Zaljubljena v profesorja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunnrise
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnrise » 09. Apr. 2012 17:05

Zdravo! I need help!
sem študentka 1. letnika in zaljubla sem se v profesorja oz. asistenta, ki je star okoli 30 let :/ ress ne vem kaj nardit cele dneve mislim na njega. Takoj ko se zbudim pomislim na njega in komaj čakam, da ga kje srečam na hodniku. Kaj da nardim??? Naj provam kej al raje pustim da me mine??
hjooj :(
Zadnjič spremenil sunnrise, dne 09. Apr. 2012 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 09. Apr. 2012 17:12

probaj ;)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Apr. 2012 17:18

če hočeš kakšen papir iz faksa prinesti, raje probaj, da te mine, edino če si popolna ženska, kateri moški ne more reči "ne" in s katero bi se tudi profesor/asistent spetljal kljub vajinemu statusu...
sunnrise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnrise » 09. Apr. 2012 17:22

Jochie napisal/-a:če hočeš kakšen papir iz faksa prinesti, raje probaj, da te mine, edino če si popolna ženska, kateri moški ne more reči "ne" in s katero bi se tudi profesor/asistent spetljal kljub vajinemu statusu...

ja sei to me najbol muči....kaj bo s šolo...mislim kako bi na naju gledali....sicer pa itak je vprašanje še če bi bil on za... hjojj samo ress full si ga želim
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 09. Apr. 2012 17:26

Sam ne skači za njim ker ga bo minilo vse.
Kao da te ful zanima predmet pa sodeluj, pozanimaj se kam ven hodi če je 30 star še ma itak življenje.
Itak nebi bla prva pa ne zadnja ki bi kaj s profesorjem na faksu mela, sam diskretna bi mogla bit.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Apr. 2012 17:32

sunnrise napisal/-a:
Jochie napisal/-a:če hočeš kakšen papir iz faksa prinesti, raje probaj, da te mine, edino če si popolna ženska, kateri moški ne more reči "ne" in s katero bi se tudi profesor/asistent spetljal kljub vajinemu statusu...

ja sei to me najbol muči....kaj bo s šolo...mislim kako bi na naju gledali....sicer pa itak je vprašanje še če bi bil on za... hjojj samo ress full si ga želim

je edini moški na svetu?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Apr. 2012 17:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 09. Apr. 2012 18:20

Sploh veš, ali je zaseden oz. ne?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Apr. 2012 18:28

Si na fdvju, farmaciji al pravni? :P kristus, že celo leto poslušam kako majo oh in sploh dobre asistente, prav fouž sem.. mi mamo same ženske.

Drugače se pa strinjam s sirovo. Ne jemlji te zatreskanosti preveč resno, bo že minila. :wink:
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 09. Apr. 2012 18:39

si na filofaksu v mb hahaha ? :D
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 09. Apr. 2012 18:43

zihr na farmaciji hah ;D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Apr. 2012 18:46

Eh, ti raje v miru študiraj, pomoje ga ena smrklja, ki piše 'sei' in fakulteto imenuje 'šola', ne zanima kej preveč :)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 09. Apr. 2012 18:58

Bolje, ti bo prenehaš študirat na to, ker se iz te drame ne bo razpletlo poplnoma nič. Sicer se mi, pa zdi, da je spet nekomu malo dolgčas in trolla.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 09. Apr. 2012 19:16

Ah ja, mi smo tud meli enga lepotca na katerega so ravno vse ženske ble nore. Sem šla enkrat na njegove vaje sam, da sem videla kak zgleda :D Ampak zdaj je pa (če mam prave info.) eden izmed glavnih na enem zlo znanem slov. podjetju, tak da ni bil dolgo asistent.

Pozanimaj se najprej, če je sploh fraj tale tvoj. Mogoče kam ven zahaja itd. Drugače dvomim, da bo kaj iz tega. Ena znanka je sicer tud v vezi z asistentom s faksa na katerega je hodila ampak sta se spoznala zunaj pol se je pa razvilo nekaj več, tak da je pol celo občasno z njim hodila na predavanja/vaje, ki jih je mel.
Yada, yada, yada...
sunnrise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnrise » 09. Apr. 2012 19:41

a pol ni nič narobe če sta profesor pa študentka skupaj???

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov