Kaj naj naredim?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jessyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyika » 03. Mar. 2012 20:48

Prejšnjič sem z enin fantom pač malo zabluzila in mi je všeč, nato sva se še dobila tudi na pijači, sva se lepo sproščeno pogovarjala, čeprav do poljuba ni prišlo in sem imela občutek kot da me želi poljubit. nevem kaj naj naredim, dopisujeva si skor vsak dan, v kratkem naj bi šla še na eno pijačo.. naj mu povem da mi je všeč, naj ga vprašam če želi kaj več ali pa naj ostane samo pri tistem ko sva malo zabluzila. res ne vem kaj naj, kajti sem se zaljubila v njega
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 03. Mar. 2012 21:19

ni treba da mu ravno rečeš kok ti je všeč, lahko mu to tud pokažeš in počakaš da nardi on prvi korak. Če ga pa ne bo, ga pa pač daj ti :)
jessyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyika » 03. Mar. 2012 21:50

ja saj. samo on je bol sramežljiv in nevem če bo naredil prvi korak. jaz pa ga tud ne upam vprašat, da kje noro padem ven na koncu
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 03. Mar. 2012 23:28

zato pa pravim, da mu ni treba povedat.. da lahko to tudi na nek način pokažeš
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Mar. 2012 23:57

saj ga ti lahko poljubiš ;) jaz ga nekak razumem ker očitno punce vsaka najmanjša napaka odvrne in potem ni nič -.-
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 04. Mar. 2012 9:30

jao ženske pa kaj še sploh kera zna osvajat? Malo sta ga že zabluzla pa še zaj ne veš, če bi te hoto nazaj poljubit, če bi ti dala iniciativo? Daj malo se mu nasmej, malo se mu približaj, primi za roko. Delaj to kar moremo vedno moški pa boš vidla kaki bo njegov odziv. Če si želi tvoje bližine se ne bo odmaknil.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Mar. 2012 10:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 04. Mar. 2012 12:25

Dioniz napisal/-a:jao ženske pa kaj še sploh kera zna osvajat? Malo sta ga že zabluzla pa še zaj ne veš, če bi te hoto nazaj poljubit, če bi ti dala iniciativo? Daj malo se mu nasmej, malo se mu približaj, primi za roko. Delaj to kar moremo vedno moški pa boš vidla kaki bo njegov odziv. Če si želi tvoje bližine se ne bo odmaknil.

hahahahaha
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 04. Mar. 2012 13:36

^^ Zakaj pa ne, sej je veliko primerov, ko baba skače okoli deca, se mu dobrika in prva obeša po njem :) Sploh pri mladih smrkljah to ni nič nenavadnega, sej nismo v srednjem veku, da bi morale v krinolini čakat na balkonu :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Mar. 2012 19:19

Ko bosta nasledjič na pijači sedi čisto blizu njega in ga glej v oči ko se pogovarjaš in se malce nagni naprej ko boš kaj govorila, pa malce se podrgni z nogo po nesreči.
Saj si ženska, pač uporabi svojo ženskost. Če si mu res všeč, verjemi da bo izkoristil ko se boš nagnila in on prvi nekaj naredil. dovolj je da nakažeš.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 10. Mar. 2012 14:43

sirova štručka napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:jao ženske pa kaj še sploh kera zna osvajat?

ženske zapeljujemo.

:ja: :top:

jessyika ja če je izrazil željo da bi se še dobila, šla na pijačo, ja potem si mu verjetno všeč, torej ne kompliciraj in go with the flow ;)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 10. Mar. 2012 16:30

dot napisal/-a:Sploh pri mladih smrkljah to ni nič nenavadnega, sej nismo v srednjem veku

Če ona sploh je še najstnica. Po pisanju sodeč je, toda lahko da se motimo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov