Vrnitev k bivšemu iz varnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Pozdravljene!
Z bivšim fantom sem bila 7 let, kupila sva parcelo in uredila papirje za gradnjo hiške... Vse lepo in prav če me ne bi nekaj pičilo in sem ga pustila. Problem je bil ker je bil zelo miren in skoz bi bil doma, v postelji pa tudi ni bil ne vem kaj, kar me je začelo motit saj me nikakor ni mogel zadovoljiti. Bile se še kakšne malenkosti ki so me motile a vse to se da nekako popraviti če se hoče... Spoznala sem fanta, ki je bolj živahen in mi malo bolj ugaja a problem je ker mi manjka občutek varnosti. Bivši je bil zelo praktični, vse je znal popravit, vse uredit in kar je najvažneje če bi recimo z njim ustvarila družino vem da bi se lahko zanesla na njega. Sedaj vidim da mi te stvari mnogo več pomenijo in je težko najt fanta s takimi vrlinami, zato bi rada navezala stik z bivšim da vidim ali tudi on podobno razmišlja. Je to pametno in se lahko obnese ali naj iščem dalje in mi čas teče, najdem pa nič pametnega... Če bi prišla z njim nazaj skupaj bi kaj hitro spočela otroka ker sva si to oba želela in bi nadaljevala gradnjo hiške...
Z bivšim fantom sem bila 7 let, kupila sva parcelo in uredila papirje za gradnjo hiške... Vse lepo in prav če me ne bi nekaj pičilo in sem ga pustila. Problem je bil ker je bil zelo miren in skoz bi bil doma, v postelji pa tudi ni bil ne vem kaj, kar me je začelo motit saj me nikakor ni mogel zadovoljiti. Bile se še kakšne malenkosti ki so me motile a vse to se da nekako popraviti če se hoče... Spoznala sem fanta, ki je bolj živahen in mi malo bolj ugaja a problem je ker mi manjka občutek varnosti. Bivši je bil zelo praktični, vse je znal popravit, vse uredit in kar je najvažneje če bi recimo z njim ustvarila družino vem da bi se lahko zanesla na njega. Sedaj vidim da mi te stvari mnogo več pomenijo in je težko najt fanta s takimi vrlinami, zato bi rada navezala stik z bivšim da vidim ali tudi on podobno razmišlja. Je to pametno in se lahko obnese ali naj iščem dalje in mi čas teče, najdem pa nič pametnega... Če bi prišla z njim nazaj skupaj bi kaj hitro spočela otroka ker sva si to oba želela in bi nadaljevala gradnjo hiške...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
on si zasluži tako punco ki bo z njim zaradi LJUBEZNI, ne pa ker se ji bo "splačalo" biti z njim. če ima vsaj malo pameti te že ne bo vzel nazaj.
zavrgla si popolnost, ker ti je blo enostavno preluštno. če je kaj poštenosti v tebi mu vse povej, nato pa si pojdi drugega iskat in si zapomni da ne moreš imeti vsega kar ti pade na pamet.
zavrgla si popolnost, ker ti je blo enostavno preluštno. če je kaj poštenosti v tebi mu vse povej, nato pa si pojdi drugega iskat in si zapomni da ne moreš imeti vsega kar ti pade na pamet.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
lubika napisal/-a:Sedaj vidim da mi te stvari mnogo več pomenijo in je težko najt fanta s takimi vrlinami
in lubika, seveda je težko najt fanta s takimi vrlinami. ampak brez skrbi, take išče velik punc ki si to ZASLUŽIJO
hej norci
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
jst sam upam, da te tip ne uzame več nazaj, ampak te brcne v rit čez vrata.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Uživaj v svobodi in samskem življenju, nauči se bit spet sama s sabo. Ko si z nekom v zvezi, kaj hitro začneš izgubljat svojo lastno identiteto, če si šibkejši karakter in nato začutiš, da nekaj ni okej, nekaj ne štima...in to je lahko razlog za mnoge takele razpade zvez "brez razloga".
Ne zatekaj se nazaj zaradi neke provizorične varnosti. Za otroke je še cajt, pa tud če jih nimaš, ni nič hudega.
Ne zatekaj se nazaj zaradi neke provizorične varnosti. Za otroke je še cajt, pa tud če jih nimaš, ni nič hudega.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slovenc79 napisal/-a:zavrgla si popolnost, ker ti je blo enostavno preluštno.
ženski ni prišlo + tega je bil tip lgočasnež in zapečkar. jaka popolnost.
draga moja, mislim da te malo grabi panike ker je pač tvoje novo razmerje drugačno od tega kar si bila vajena. ampak za prejšnjega si ugotovila, da to ni to. tako da samo brez panike
slovenc79 napisal/-a:lubika napisal/-a:Sedaj vidim da mi te stvari mnogo več pomenijo in je težko najt fanta s takimi vrlinami
in lubika, seveda je težko najt fanta s takimi vrlinami. ampak brez skrbi, take išče velik punc ki si to ZASLUŽIJO
kakimi vrlinami res. tipi ki čamijo doma in ne znajo zadovoljit ženske niso noben catch, kvečjemu ovira pri uresničevanju samega sebe.
občutek varnosti je pa nekaj kar v 7 letni zvezi pač nastane, ker si omač drug z drugim, ker si dal že nekaj v zvezi čez in veš da se lahko zaneseš drug na drugega in si zaupaš. zaupanje si je treba tudi pridobit.
tako da ne palamudit o neki popolnosti in vrlinah in osebnostnih nevemkaj. tip je dolgočasen. ne zna seksat. ženski je na točki, ko se je začela zavedat da se je znašla v 'skupaj za vedno ' situaciji stisnilo skupaj ritko in je spizdla. in prav je naredila. raje sedaj kot pa že dve leti ko bi bilotrok na svetu.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tebi je bivši dajal občutek varnosti, ker si imela ob njem filing, da si ti "boljša" in da on tebe itak ne bo varal. Hkrati ti je bilo pa točno zato ob njem dolgčas, ker ti ni bil kos. Zdajšnji je pa najbrž bolj atraktiven in te panika grabi, da mogoče ti njemu ne boš dovolj in bo šel drugam.
Paradoks je v tem, da ti vsa varnost, ki ti jo tip daje, pol ku*ca ne pomaga, če hkrati ti drugam gledaš in iščeš bolj zanimive tipe, ki te bodo dejansko zadovoljili. Tako da res odsvetujem otroke z bivšim imet, prej ali slej te bo spet začelo motit, da ti seks ni kul, in ga boš prevarala, pa parcela in hiška gor ali dol.
Bo treba eno zlato sredino najt.
Paradoks je v tem, da ti vsa varnost, ki ti jo tip daje, pol ku*ca ne pomaga, če hkrati ti drugam gledaš in iščeš bolj zanimive tipe, ki te bodo dejansko zadovoljili. Tako da res odsvetujem otroke z bivšim imet, prej ali slej te bo spet začelo motit, da ti seks ni kul, in ga boš prevarala, pa parcela in hiška gor ali dol.
-
strawberry00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
White_Widow napisal/-a:jst sam upam, da te tip ne uzame več nazaj, ampak te brcne v rit čez vrata.
točno tako
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
jullia_ napisal/-a:Tebi je bivši dajal občutek varnosti, ker si imela ob njem filing, da si ti "boljša" in da on tebe itak ne bo varal. Hkrati ti je bilo pa točno zato ob njem dolgčas, ker ti ni bil kos. Zdajšnji je pa najbrž bolj atraktiven in te panika grabi, da mogoče ti njemu ne boš dovolj in bo šel drugam.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
flortibunda, bil je slab v sexu, ok..
in če je res tok beden tip, zakaj potem ona hoče nazaj k njemu? kaj ji je zdaj bolj pomembno, sex ali praktično vse drugo?
ženska se mora odločit kaj sploh hoče, ker vsega ne more imet.
in če je res tok beden tip, zakaj potem ona hoče nazaj k njemu? kaj ji je zdaj bolj pomembno, sex ali praktično vse drugo?
hej norci
-
Lenoba - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2012
Sama sem bila v dolgoletni zvezi in nekaj časa je funkcioniralo dokler se nisva srečala na navzkrižju.
On si svoje življenje predstavlja drugačno kot jst in jst si življenje zamišljam drugače kot on in enostavno ni več šlo naprej.
Partner ob katerem boš preživela celo svoje življenje ti mora bit zanimiv, ob njem naj bi se počutila varno in ljubljeno, uglavnem partner ni samo ena stvar ampak je en "paket" vsega kar ti potrebuješ.
Zaradi varnosti se ne vračaj nazaj... raje pozabi na njega ker nekaj ti že ni ustrezalo da si šla in si najdla drugega, ki ti pa očitno tudi ne ustreza.
Moj nasvet je da oba pusti pri miru in se posveti sebi in razmisli kaj bi ti sploh rada v življenju, ker kot se mi zdi begaš sem ter tja, ne veš niti sama kaj bi rada ali zabavo in žurke ali resno življenje priklenjeno doma in varnost...
A nebi raje malo šla ven in spoznala koga ki bi ti lahko nudil oboje?
On si svoje življenje predstavlja drugačno kot jst in jst si življenje zamišljam drugače kot on in enostavno ni več šlo naprej.
Partner ob katerem boš preživela celo svoje življenje ti mora bit zanimiv, ob njem naj bi se počutila varno in ljubljeno, uglavnem partner ni samo ena stvar ampak je en "paket" vsega kar ti potrebuješ.
Zaradi varnosti se ne vračaj nazaj... raje pozabi na njega ker nekaj ti že ni ustrezalo da si šla in si najdla drugega, ki ti pa očitno tudi ne ustreza.
Moj nasvet je da oba pusti pri miru in se posveti sebi in razmisli kaj bi ti sploh rada v življenju, ker kot se mi zdi begaš sem ter tja, ne veš niti sama kaj bi rada ali zabavo in žurke ali resno življenje priklenjeno doma in varnost...
A nebi raje malo šla ven in spoznala koga ki bi ti lahko nudil oboje?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
slovenc79 napisal/-a:
Točno tako, če bi ona vedela, kaj hoče, ne bi odpirala te teme. Tako da so vsi odgovori v stilu "on je preslab zate" brca v temo. Če je preslab, zakaj ona sploh razmišlja o njem?
Očitno je dovolj dober, da je v dilemi, ali naj se obesi nanj, ali ne. Ona ne ve, kaj bi sama s sabo, ne ve, ali naj se obesi na varnega, ali atraktivnega tipa. Gre kakopak za skrajni oportunizem, ki se ga ponavadi itak poslužujejo ženske, ki same ne prinesejo v razmerje nobene dodane vrednosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov