Ne vem kaj si naj mislim o njem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kattka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2012
Hej jaz pa imam eno težavo in bi rabila nasvet. Naj pojasnim, hodim v srednjo šolo v 3 letnik, in čutim nekaj posebnega do enega fanta, ampak ker sem sramežljiva si mu tega ne upam priznati. Najhuje pa je, da mislim da tudi on nekaj čuti do mene, sodeč po njegovem obnašanju. Je zelo pozoren do mene, me neprestano gleda, rad se pogovarja z mano. Najbolj pa me je šokiralo to, da me je že parkrat prijel okoli bokov in ni umaknil svojih rok iz mene , dokler mu jih nisem umaknila jaz. Moram priznati da mi je bilo malce neprijetno, zato sem mu roke seveda hitro umaknila, ampak mi je po drugi strani bilo tudi všeč nebom zanikala. Zdaj pa nevem kaj si naj mislim? Čuti kaj do mene ali se pretvarja ali kaj?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tole bom premaknila po čustva.
drugače pa, le pogumna. kdor ne reskira ne profitira!
- kattka
- Sramežljivka
floribunda napisal/-a:tole bom premaknila po čustva.
Pogumno, ja se mi je to pripetilo že enkrat, in tistega fanta sem imela zelo rada, ampak nisva mogla ostati skupaj, ker je bil on drugačne vere kot jaz, in to mi je ''zlomilo srce'' ker sem ga res imela rada. Pri tem pa nevem kaj si naj mislim ker ima tudi neke perverzne besede na mojo zadnjico zato imam mešane občutke.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no, všeč si sigurno mu, glede na to da te rad gleda, se rad dotika, pogovarja itd.. vprašanje samo kaj čuti do tebe. al si mu sam všeč in sexy al pa bi rad tako kot bi ti najbrž rada, pač da bi bila skupaj.
to pa ve samo on.. tko da, najbolj simpl je da mu pač poveš in vidiš kaj bo, pa se najprej osebno prepričaš da je dejansko možno to kar si želiš da je.
to pa ve samo on.. tko da, najbolj simpl je da mu pač poveš in vidiš kaj bo, pa se najprej osebno prepričaš da je dejansko možno to kar si želiš da je.
hej norci
- kattka
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:no, všeč si sigurno mu, glede na to da te rad gleda, se rad dotika, pogovarja itd.. vprašanje samo kaj čuti do tebe. al si mu sam všeč in sexy al pa bi rad tako kot bi ti najbrž rada, pač da bi bila skupaj.
Joj, ko bi bilo to tako preprosto, zelo me je strah zavrnitve. Poleg tega sem preveč sramežljiva, niti nevem na kak način bi mu to povedala, pa kako bi ga dobla na samo...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
^^ nikoli ne reci več tega. resnih je vse polno sam pri teh letih na žalost niso aktualni.
moraš ga prvo spoznat da presodiš kakšen je. potem pa korak naprej
kaj pa na fb al pa kej? lahko bi mu tam kej namignila če te je živo strah..
sam bodi čimbolj objektivna pri tem. če ni resen, pač ni, tudi če ti je zelo všeč se ne bo spremenil..
moraš ga prvo spoznat da presodiš kakšen je. potem pa korak naprej
kaj pa na fb al pa kej? lahko bi mu tam kej namignila če te je živo strah..
sam bodi čimbolj objektivna pri tem. če ni resen, pač ni, tudi če ti je zelo všeč se ne bo spremenil..
hej norci
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jah, večina najstnikov je pač takih, da jih v teh letih precej razganja in se radi takole malo zabavajo z vrstnicami Očitno je, da si mu privlačna, že na podlagi dotikov in opolzkih opazk, kar pa potrjuje predvsem zgornjo ugotovitev... če si mu pa tudi drugače všeč, ne le fizično, boš morala pa sama ugotovit. Čeprav glede na tole obnašanje mi na prvi pogled ne deluje kot nek zaljubljen fant (ali pa pač ni sramežljiv in ima malo čuden pristop k osvajanju ). Mene bi vsekakor zmotil takšen odnos oz. opazke, ampak ok, mogoče je to njegov način dajanja komplimentov
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
kattka, si slučajno v skavtih ali poleti delaš v lokalnem oratoriju?
perverzne besede
perverzne besede
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- kattka
- Sramežljivka
dot napisal/-a:Jah, večina najstnikov je pač takih, da jih v teh letih precej razganja in se radi takole malo zabavajo z vrstnicami Očitno je, da si mu privlačna, že na podlagi dotikov in opolzkih opazk, kar pa potrjuje predvsem zgornjo ugotovitev... če si mu pa tudi drugače všeč, ne le fizično, boš morala pa sama ugotovit. Čeprav glede na tole obnašanje mi na prvi pogled ne deluje kot nek zaljubljen fant (ali pa pač ni sramežljiv in ima malo čuden pristop k osvajanju ). Mene bi vsekakor zmotil takšen odnos oz. opazke, ampak ok, mogoče je to njegov način dajanja komplimentov
Ja točno zato mi je to vse skupaj malo zastrašujoče.Vem pa da je glede punc zelo izbirčen. Drugače pa ja niti malo ni sramežljiv, pove vse direktno, je perfekcionist in velik filozof!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov