Ali se me res hoče znebit ali samo sam ne razumem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ZeloZmeden
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a ZeloZmeden » 28. Jun. 2012 4:59

Zdravo.
Sam imam tak problem. S to žensko se poznava že več kot pol leta. Najprej sva bila na eni pijači in se dobro razumela, tako da sva to ponovila. Potem mi je povedala da je v vezi in ok, pač, smo se naslednič useeno dobili še enkrat ker sva se dobro ujela. Začela mi je zaupati in govoriti o vseh svojih težavah ki jih ima v vezi. Bolj kot sva se spoznavala, bolj sva si bila ušeč, in začel sem se zaljubljati vanjo. To sem ji tudi povedal in sama je priznala, da ima ista čustva. Pred 2 mesecova je naredila konec z tistim fantom. Sem ji pa vedno stal ob strani, karkoli je rabla sem ji bil na voljo, za pomoč, za pogovor, za objeme. Veliko noči sem preživel buden, da sva debatirala o vsem. Doskrt se je zgodilo, da me je objokana poklicala, da sem jo tolažil, se dobival znjo ker je sama hotela moj objem. Govorila mi je da uživa v mojem objemu, da je tako mirna zmano, da ji pomenim use na svetu, da me ma rada, da me noče izgubit in da si želi da sem njen zadnji v življenu. No in pred enim mesecom jo je nekaj totalno zlomilo in da noče ona več nobene veze, da sva lahko prijatelja, da noče več nobenih težav in da si želi samo mir, da dobi svoja čustva nazaj.
Zdaj pa ne razumem, kako lahko še 1 mesec nazaj, človeku govoriš kako ti use pomeni in potem kar brez razloga, mu rečeš to? Ker še 2 dni pred tem, sva skupaj pohajala in uživala vikend in potem to. Nikjer nikakeršnega namiga o takem čustvenem razsutju. Pa tukaj ne govorimo o najstniških problemih, ona se bliža 30, sam sem par let mlajši, ampak mislim da leta ne bi smela bit problem, ker šteje kaj imaš v glavi. In tukaj imam isti pogled kako bi rada imela urejeno življenje.
No sam ji dajem mir, komunikacija se je znižala na mogoče en do dva smsa na dan, ne silim nič v njo. Ampak a je to res neka faza ki jo mora prebolet in jst zraven, in lepo počakat, ali mi hoče povedat, da to kar mi je govorila je bila laž in da je drugi na vidiku in bom jst odpadel? Čeprov upam, da po vsem kar sva doživela da če je to drugo, bi mi povedala direktno in iskreno, mislim da bi si zaslužil...
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 28. Jun. 2012 5:20

ZeloZmeden napisal/-a:Potem mi je povedala da je v vezi

Ženska je zasedena...s tako se nimaš več kaj dobivat. Ona ne zmore bit sama, pa tudi en tip ji ni zadost.

Sem ji pa vedno stal ob strani, karkoli je rabla sem ji bil na voljo.

A si ti njen psiholog ali bi raje bil njen tip?

Doskrt se je zgodilo, da me je objokana poklicala...

Glej prvo in drugo točko...

Zdaj pa ne razumem, kako lahko še 1 mesec nazaj, človeku govoriš kako ti use pomeni in potem kar brez razloga, mu rečeš to?

Simpl...ona se je emocionalno pobrala in hoče tipa in ne tebe -- psihologa.

Kar se prebolevanja tiče, rajši ženske prepusti drugim ženskam. Sicer pa če bi rad še kak detaljni nasvet; piši na zs.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Jun. 2012 7:19

Intelektualna kurba.

Moment ko si zvedel da je zasedena, bi moral vstati od mize in oditi, in ne.... ti si ostal tam se pogovarjal z njo, ji pomagal ko je bila na dnu.

In s tem ti nisi nikoli pokazal svoje moške plati, energije s katero bi lahko ustvaril privlačnost....ja, ti si pokazal kvalitete, poslušal si jo, stal ob strani...si fant na katerega se lahko zanese...a nikoli ne bo zaradi tega hotela sexati s tabo.

Ne moreš ustvariti privlačnosti, če si točno tam ko te ona rabi..."o hudo mi je, buhuhuhu jaz sem mala depresivna punčka buhuhuhu, dajmo njega poklicati on me vedno poslušal".

In ti si vedno prišel, kot moj nemški ovčar. Ona nate ni gledala kot da si njen "rešitelj", ampak samo nekdo ki mu lahko cmizi, gnjavi in mu govori kako ji je hudo, ti si postal njena ženska kolegica s penisom.

In potem ko se je postavila nazaj, je videla da imaš ti neke namene z njo in si je dvignila samozavest s tabo, češ: "oh, ti kaj pa pričakuješ od mene...saj sva rekla da sva samo kolega".

Napaka ki si jo storil je to, da si vedno naredil kar je ona hotela in si s tem mislil da te bo začela ceniti...ženska te je že cenila, samo posexati te ni hotela zaradi tega. Ti bi moral reči, "poglej ti si meni všeč, in ko se spraviš skupaj greva lahko na zmenek". In to je to, nobeni 10000 smsov, nočnih pogovorov...razkriješ karte in če popušiš te boli k***c.

Lahko pa poskušiš pa ji rečeš, da ti itak nikoli nisi imel pravega namena z njo in da se komot nikoli ne slišita več, tebi je pa itak druga punca všeč s katero sta šla že na zmenek, ji zaželiš srečo in je ne pokličeš niti pišeš več. In če bo poklicala, si mogoče spet v igri.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
ZeloZmeden
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a ZeloZmeden » 28. Jun. 2012 7:47

nekje ste slabo brali, zelo slabo. ona je zakljucila s tistim tipom. ze 2 meseca nazaj. in ja tudi sex sva imela, prezivela vikende skupaj, nacrtovala dopust in use. preberite se enkrat, ona nima nobenega stika z biusim vec, samo zdaj sem tudi jst trenutno na stranskem tiru, ker pravi da rabi mir in noce vec vez, samo mi ni jasno, zakaj use te besede kako si zeli biti zmano in potem zadnje 3 tedne totalen zlom kar naenkrat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Jun. 2012 7:56

Potem se je pač pobrala, videla da ti nisi to kar hoče in šla naprej. Pojdi še ti, veš koliko je dobrih žensk v Sloveniji, najdi si eno in to je zaključek zgodbe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 28. Jun. 2012 7:57

ti si bil samo sredstvo, da je prebolela bivšega. ne se ukvarjat z njo, ker ne boš dosegel nič.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Jun. 2012 11:54

problem je, da si se ujel z zasedeno punco. pri taki ne smeš razmišljat sploh o čem drugem kot prijateljstvu. in ker, kot vidiš, med dvema ki sta si všeč ne more bit prijateljstva bi bilo najbolš da bi se ognil.

ona po drugi strani te je pa izkoristila kot robec. in tak za večkratno uporabo, če pravi da sta lahko prijatelja. naslednjič kot se bo zlomila si bo spet nos vate obirsala nato boš pa spet backup.

najdi si eno ki te bo rada imela, ne ves čas sprobavala kaj jo bo najbl osrečilo..
hej norci :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Jun. 2012 12:51

Slika
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Jun. 2012 9:28

Led Zeppelin napisal/-a:Potem se je pač pobrala, videla da ti nisi to kar hoče in šla naprej.

Jep.

Avtor teme, bil si ji samo premostitev prebolevanja bivšega in nič več.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Jul. 2012 19:55

http://www.imdb.com/title/tt1205535/

Zbriši zadnjih 15 minut. Evo, to je to. :wink:
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 07. Jul. 2012 15:13

*Abby** napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt1205535/

Zbriši zadnjih 15 minut. Evo, to je to. :wink:

Film nism gledala, ampak naslov pove vse, se strinjam da si bil ti njen rebound men... nažalost...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]