težava s prijateljico

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

terador
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a terador » 05. Maj. 2012 22:40

Imam težavo in sem zaradi nje že čisto obupan..začelo se je ko sem se vpisal v dijaški dom..tam se spoznau neko punco s katero sva se bolj spoznala in postala zelo dobra prijatelja.kot zmeraj se je nekaj zakompliciralo in sem se zaljubil v njo..povedal sem ji večkrat,ona me razume a pravi da sva lahko samo prijatelja..težava pa je v tem da sem postal zelo ljubosumen za vsako malenkost ki jo naredi,pa naj bo to samo pogovarjanje z nekom drugim..res več ne vem kaj naj naredim ker sem cele dneve depresiven(skupaj sva u dijaškem,in sva skoraj cele dneve skupaj)..zaradi svojega obnašanja nočem pokvariti še tega da sva zelo dobra prijatelja ampak nevem kako naj se znebim čustev do nje glede na to da sva veliko skupi in mi to predstavlja še večji problem...???? prosim pomagajte

lp, terador
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2012 22:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
terador
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a terador » 05. Maj. 2012 23:14

Ja to je res sam se nism načrtno zaljubu v njo..problem je pa v temu ker se ona hoče družt z mano ker me ma za bfja..in bi jo s temu ful przadeu da se nebi več družu z njo..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2012 23:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 05. Maj. 2012 23:24

Mal se odmakni, poišči novo družbo. Zaposli se z kakšnimi aktivnosti. Razloži ji, da se ne moreta tolko družit, če ti v njej vidiš več kot le prijateljico, ona pa ne. Če te ma za "bf" kot praviš potem bo razumela ;)
terador
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a terador » 05. Maj. 2012 23:25

vrjetno bo tko še najbol..
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 06. Maj. 2012 18:13

Kaj pa narediš če je taka 'prijateljica' v večji družbi recimo nekih 8 ljudi, ki se videvamo vsak dan. Ne moreš naprimer se zaradi ene osebe odaljiti še od ostalih in na silo takoj iskati novo družbo?
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 06. Maj. 2012 18:38

Hja če jih je 8 pol pa je itak čist drugače, kot pa če si ti SAMO z njo ;)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 07. Maj. 2012 12:43

sirova štručka napisal/-a:Drugič se v prijateljice ne zaljublja, če pa se, se pa morš začet obnašat kot moški in njo dojemat kot žensko (no pač v tem primeru fant, punca).
Dej se umaknit, ker se samo mučiš.

Ma dej a se hecaš? A je slučajno možno izbirati v koga se boš zaljubil? :roll: :lol:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Maj. 2012 14:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 07. Maj. 2012 21:24

Oh ti otrok nedolžni..imam prijatelja ki se zaljublja tako kot ti..bogi revež

Sedaj sem ga navadu da da žensko ki jo spozna 2 tedna časa in ji že na začetku pove kaj misli da ne zapravlja časa po nepotrebnem..nič več prijateljstev ker od njih itak nimaš koristi..razen če res nimaš nobenega moškega prijatelja ki bi se mu lahko zaupal

Tak da ženske prijateljice so čisto odveč..ne prenesejo bolanega humorja ki ga imamo moški in našega naravnega obnašanja..

Skratka: če noče s tabo delit kej več kot prijateljstvo, torej če noče seksat..odj*** po domače povedano ker samo izgubljaš čas in pa živce ker se sekiraš za neko žensko ki ti nič ne daje in samo jemlje :D
johnalin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a johnalin » 12. Maj. 2012 17:27

slabo govorim slovenko, pa tudi če slovenščina bi bila moja materni jezik, ne bi videl kaj reči za tvojo situacijo. mogoče ker ne je nič za povedati. zgolj je nekaj da je zgodilo na vse... edino stvar da lahko ti predlagam je ta : Ne bodi prenežen! Ne vem kako stvari so v sloveniji, pa tukaj v italiji punce ne marajo prelepe fante. včasih , jo ignorirati je najboljša izbira
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Maj. 2012 17:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 12. Maj. 2012 17:51

johnalin napisal/-a:...včasih , jo ignorirati je najboljša izbira

Joj, pol se je komaj rešit ne bo mogu :P

Mja pot iz friendzona je trnova. Oz ponavadi kr nemogoča.. Boš vedu za drugič, da že iz štarta ne boš 'prijateljica z lulčkom' (kulči besedna zveza :D )
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 12. Maj. 2012 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
johnalin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a johnalin » 12. Maj. 2012 17:56

saarijarvi napisal/-a:
johnalin napisal/-a:...včasih , jo ignorirati je najboljša izbira

Joj, pol se je komaj rešit ne bo mogu :P

žal mi je, ne razumem kaj si napisal ;) nisem že tako tekoč v slovenščini

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]