Kako mu zbiti ego?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ena_rožca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ena_rožca » 17. Feb. 2012 23:04

Obstaja tema kako ga prebolet. Ampak, po tem ko končaš s tipom. Zdaj govorim s tipom, ker punce nimamo napumpanega ega :) Ko ti reče, da bo še premislu da pride na tvoj rd (ki je bil povabljen pred koncem, ker jaz svojo besedo držim, za razliko od njega ...) čepraw ste ostali v prijateljskih odnostih, in ko ti pribije kakšno tako ''nizko'', čepraw se je on izkazal, za to kar ni.... Kaj mu reč da ga postavi na realna tla, ki tip očitno leti v oblakih ... ? Naj povem, da se je tip izkazal za resnično sebično osebo, ki zahteva od mene, da naj naredim to kar je proti mojim moralnim načelom ... (druga zgodba).

ta post je bil napisan iz jeze ki je prerasla iz razočaranja in žalosti.
Take chance. Make a change. And breakaway.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Feb. 2012 23:08

ko boš šla naslednjič kakat pa ko boš veliiiiik nakakala, ne vode spustit ampak začni kakec mešat....pa boš potem povedala, kaj se je dogajalo... :wink:
Uporabniški avatar
ena_rožca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ena_rožca » 17. Feb. 2012 23:10

Jochie napisal/-a:ko boš šla naslednjič kakat pa ko boš veliiiiik nakakala, ne vode spustit ampak začni kakec mešat....pa boš potem povedala, kaj se je dogajalo... :wink:

hvala za idejo, to zna kr popestrit dan, ampak je off topic :))

kot je moj komentar spodaj, moj post je bil ustvarjen pod nekimi okoliščinami tako da ... :)
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 17. Feb. 2012 23:11

Če je tip bedak - zgodba zaključena. Ne vem zakaj bi ga kam vabila, mu zbijala ego etc.
Preboli ga ;)
Uporabniški avatar
ena_rožca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ena_rožca » 17. Feb. 2012 23:15

brandibelle napisal/-a:Če je tip bedak - zgodba zaključena. Ne vem zakaj bi ga kam vabila, mu zbijala ego etc.
Preboli ga ;)

js sm zaklučla. brez skrbi. in pomoj nimam za prebolevat, se učim iz izkušenj, škoda slabe volje in tega. sam jezijo me ljudje s prevelikim egom, zato bi mu ga rada na nek način dol zbila. ker, let's be honest, on glede na to kakšen je .. ga sploh ne bi smel met tok visokega, sam bi blo men u zadovoljstvo če bi mu ga potlačla dol ... znam bit tut js taka, če so drugi ..
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 17. Feb. 2012 23:18

Ex fant mev ego tak visok, da je blo že kr grdo...
Ampak s čim mu ego zbit... Ignoranca... Ko se mu en teden + ne javiš na telefon, ne na fb... To baje zloo boli in prizadene njihov velik ego :P
No vsaj v moji situaciji je blo tko :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2012 23:20

s sabo se ukvarjaj.

največ boš naredila če poveš bližnjim prijateljicam kaj si misliš o njem.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Feb. 2012 23:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2012 23:33

^^ se tudi meni tako zdi ja. jeza pač. ko ti bo nek drug pomežiknil boš pozabila :D
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 18. Feb. 2012 7:56

Zakaj bi zbijala ego človeku, ki si ga prebolela.. to nima smisla :roll: očitno te za njega še ne boli k*rac, delaj na tem, da te bo in ne na njegovem zbijanju ega.

Tudi ne vidim razloga zakaj bi se pojavljav na rojstnem dnevu, ker povsem očitno nista v nekaj strašno prijateljskih odnosih, pa mogoče tudi noče sebi ali tebi oteževat zadeve.

To zbijanje ega bivšemu je pa meni kr nekaj sicer, kot tiste fore v klubu bom pred tabo z eno drugo se zalizal/a, samo, da boš videl/a, da nisi edin/a, ki jo lahko dobim. Ja bravo res, to ljudi, ki jim je vseeno res ne prizadane, tiste, ki pa jim ni vseeno pa kvečjemu odbije..

Ne se ukvarjat v s preteklostjo. Osebe, ki so na nek način odšle iz tvojega življenja je najbolje, da jih povsem spustiš.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 18. Feb. 2012 11:43

Prvo si bos mogla sama zbit svoj previsok ego, pa ne bos vec cutila potrebe po zbjanju ega bivsemu.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Feb. 2012 12:34

^ hahaha akva, legenda si :D :D :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Feb. 2012 13:24

sirova štručka napisal/-a:ti nisi nič zaključila in prebolela, ko boš, ne boš čutila potrebe po zbijanju ega njemu ;)

točno to. tip te v easy kensla, ti bi pa rada, da okol tebe pleše.

Get over it pa pa pejt naprej, dvomim, da bo tuki kej. ;)

Če bi pa rada na vsak način kej dosegla, ga pa ignoriri. Ega mu zbila ne boš...vsaj ne na tak način, če bo on vidu, da to delaš s tem namenom ;)
anja.url
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a anja.url » 18. Feb. 2012 13:27

Mislim, da vas ni vprašala za nasvete, kako ga prebolet in podobno! Zato če ji ne znate odgovorit na zastavljeno vprašanje ni treba bit žaljiv, ona sama pozna svoja čustva in razloge zakaj bi mu to storila. :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Feb. 2012 13:47

anja.url napisal/-a: Zato če ji ne znate odgovorit na zastavljeno vprašanje ni treba bit žaljiv, ona sama pozna svoja čustva in razloge zakaj bi mu to storila. :)

juhu...in potem bo vzela macolo, da bi mu ego zbila ter ga bo dvakrat po buč udarila pa bomo slovenske novice bral... :lol:

lej, maščevanje ni dobra zadeva, velikokrat je tudi nevarno za življenje... maščujejo se ljudje, ki imajo problem v sebi. če mi to nakažemo, nismo žaljivi ampak bi radi osebi samo povedali, da to kar dela, ni prav in ni pametno ter da je najboljše, da živi svoje življenje naprej ter se ne ozira nazaj....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov