Splav pri 16ih?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ovechkin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a ovechkin » 31. Avg. 2012 17:26

Dobro se zavedam, da na temo splava že obstaja tema, vendar novo ustvarjam ker mislim da se o splavu pri 16ih še ni razglabljalo. Admine in Moderatorje prosim, naj še ne zaklenejo teme. :/

Torej, s punco sva povsem na trnih, saj še ne veva ali je noseča ali ne. Slabo ji je, bruha, prisotna je utrujenost, napihnjen trebuh, poleg vsega pa doživlja krvavitve. Vmesne krvavitve so sicer posledica jutranje tablete (zaužita šele kakih 50 ur po SO), toda to ničesar ne pove o nosečnosti. V primeru nosečnosti, pa ne vem kaj naj. Verjetno se nama bodo pošteno zamajala tla pod nogami. Sam (par let starejši) absolutno nisem pripravljen imeti še otroka. Ne psihično, čustveno, pa tudi finančno ne. Punca pri 16ih misli enako, vendar se boji negativnih posledic splava, hkrati pa meni da je tudi sama premlada za otroka.

Zanima me, kako gledate na splav pri tako rosnih letih kot je 16? Kakšni so možno zapleti? Kako verjetni so? Kaj bi vi napravili na mojem mestu?

Vsakršno mnenje je zelo dobrodošlo! :)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 31. Avg. 2012 17:38

^^saj veš, da so opisani simptomi najverjetneje posledica tabletke po? Sicer pa bi to lahko vprašal v že odprti temi...ker če bomo imeli temo za splav pri vsaki starosti posebej, se bo moderatorjem zmešalo...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Avg. 2012 17:43

Glede na to, da tema o splavu res že obstaja, ne potrebujemo še ene, ker se lahko o tvojem problemu razpravlja tudi tam: klik;
Zaklepam.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov