Venera in Mars (kakor fant in punca)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tedo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2012
S fantom sva skupaj 1 leto,
sedaj pa se je malce zakomliciralo in ne vem kako naprej,
zelo vam bi bila hvaležna za kakšen nasvet.
Sicer je zelo zanesljiv in v redu fant, to kar obljubi, vedno
izpolni in lahko se zanesem nanj. Tudi zaupam mu, če gre kak
vikend po svoje, ima svoje hobije, saj verjamem,
da je v zvezi potrebno ohranjati prijatelje, stike z družino
in početi stvari, ki jih imamo radi.
Sedaj pa se pojavlja teažva. Živiva 1h vožnje
narazen, in že nekaj mesecev nazaj sem mu več krat omenila, da
je meni premalo, če se vidiva samo za vikende, da potrebujem več.
Seveda se je potrudil in svoje hobije omejil, tako da se sedaj videvava
še kak dan v tednu. Vendar, jaz še vedno hočem več...kadar po nekaj
dni nisva skupaj, me precej sesuje. Sem oseba, ki potrebuje
telesne stike in bližino. On pa je bolj "kamen" in mu ni panike,
če se ne bi videla ali slišala. Ko sva kak vikend posebej, se mi sploh ne javi oz. ne odpiše sms-ov, jaz pa potem mislim, da mu je itak vseeno zame.
Da se bi več videla, sem sama pri sebi omejila veliko stvari.
Stike s prijatelji, družino, hobiji, v službi manj delam kakor
poprej...velikokrat je bilo tudi na meni, ali se bova videla
ali ne, pa čeprav imava oba enak razpored urnika.
Ugotovila sem, da sva si tukaj precej različna. Jaz bi bila več z njim,
on pa je bolj svobodna duša. Nekoč mi je pa prekipelo - šla sem do njega in v joku pobrala svoje stvari in odšla..njemu pa, kakor da mu je vseeno, da sva zaključila. Pustil me je odditi,
brez boja.
Prekinila bi težko,saj veste kako je, če imaš nekoga rad, ampak vseeno trpim, ker ne prejemam ljubezni na način, kot bi si želela.
Vem, da pravljične zveze ne obstajajo. Ampak v pretekli zvezi sem bila
ponavadi jaz tista, ki je rabila več svobode. Povejte mi, kaj je normalno?
Ali pa je mogoče z mano kaj narobe ker se hočem preveč vezat?
Ali obstajajo fantje, ki so tak "kamen"?
Že v naprej hvala za vaše nasvete.
T.
sedaj pa se je malce zakomliciralo in ne vem kako naprej,
zelo vam bi bila hvaležna za kakšen nasvet.
Sicer je zelo zanesljiv in v redu fant, to kar obljubi, vedno
izpolni in lahko se zanesem nanj. Tudi zaupam mu, če gre kak
vikend po svoje, ima svoje hobije, saj verjamem,
da je v zvezi potrebno ohranjati prijatelje, stike z družino
in početi stvari, ki jih imamo radi.
Sedaj pa se pojavlja teažva. Živiva 1h vožnje
narazen, in že nekaj mesecev nazaj sem mu več krat omenila, da
je meni premalo, če se vidiva samo za vikende, da potrebujem več.
Seveda se je potrudil in svoje hobije omejil, tako da se sedaj videvava
še kak dan v tednu. Vendar, jaz še vedno hočem več...kadar po nekaj
dni nisva skupaj, me precej sesuje. Sem oseba, ki potrebuje
telesne stike in bližino. On pa je bolj "kamen" in mu ni panike,
če se ne bi videla ali slišala. Ko sva kak vikend posebej, se mi sploh ne javi oz. ne odpiše sms-ov, jaz pa potem mislim, da mu je itak vseeno zame.
Da se bi več videla, sem sama pri sebi omejila veliko stvari.
Stike s prijatelji, družino, hobiji, v službi manj delam kakor
poprej...velikokrat je bilo tudi na meni, ali se bova videla
ali ne, pa čeprav imava oba enak razpored urnika.
Ugotovila sem, da sva si tukaj precej različna. Jaz bi bila več z njim,
on pa je bolj svobodna duša. Nekoč mi je pa prekipelo - šla sem do njega in v joku pobrala svoje stvari in odšla..njemu pa, kakor da mu je vseeno, da sva zaključila. Pustil me je odditi,
brez boja.
Prekinila bi težko,saj veste kako je, če imaš nekoga rad, ampak vseeno trpim, ker ne prejemam ljubezni na način, kot bi si želela.
Vem, da pravljične zveze ne obstajajo. Ampak v pretekli zvezi sem bila
ponavadi jaz tista, ki je rabila več svobode. Povejte mi, kaj je normalno?
Ali pa je mogoče z mano kaj narobe ker se hočem preveč vezat?
Ali obstajajo fantje, ki so tak "kamen"?
Že v naprej hvala za vaše nasvete.
T.
Zadnjič spremenil Tedo, dne 02. Okt. 2012 10:49, skupaj popravljeno 6 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
On ni imel nobene želje biti v zvezi, ker mu očitno bolj paše biti samemu kot s tabo.
Ti si dala povod in on ga je veselo sprejel.
Premakni se naprej, on se je že.
Ti si dala povod in on ga je veselo sprejel.
Premakni se naprej, on se je že.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz pa mislim, da je njemu sicer bilo toliko do tebe, potem si se pa spremenila v pijavko in začela sitnarit, nikoli ti ni bilo dovolj pozornosti in kadar ni bilo po tvoje, si mu vzbujala občutek krivde. Kao "uboga jaz sama, ti pa uživaš". In bolj kot si rinila vanj, bolj se je on odmikal, zdaj te pa še videt ne more več. Valjda se ti ne oglaša na telefon, če pa ve, da se bo spet gora očitkov zgrnila nanj.
Čisto iskreno, to je popolnoma tvoja odločitev in tvoj problem, da si skenslala družino, prijatelje in službo zaradi njega. Ne moreš pričakovat, da bo on naredil isto, ker to ni dokaz ljubezni ampak čustvene odvisnosti.
Čisto iskreno, to je popolnoma tvoja odločitev in tvoj problem, da si skenslala družino, prijatelje in službo zaradi njega. Ne moreš pričakovat, da bo on naredil isto, ker to ni dokaz ljubezni ampak čustvene odvisnosti.
- Tedo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2012
Hvala za odgovore....a ima mogoče kdo tudi kaj pozitivnega za napisat?
Včasih pomislim, da potrošništvo preveč vpliva tudi na medsebojne odnose ljudi. Ko se odnos pokvari, ga je treba kar vreči v smeti in si poiskat novega?
Ta fant se ne zanima zame, ajde, čao, idi v smeti, si bom že drugega našla. Najdem drugega...uf, ta je pa ljubosumen, ajde čao, idi v smeti. Tretji: halo, kaj pa njemu ni jasno, ta nima službe in živi na moj račun, ajde, pejdi tud ti v smeti... ipd.
Po drugi strani pa imate povsem prav - zakaj bi izgubljali še več časa, raje konec sedaj, kot pa tarnati in nadlegovati Cosmo za nasvete
Včasih pomislim, da potrošništvo preveč vpliva tudi na medsebojne odnose ljudi. Ko se odnos pokvari, ga je treba kar vreči v smeti in si poiskat novega?
Ta fant se ne zanima zame, ajde, čao, idi v smeti, si bom že drugega našla. Najdem drugega...uf, ta je pa ljubosumen, ajde čao, idi v smeti. Tretji: halo, kaj pa njemu ni jasno, ta nima službe in živi na moj račun, ajde, pejdi tud ti v smeti... ipd.
Po drugi strani pa imate povsem prav - zakaj bi izgubljali še več časa, raje konec sedaj, kot pa tarnati in nadlegovati Cosmo za nasvete
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jah lubica, ne zdi se mu vredno preživljat časa s tabo, ti moreš svoje življenje prilagajat njegovemu in tvoj odhod ga očigledno ni niti najmanj prizadel.
komot se lahko sprijazniš, da si pač v zvezi, kjer ne dobivaš tega kar bi želela, kolk boš pa zdej srečna je pa drugo vprašanje.
komot se lahko sprijazniš, da si pač v zvezi, kjer ne dobivaš tega kar bi želela, kolk boš pa zdej srečna je pa drugo vprašanje.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tedo napisal/-a:Hvala za odgovore....a ima mogoče kdo tudi kaj pozitivnega za napisat?
Preberi si, kar je bilo napisano, in najprej sama pri sebi razčisti, da ne moreš od fanta pričakovat, da te bo nonstop zabaval in se ukvarjal s teboj, da moraš imet tudi svoje življenje in da ni tip pač ni tvoj siamski dvojček, ki bi ves čas tičal ob tebi.
V nasprotnem primeru se ti bo vsaka zveza končala tako, da boš ti v solzah odhajala, tip si bo pa požvižgaval "Hvala zemlji, hvala nebu..."
Btw, sirova, pravkar sem se zaradi tebe že drugič na glas smejala ob branju te teme. Tip (ki še spi v sosednji sobi) ti pomoje ni prav nič hvaležen za kreativno pisanje
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ne, sam da mu je pa vse drugo bolj pomembno kot ona pa ni fajn. vseen bi si moral tud zanjo čas vzet. hobiji so za prosti čas in niso obveznost.
fajn bi blo če bi vedel za tvoje želje, pač da bi rada družino in to.
kok je vse to res ne vem tko da ne morem povedat a je v tebi ali v njem problem, ampak da se sam 1 dan u tednu vidita je to res mal mal in je normalno da bi rada več..
se mi zdi en dolg pogovor najbolš, ampak js tud mislim da mu enostavno ni tok do tebe..
fajn bi blo če bi vedel za tvoje želje, pač da bi rada družino in to.
kok je vse to res ne vem tko da ne morem povedat a je v tebi ali v njem problem, ampak da se sam 1 dan u tednu vidita je to res mal mal in je normalno da bi rada več..
se mi zdi en dolg pogovor najbolš, ampak js tud mislim da mu enostavno ni tok do tebe..
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov