prvi pogled ne deluje kot nek zaljubljen fant (ali pa pač ni sramežljiv in ima malo čuden pristop k osvajanju :D ). Mene bi vsekakor zmotil takšen odnos oz. opazke, ampak ok, mogoče je to njegov način dajanja komplimentov :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Sep. 2012 20:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Sep. 2012 20:48

kattka, si slučajno v skavtih ali poleti delaš v lokalnem oratoriju?

perverzne besede :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Sep. 2012 20:55

ti njeno rit verbalno obdeluješ??? :eek: :eek: :eek:
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 29. Sep. 2012 11:52

Led Zeppelin napisal/-a:kattka, si slučajno v skavtih ali poleti delaš v lokalnem oratoriju?

perverzne besede :)

haha ne, nič od tega, zakaj sprašuješ?
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 29. Sep. 2012 11:56

dot napisal/-a:Jah, večina najstnikov je pač takih, da jih v teh letih precej razganja in se radi takole malo zabavajo z vrstnicami :) Očitno je, da si mu privlačna, že na podlagi dotikov in opolzkih opazk, kar pa potrjuje predvsem zgornjo ugotovitev... če si mu pa tudi drugače všeč, ne le fizično, boš morala pa sama ugotovit. Čeprav glede na tole obnašanje mi na prvi pogled ne deluje kot nek zaljubljen fant (ali pa pač ni sramežljiv in ima malo čuden pristop k osvajanju :D ). Mene bi vsekakor zmotil takšen odnos oz. opazke, ampak ok, mogoče je to njegov način dajanja komplimentov :D

Ja točno zato mi je to vse skupaj malo zastrašujoče.Vem pa da je glede punc zelo izbirčen. Drugače pa ja niti malo ni sramežljiv, pove vse direktno, je perfekcionist in velik filozof!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Sep. 2012 13:07

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov