Prijateljica me ignorira
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
če ti to dela prijateljica, pomeni da ni prava prijateljica in se nimaš kaj sekirat prijatelji se pogovorijo s tabo, če imajo problem s tabo, in se ga razčisti..
se mi ni še to zgodilo sicer, ampak če bi se mi, se ne bom preveč sekiral. imam dosti prijateljev za katere vem da se to ne bo zgodilo.
EDIT: seveda se prej prepričaj ali te namerno ignorira ali se dejansko ne more javit
se mi ni še to zgodilo sicer, ampak če bi se mi, se ne bom preveč sekiral. imam dosti prijateljev za katere vem da se to ne bo zgodilo.
EDIT: seveda se prej prepričaj ali te namerno ignorira ali se dejansko ne more javit
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 13. Mar. 2012 16:20, skupaj popravljeno 6 krat.
hej norci
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz bi se na tvojem mestu najprej pozanimala pri komu, ki jo prav tako pozna, če je slučajno šla kam ipd. pa da zato ni nobenega glasu od nje. Čeprav zdaj ima vsak skoraj možnost dostopat do neta in bi vsaj kak mail lahko napisala, če že drugače nič.
Preden jo skenslaš in se muliš se prepičaj kaj se dogaja. Nato pa temu primerno ukrepaj.
Preden jo skenslaš in se muliš se prepičaj kaj se dogaja. Nato pa temu primerno ukrepaj.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Drugače sta dovolj dobri prijateljici ali bolj samo znanki? Je mogoče spremenila telefonsko številko?
Jaz bi na tvojem mestu nekaj časa počakala in je ne bi nekaj časa nič klicala. Potem pa probaj še kaj poklicat in poslat kak mail, ampak brezveze nekaj vztrajat, če boš videla, da ni nobenga odziva. Pomoje pa bolše, da jo vsaj zaenkrat ne obiščeš na domu, ker to bi pomoje preveč obupano izpadlo.
Jaz bi na tvojem mestu nekaj časa počakala in je ne bi nekaj časa nič klicala. Potem pa probaj še kaj poklicat in poslat kak mail, ampak brezveze nekaj vztrajat, če boš videla, da ni nobenga odziva. Pomoje pa bolše, da jo vsaj zaenkrat ne obiščeš na domu, ker to bi pomoje preveč obupano izpadlo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Mogoče je to spet ena od posledic tistih novoletnih sklepov, ki so jih konec leta tudi številne uporabnice tukaj gor ponosno oznanjale - tj. da bodo odstranile iz svojega življenja vse ljudi, ki jim grejo na živce oz. se nočejo več družit z njimi, in jih preprosto začele ignorirat. Meni se sicer to ne zdi dobra in spoštljiva rešitev, da osebo kar odrežeš brez razlage / opozorila, samo sliši se mi kar podobna situacija
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
če praviš, da se z ostalimi normalno pogovarja in videva, jo pač prenehaj klicat/pošiljat SMS/maile. S tako (ne)prijateljico se pa res ne rabiš obremenjevat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz na tvojem mestu še vseeno nebi kr vrgla puške v koruzo, ampak bi probala priti zadevi do dna. Izvedeti, kaj je tisto zaradi česa se tako obnaša do tebe, zakaj te ignorira...mogoče gre samo za kak nesporazum.
Jaz bi ji na tvojem mestu poslal še kak sms, jo poklicala ali napisala mail...potem pa če ne bi bilo nobenega odgovora adijo miki
Jaz bi ji na tvojem mestu poslal še kak sms, jo poklicala ali napisala mail...potem pa če ne bi bilo nobenega odgovora adijo miki
- Bincyyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2012
Tudi jaz ne mislim obupati, nočem jo izgubit saj sva kar dobri prijateljici...vedno bolj se mi dozdeva da gre za nekakšen nesporazum..ki so dandanes tak popularni ( ljudje si sami pri sebi ustvarjo napačne razlage), se strinjam zadevo je treba rešit tako ali drugače..najbolje bi bilo na 4 oči... ji bom napisala kaki konkreten mail, pa če me ima vsaj malo rada bo morala zadevo razščistiti....
- Bincyyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2012
Prijateljica mi je napisala mail, sicer ne tko dolg kot moj ampak mi je pojasnila kaj in kako. sem bila vesela mi je povedala use po resnici...sicer nisva spet tako kot prej..ampak smo se dogovorile da bomo obe delale na tem...da razćistiva use stvari...sem res vesela da mi je odpisala...očitno je res včasih dobro ne biti preponosen in storiti tisti korak..če je seveda oseba tega vredna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov