Naj ostaneva prijatelja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm. Pozabi; on je verjetno že. Tisto "we can still be friends" je BS.
Še večji BS je pa, da se je "zbal za svojo svobodo", wtf?
Še večji BS je pa, da se je "zbal za svojo svobodo", wtf?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
enostavno: probaš ga prebolet al pa ga osvojit. Samo eno al pa drugo je možno. Prijateljica z njim ne boš mogla bit.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
In kaj bi ti rada od njega? Zveze po vsej verjetnosti ne boš dobila od njega, ker če bi mu bilo do tega, te ne bi odrinil stran od sebe. Tisto o pijački je pač tako, da te ima še malo za rezervo, ker te ne bi rad še čisto odpisal. Pa ne za prijateljstvo, predvidevam Zanimivo, sama praviš, da ni nič omenjal prijateljstva, sama pa daš naslov teme "Ali naj ostaneva prijatelja"
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zakaj pa bi rada ohranila stike oziroma prijateljstvo? Mogoče zato, ker upaš, da bosta nekoč pa le nekaj več? V tem primeru pazi, ker je to spolzek teren...
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Joj, tukaj moram povedat, kako mi grejo na zivce custvene igrice tipa "dajva koncat, ceprav vem, da mi bo zal" ali "ti si najboljse, kar se mi je v zivljenju zgodilo, ampak nisem se pripravljen" in podobno. Ljudje to govorijo samo zato, da bi te priklenili nase za obcasen ego boost in mogoce rezervo, ce se jim le zazdi, da zdaj bi se pa oni vezali. Moj bivsi je cisto enak in s takimi izjavami mi je dolgo casa dajal lazno upanje in me drzal na vrvici. Pa je drugace cisto spodobna oseba in sem ga zmeraj imela za dobrega cloveka, tako da teh stvari ne delajo samo ocitni pokvarjenci in sluzavci. Jaz res mislim, da je bolje, da se ne vidita, dokler ti pri sebi ne razcistis stvari, ker bos drugace samo zapravljala cas s sanjarijami o njem.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jaz bi take kot si ti v trenutku bannal! nimaš kaj brisat postov, ko jih enkrat napišeš! Pa ne, da me ful zanima kar si napisala po prvem postu ampak to je debilno na vseh ravneh! Ko nekaj napišeš se zavedaj posledic pisanja in ne spreminjaj več. to mamo na enem forumu odlično urejeno, ko se lahko ureja samo 10 minut po napisanem postu. Bi blo pametno razmislit o tem tud tu.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov