Sla sva narazen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

razocarana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a razocarana » 18. Jul. 2012 10:02

Moj problem je sledec. S fantom sma bila skupaj dve leti in pol. O starosti ne bom razglabljala, ker boste vse rekle, da naj pocakam, saj sem se mlada itd. tega pa ravn nocem poslusat, ker se zarad tega ne pocutim nic bolje.

Fant je super, res. Zadnje case pa je bil nekoliko odsoten in nekak sm slutla da se bo enkrat to zgodil. Narazen sva sla pred enim tednom in sicer navedel je razlog, da se je vse ohladilo in da ljubezni (vsaj z njegove strani) ni vec.

Odlocla sem se, pa sem mu to tudi povedala, da ga bom nekaj casa cakala, da on mal to vse premisli.

Zlo sva navezana drug na drugega, saj sva bila drug drugemu prva resna zveza :)

Rada bi ga nazaj. Ampak on trenutno noce o tem sploh slisat... :(

Zelim si da bi prisel nazaj, ampak, nevem ce bom sama zmozna cakat tako dolgo da bo on premislil.

razocarana
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 18. Jul. 2012 10:39

Najbrž je čisto brezveze, da ga čakaš. Poskusi si znova organizirat življenje po svoje, čas ki sta ga prej preživljala skupaj si zapolni z drugimi obveznostmi.

če vaju bo usoda enkrat v prihodnosti spet zdužila, super...ampak do takrat boš najbrž že pozabla.
razocarana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a razocarana » 18. Jul. 2012 11:09

Ja tega casa je zdej kr dost, glede na to da so pocitnice... ziviva dost blizu, hodiva na isto solo... starsi se poznajo itd.... in je malo nerodno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Jul. 2012 11:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:40, skupaj popravljeno 1 krat.
razocarana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a razocarana » 18. Jul. 2012 11:20

tut sama sm si tko zadala, se vedno ga mam ful rada in pocakala bom... bojim se samo da se bo on vrnu k bo men ze 'dol visel' :/
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Jul. 2012 11:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
razocarana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a razocarana » 18. Jul. 2012 11:25

mah, u izi je zdle govort, k pa it cez to... k si enkrat na nekoga navezan... pa je pol vse v takem sranju :S
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Jul. 2012 11:40

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
razocarana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a razocarana » 18. Jul. 2012 11:42

Da ni pravljica se dobr zavedam, z mamo sva dale ze dost groznih stvari v zivljenju skos... ampak tut najina zveza ni bla pravljica, mela sma se fajn, uzivala, tut kdaj skregala, ampak obema ni zal za nic... upam, da se nama kdaj v prihodnosti ponudi priloznost, da poskusva se enkrat :)
Melis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2012
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Melis » 19. Jul. 2012 17:37

Prvi mesec je težko, potem ti bo pa vedno lažje. Vem da se ti zdijo ta trenutek to bedne besede. Vendar je res tako. Tudi sama sem se pred kratkim razšla s partnerjem ki sem ga imela neizmerno rada... Vendar... Stavek: čas celi rane, je še kako resničen. Boš videla.
Vse dobro.

(Samo v razmislek: vrjetno si ne želiš biti z nekom ki do tebe ne čuti nobene ljubezni več? Nekje je nekdo ki te bo imel še neizmerno rad) :)
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 19. Jul. 2012 20:27

Se podpišem pod melis...

Tudi sama sem imela pred parimi meseci konec zveze po 6 letih... Sicer sem zaradi določenih okoliščin to hitro dala čes... Vendar... Resno preštudiraj, če ti nekdo reče, da se je ohladiv do tebe, dvomi, da se lahko zagreje nazaj. Kvečjemu lahko samo ugotovi, da te pogreša, kar pa ni isto, da te ma rad...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Jul. 2012 20:54

no, nazaj skoraj gotov ne bo več prišel. če pa bo, bo zarad sebe ne zarad tebe.

najbolše je da ga pač poskusiš pozabit.. ne kontaktiraj ga, ne glej njegovih slik, ne spominjaj se ga, ker bo sam bolelo, spremenil se pa ne bo nič.

tip pač ni zrel za kej resnega, če se nekoga naveliča kr tko.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Jul. 2012 12:24

Če je punca še v šoli, (torej v še ni niti na fakulteti), je najbrž nekje v srednji šoli, stara med 16 in 18 leti. Fant se vanjo zaljubil, ljubil je ni, zaljubljenost je minila in ... punca je, kjer je. Fant zato ni slab fant, pač pa doživlja čustva povsem primerna svoji starosti.

razočarana: Najbrž smo vse punce na tem forumu dale skozi nekaj podobnega na neki točki svojega življenja. Vem, da ti je zdaj zelo hudo in prav nobene besede ti ne bodo pomagale, da ti bo lažje, vsekakor pa: ne čakaj ga, počni nekaj novega (kakšen hobi, nov šport ali kaj podobnega) več se druži s prijateljicami/prijatelji ... kakšen mesec, dva bo zelo hudo, potem bo pa vedno lažje. :)

Srečno!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Jul. 2012 20:49

Da nisi ti bivša punca od mojega kolega. Zadnjič mi je na kavi razlagal, da enostavno to ni več to iz njegove strani, kar ji je že 3x tudi povedal, bivša pa mu še vedno piše neke jokave sms-e in obnavlja ene in iste stvari, da se potem krega že sama s sabo, ker se njemu več ne da. :D

Če njemu ni več do tega, ni logično, da tudi iz tvoje strani mora slediti sprijaznjenje s situacijo? Saj ti je lepo in jasno povedal kako in kaj čuti oz. ne čuti. Bolje tako, kot da bi se še naprej dobival s tabo, ti bi pa vedela, da on več noče biti s tabo, a bi mu še naprej bila občasna "tolažba", ker druge trenutno ne bi imel na voljo. Ni boljši filing, da si te nekdo želi? V nasprotnem primeru sploh ne vem, kako še imaš upanje pri tipu, ki mu več ni do tebe, ker bi morala vedeti, da nima več smisla, če je zainteresiranost le še enostranska. Poleg tega si sama napisala, da gre le še za navezanost, torej navado, kar pa ni dovolj za kvalitetno zvezo.

slovenc79 napisal/-a:tip pač ni zrel za kej resnega, če se nekoga naveliča kr tko.

Človek, ki se v neki zvezi ne vidi, še zaradi tega ni nezrel. Daleč od tega. Jaz bi rekla, da je (sploh če sta še mlada) precej zrel, da je bil iskren do nje in zaključil zvezo tako, kot je ne zna marsikateri 30 letnik.
razocarana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a razocarana » 24. Jul. 2012 20:57

Dvomim, ker jst v svojem primeru ne pisem nic :) od razhoda se nisva nic pogovarjala.... in tud pocasi poskusam vse pozabit :) in se nocem prevec s tem obremenjevat
He's not the only guy in the universe, but he's the only one that matters

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov