Prosim povejte svoje mnenje o mojem problemu s fantom !

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

za katero možnost naj se odločim?

za 1 ?
3
20%
za 2?
12
80%
Skupaj glasov : 15

rihannar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a rihannar » 19. Jun. 2012 16:17

Nujno rabm vaše mnenje in pomoč pr tejle zadevi, ker se sama ne moreem domislt pravga načina ravnanja. Noo tkole. En fnt pa js sva neki časa nazaj neki mutila( ampak brez poljubljanja) in pol longstoryshort smo šli usak svojo pot in on ma zdj punco ampak je k se vidva kje je še vedno čutt tako napetost nevem zakaj no. in uglaunm zdj med počitncami bomo bli na enm taboru in on bo brez punce in vem d k bomo plesal d bo pršu do mene. In zdj rabm vašo pomoč kaj če me bo hotu zažvalit pač kaj naj nrdim?

1) a naj se poljubljava čeprou ma punco, ker je on res men ušeč in verjetn čakam že ceu let na ta dogodek :/ . ampak po drugi strani pa bom loh izpadla kot ŠE ENA k je pač bla na plesišču kar pa nočeem !

2) al naj mu rečm če me hoče poljubt ''a nimaš ti punce'' in d se ne poljubm z njim. čeprou mi bo težko d sm tako priložnost spustila iz rok. ampak hočm d ve, d nism kr ena lahka punca ampak d če bo z mano ne bo z drugimi. in tut nočem zajebat tiste boge druge punce od njega . nočem d mi KARMA vrne kdaj ( lol) ... nevem kaj naj nrdim

prosim vs prosiim d poveste svoje mnenje kaj bi ve nrdile v takem primeru ker sm res na konc z žiuci

pozdraučki

Poševen tekst se bere težje..Evy
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Jun. 2012 16:25

2.

kaj ti bo poljub če ni nič med vama? punca ma, pusti ga. če si ap tok nora nanj bi pa rekla prej da si..

najbolje da ga pozabiš. jebiga vsega pač ne moreš imet. jaz sem bil v srednji noro zaljubljen v sošolko cela 4 leta, sam je imela fanta. mislil sem da je ne bom pozabil, no pa sem jo :) ti pa tudi..
hej norci :)
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 19. Jun. 2012 16:46

2. ker ti in ona nista vredni tega

Da ne boš doživela tuš, če ne bo prstopu do tebe. Mogoče je pa kje kdo drug, k ti bo tud všeč.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Jun. 2012 16:46

druga možnost. ne se poljubljat z njim. tako boš malce pridobila v njegovih očeh. če ima punco in bi jo takole prevaral itak verjetno ne bo dolgo trajalo. in glede na to, da ste še zelo mladi tudi v vsakem primeru ne bo trajalo. pusti ga za nekaj let, da malo odraste. pa ga boš potem imela ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 20. Jun. 2012 10:43

2. možnost...

Ne naredi drugi tega, kar nebi želela, da kdo naredi tebi. Sicer pa kaj ti bo poljub, če ne boš z njim in boš imela slabo vest. Če bo hotel kaj naredit, se lepo pogovorita kaj hudiča on hoče... Poveš mu, da ti je všeč in bla bla bla. Potem naj se pa on odloči kaj bo naredil.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 20. Jun. 2012 13:14

kaj sm js edini glasoval 1? :roll:

kaj te briga tebe za njegovo punco? on ima za skrbet zanjo, ne ti. in če jo je že prevaral s desetimi? zakaj bi ti se zadržala če ti je on tok všeč. pa tut njegova punca si je sama izbrala takega tipa. je standart da tadobri tipi so všeč več puncam in da je večja verjenost, da prevarajo.

karma ne vrača. sreča vrača. karma ne.

itak če on hodi z drugo punco ti ne koristi kako mnenje ima o tebi, razen če se ne bo pustil s tisto punco, pa še tax boš mela konkurenco za ga dobit :D
če bo kdo zaj*** tisto upnco bo to njen tip oz. se je že ona sama ko je našla takega tipa
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Jun. 2012 16:47

3. k lohk d bo pršu na ples sm ne bo pršu do tebe, kva pa nej pol

4. k vrjetn bo pršu na ples, sam kva pa pol če prstop da kere ta trete an

itd...
..... Možnih scnearij js vidim v tej zgodbi več.

Poročaj ko prideš nazaj iz šole v naravi kak se je zgodba razpletla! :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Jun. 2012 20:41

rihannar napisal/-a:2) al naj mu rečm če me hoče poljubt ''a nimaš ti punce'' in d se ne poljubm z njim. čeprou mi bo težko d sm tako priložnost spustila iz rok. ampak hočm d ve, d nism kr ena lahka punca ampak d če bo z mano ne bo z drugimi. in tut nočem zajebat tiste boge druge punce od njega . nočem d mi KARMA vrne kdaj ( lol) ... nevem kaj naj nrdim

Tole...pa še mal mu nalož zraven, da ne plešeš z zasedenimi, da teb že ne bi blo kul, da bi tvoj tip tkole z drugo flirtal, itd. :)

sploh pa, kako si lahk ziher, da bo prišel do tebe?? Čist možno, da je s punco zato, ker mu je ta punca bolj všeč od tebe. Pol valda ne bo tok butast, da bo zajebu vse.
kaj te briga tebe za njegovo punco? on ima za skrbet zanjo, ne ti. in če jo je že prevaral s desetimi? zakaj bi ti se zadržala če ti je on tok všeč. pa tut njegova punca si je sama izbrala takega tipa. je standart da tadobri tipi so všeč več puncam in da je večja verjenost, da prevarajo.

Ker na tak način ne moreš začet zveze...za vsak slučaj, če bi jo ona recimo rada. Pa ker tipu daš jasen signal, da nisi punca za igračkanje in da maš precej morale. Tipom ni glih vseen za take stvari, ko si iščejo bejbe. Morš bit mal dama glede tega no :)
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 21. Jun. 2012 0:27

Zvoncica napisal/-a:Pa ker tipu daš jasen signal, da nisi punca za igračkanje in da maš precej morale. Tipom ni glih vseen za take stvari, ko si iščejo bejbe. Morš bit mal dama glede tega no smile

Saj ne da če pogrunta, tako ali drugače, da to dela tamala načrtno, da bi mu pošiljala neke lažne signale, bo poleg nalepk lahke, za igračkanje ipd. dobila še nalepko "se igra hard to get", in which case bo postala bolj izziv za poseksat in pozabit, kot karkoli drugega. :roll:

Ali je dama, ali pa ni (in ne, ni :P). Tako kot tudi ne bi rekla, da je tip gentleman, če bi te najprej pretepel, potem bi ti pa odprl vrata, ko bi odhajala :P
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Jun. 2012 13:39

Kako to misliš načrtno?

Tipu da vedet, da ji je sicer kul, da pa ne bo z njim, dokler ma bejbo. Ne štekam, kaj je tuki manipulatorskega?

Tut tole s pretepanjem pa odpiranjem vrat se mi ne zdi glih podobna primerjava... :)
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 21. Jun. 2012 15:34

Pa daj, imej vsaj malo samospoštovanja. Tipu si zgleda rezerva. Ve, da upaš in čakaš nanj ampak njemu je njegova sedanja boljša. Če se sfiži, si pa ti na vrsti.
Phaa!i!! Na tvojem mestu bi mu dala jasno vedeti z dejanji in ne besedami, da ne bo nič iz plesa in poljuba.

Vsak si zasluži najboljše!
A si na koncu, ko pomisliš, dejansko želiš biti potem v zvezi z nekom, ki si tebe sprva ni želel???
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
rihannar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a rihannar » 21. Jun. 2012 17:21

Tamara stylish napisal/-a:
Vsak si zasluži najboljše!
A si na koncu, ko pomisliš, dejansko želiš biti potem v zvezi z nekom, ki si tebe sprva ni želel???

Ne sj je to fora, da sm bla ''kao 1. choice'' sam sm js zafrknla ker nevem kaj je z mano nekak sm se 'ustrašla?' sploh nwm kako naj razložim....zdj mi je pa žou....ampak se strinjam z vami :( :grosseaugen:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Jun. 2012 17:36

"ne vem kaj je z mano".. joj :roll: saj to je vedno vir problema. izogneš se preprosto s tem da sebe spoznaš prvo.

tip ima drugo, šansa je šla po gobe, konc. pozabi ga, ne žvali se z njim, tud če on hoče, odjebi ga, pa nekoga durgega najdi. ampak počasi, naredi potezo takrat ko točno veš kaj je s tabo ;)
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov