Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ferplej » 21. Apr. 2012 12:53

Že vrsto let me privlačijo samo nedosegljivi jebači in sem zaradi tega zelo nesrečna.

Kako naj se zagledam v enega normalnega in da se z njim ne bi dolgočasila?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Apr. 2012 12:59

kaj naj rečem.. očitno te noben jebač še ni zadosti prizadel.

zakaj bi bila z normalnim, če te privlačijo jebači? če nisi pripravljena na normalnega, to pove da nisi resna. očitno ti žuranje in one-nighti več pomenijo kot resna zveza..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Apr. 2012 13:16

uh...to boš morala sama pri sebi razčistiti. Za začetek se lahko zavestno nehaš ukvarjati s tipi, za katere veš, da so neresni...
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 21. Apr. 2012 14:23

ferplej napisal/-a:Že vrsto let me privlačijo samo nedosegljivi jebači in sem zaradi tega zelo nesrečna.

Kako naj se zagledam v enega normalnega in da se z njim ne bi dolgočasila?

Tut jaz enostavno ne čutim nič do tistih ki bi z mano bli pa ne gre za to da bi bli slabi, druge punce skačejo za njimi jas pa nemorem bit z njimi pa konec. Ker me tudi dolgočasijo. Ker me nekaj vleče k tipu, za katerega vem da je nedosegljiv.

Glej pač se zaljubiš, ne moreš vplivat v koga. Mogoče ko boš starejša pa resnejša in se boš bolj spoštovala, to jas tudi upam:P

Drugač pa; kdor visoko leta, nizko pade, kdor pa ne proba, pa ve da sploh ne bo letel.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Apr. 2012 16:55

Ker potrebuješ dramo, sama si taka in ustvarjaš dramo, in zato potrebuješ enakega.

In normalna oseba ni dolgočasna, ima samo pospravljeno v podstrešju in ve kaj hoče.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Apr. 2012 17:16

Punčke, ki vas privlači nedosegljivo, ste pač mlade in otročje. To je ves odgovor.

Problem je namreč v tem, česar se tudi same zavedate, da vas privlači že nedoseljivost kot taka, sploh ni važno, kakšne lastnosti ima tip. Samo, da ga ne morete imeti, pa je vau. En, ki ga imate lahko, pa je kr en, čeprav je mogoče dejansko vau.

Nič, malo bo treba zrast, pa bo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Apr. 2012 18:07

^^ Nekaj takega, ja... nedosegljivo je vedno bolj zanimivo; saj tudi pri moških opažam podobne vzorce..

OT: Jupi, naslov je popravljen :cheer:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Apr. 2012 18:15

^^ ni zakaj :D

meni so bili zmeraj, priznam, zanimivi tisti tipi, ki niso padli na prvo žogo. očitno je malo lovca v meni, hkrati sem se pa zabavala kako tipi padejo na standardne zapeljevane taktike in ženske čare.

v zadnjem primeru sem hotla met neki, česar niti približno nisem mogla imet. in zdej ko to mam, je to točno tisto kar sem hotla met.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 21. Apr. 2012 19:08

Led Zeppelin napisal/-a:Ker potrebuješ dramo, sama si taka in ustvarjaš dramo, in zato potrebuješ enakega.

In normalna oseba ni dolgočasna, ima samo pospravljeno v podstrešju in ve kaj hoče.

Ne, ni mus da ve kaj hoče.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Apr. 2012 19:18

Res je. "Normalna oseba" je danes ravno tista, ki ne ve kaj hoče. Nekaj išče pa ne ve dobro kaj in zato je vedno razočarana-zopet išče, dobi, ji ne ustreza in tako dalje-neskončen krog.

In težko se je iz takšnega kroga izviti, ker se ponavadi v takšne kroge zapletajo "temu krogu primerne osebe" oziroma posebni tipi osebnosti..
It was forever..but it didnt last long..
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ferplej » 21. Apr. 2012 20:14

Džeki sem daleč od punčke. ko sem bila punčka sem imela resnega fanta, ki mi sploh ni bil všeč.

vprašala sem kako naj si neham uničevat življenje s tem in se poniževat pred takimi tipi, ker to traja že leta.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 21. Apr. 2012 20:26

zakaj naj bi sploh blo nekaj tazga nedoseglivga zanimiv? sem raj s tistim, ki je dosegliv, in uživam življenje>...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 21. Apr. 2012 20:32

ferplej napisal/-a:Džeki sem daleč od punčke. ko sem bila punčka sem imela resnega fanta, ki mi sploh ni bil všeč.

Si mela resnga fanta, ki ti sploh ni bil všeč. Bravo. Res, bravo. :? Očitno si sijajna igralka. Glede na tovrstne sposobnosti bi že davno mogla zahaklat kšnga "jebača".
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ferplej » 21. Apr. 2012 20:36

da ne govorim, da se zavedam, da tej moški sploh niso zame in če bi jih dejansko dobila mi ne bi blo to to.

muči me, ker jih jaz ne morem dobiti, vem pa da jih je katera pred mano in se sprašujem zakaj ga je ona dobila, kakšna je bila.
ali pa potem ko so enkrat 30 stari so kar naenkrat vsi v resnih zvezah z nič kaj extra ženskami.
pa ni stvar v sexu. ali dam ali ne dam, rezultat je isti.
Zadnjič spremenil ferplej, dne 21. Apr. 2012 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 21. Apr. 2012 20:39

potem ti manka samozavesti. odrasti (ne, leta tukaj ne igrajo vloge, lahko jih imaš 50, s takim razmišljanjem pač nisi dorasla)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], haley