Propadla zveza in težave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js mislm, da si prav naredila, ker imet nekoga ob seb, ki ne bo steboj proslavljal tvojih uspehov in objokaval težav je BREZVEZE! Celo življenje bi se žrla in niti ne bi znala / mogla uživat v svojih uspehih, tko da kr pogumno naprej uresničuj sanje take egoistične luzerje pa pusti za sabo!
Zivljenje je piskotek!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nisi prasica. Ne vem več kaj napisat.
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Euchika napisal/-a: Nič,vidim,da je brez veze,če človek pove,kar ga teži. Bom izbrisala oz bom zaprosila za izbris. lp
Zakaj bi bilo brez veze, prebrali smo, kot si prosila, te še vprašali, kaj točno je tvoj problem, ti se pa neki jeziš Al bi rada da skupaj objokujemo situacijo al da ti kaj pomagamo rešit? Drugače imamo pa tudi temo o prebolevanju bivših, mogoče bo tista bolj primerna za tvoje olajšanje duše, če tukaj ne smemo nič komentirat .
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Eh, ce ne gre, pac ne gre in je brezveze nekaj forsirat. Prasica bi bila, ce bi delala stvari za njegovim hrbtom, tako pa si zvezo prekinila in mu dala moznost, da si najde punco, s katero se bo ujel. Zdaj je pac malo zagrenjen/jezen in dela in govori bedarije.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Sama veš, če si prasica ali nisi, zakaj rabiš potrdilo drugih ljudi?
Sicer pa, bodi vesela, da si ga pustila, in se ne obremenjuj z njim.
Sicer pa, bodi vesela, da si ga pustila, in se ne obremenjuj z njim.
- Euchika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2012
- Kraj: Domžale
sirova štručka napisal/-a:ja glej o sebi si napisala same pozitivne stvari o njem same negativne in ker ti je rekel, da si prasica, nas sprašuješ, če si res tako slaba oseba ali kaj? Ja glede na vse podatke je slab človek on, ti pa si lahko srečna, da si od takega človeka šla.
Nisem perfect in tudi jaz sem najverjetneje delala napake,vendar vem,da sem bila strpna do njegovih želja in sanj in jih sprejemala. Nekaj ljudi se je obrnilo proti meni, ker sem zapustila tipa,ki je bil oh in sploh.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
in, kaj hočeš zdej, ubistvu?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov