Perfektni fant, ljubezen ugaša? Rabim nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- gigi**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
Hejla;)
S fantom sem že nekaj časa skup. Imava že neko skupno preteklost in vem da tudi skupno prihodnost. Vedno sem si želela takšnega fanta, ki me bo imel tako rad, me spravljal v smeh, mi pomagal v težkih trenutkih... Za mene je perfekten. Obnaša se res lepo, v bistvu je vse na njem super. Kot po osebnosti, je tudi po izgledu. Nočem ga izgubit.
A potem je tu problem. Sčasoma sem se začela drugače obnašat do njega.. Včasih se obnašam kot da mi je res vseeno za njega, on naredi vse za mene, jaz pa včasih ne morem niti ene male stvari. Živciram se že za vsako malenkost. Zaradi tega pa pride do kreganja, ki je vedno bolj pogosto. Vedno se po tistem lepo pogovoriva, ugotoviva da je bilo bw. Ampak, če me zmoti vsaka malenkost. Ali pa pretirano reagiram. Tega se zavedam in me boli, ker nevem kaj naj naredim. To traja že dlje časa, ampak je včeraj prišlo spet do bw kreganja in sem premišljevala, da res več nemrem tako naprej. Sam me je vprašal če rabim kaj časa za premislek, da malo premislim zakaj sem zadnje čase takšna, zakaj ne morem biti preprosto tista vesela in pozitivna oseba v katero se je zaljubil. Težko mi je ker res več nisem tista oseba. Preprosto sem obupana, nevem kaj naj naredim Prvo kot prvo sem se odločila, da se ta teden ne bova videla, niti slišala, da premislim vse skup (čeprav je v torek valentinovo:( ). Ampak me je strah, da se bom v petek spet začela tako obnašat. Nočem izgubit. To sem si že povedala prevečkrat, a še vedno se tak obnašam, ali pa najdem neko malenkost da bi se kregala...
In ko mi še prijateljice rečejo, da sem lahko srečna da mam takega fanta, mi je še samo težje:( Ker nevem kaj je razlog takega čudnega obnašanja. Kako sem naj takšna kot se bila prej?
Kaj naj naredim? Kakšno je vaše mnenje?
S fantom sem že nekaj časa skup. Imava že neko skupno preteklost in vem da tudi skupno prihodnost. Vedno sem si želela takšnega fanta, ki me bo imel tako rad, me spravljal v smeh, mi pomagal v težkih trenutkih... Za mene je perfekten. Obnaša se res lepo, v bistvu je vse na njem super. Kot po osebnosti, je tudi po izgledu. Nočem ga izgubit.
A potem je tu problem. Sčasoma sem se začela drugače obnašat do njega.. Včasih se obnašam kot da mi je res vseeno za njega, on naredi vse za mene, jaz pa včasih ne morem niti ene male stvari. Živciram se že za vsako malenkost. Zaradi tega pa pride do kreganja, ki je vedno bolj pogosto. Vedno se po tistem lepo pogovoriva, ugotoviva da je bilo bw. Ampak, če me zmoti vsaka malenkost. Ali pa pretirano reagiram. Tega se zavedam in me boli, ker nevem kaj naj naredim. To traja že dlje časa, ampak je včeraj prišlo spet do bw kreganja in sem premišljevala, da res več nemrem tako naprej. Sam me je vprašal če rabim kaj časa za premislek, da malo premislim zakaj sem zadnje čase takšna, zakaj ne morem biti preprosto tista vesela in pozitivna oseba v katero se je zaljubil. Težko mi je ker res več nisem tista oseba. Preprosto sem obupana, nevem kaj naj naredim Prvo kot prvo sem se odločila, da se ta teden ne bova videla, niti slišala, da premislim vse skup (čeprav je v torek valentinovo:( ). Ampak me je strah, da se bom v petek spet začela tako obnašat. Nočem izgubit. To sem si že povedala prevečkrat, a še vedno se tak obnašam, ali pa najdem neko malenkost da bi se kregala...
In ko mi še prijateljice rečejo, da sem lahko srečna da mam takega fanta, mi je še samo težje:( Ker nevem kaj je razlog takega čudnega obnašanja. Kako sem naj takšna kot se bila prej?
Kaj naj naredim? Kakšno je vaše mnenje?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
če bi bil ta tvoj fant tako perfekten in oh in sploh, bi te brcnil v rit zaradi takega obnašanja...
ker ti model popušča in prenaša tvoje izpade si ga nehala spoštovat. in to si bo nazaj pridobil samo s tem, da te postavi pred vrata dokler se ne strezniš ali pa za vedno. hm, ti lahko tukaj (za moje pojme) storiš bolj malo..
ker ti model popušča in prenaša tvoje izpade si ga nehala spoštovat. in to si bo nazaj pridobil samo s tem, da te postavi pred vrata dokler se ne strezniš ali pa za vedno. hm, ti lahko tukaj (za moje pojme) storiš bolj malo..
Vsak raj ima svojo kačo.
- gigi**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
s0nckic4 napisal/-a:če bi bil ta tvoj fant tako perfekten in oh in sploh, bi te brcnil v rit zaradi takega obnašanja...
OMG. čist možno:/ dobro perfektent, vsak ma neke napake;)
saj je nekaj takšnega že blo včeraj, ampak mi je rekel, da me ma preveč rad da bi me kdaj pustil, ampak da tega več tudi ne more večno trpet. Ampak mam filing da v tem primeru vedno nekak popusti. Verjetno bi ga jaz že nekam poslala če bi se on tak obnašal do mene.
Hm, zdaj sem še bolj obupana:(
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Se strinjam s predhodnico (sončkica).
Verjetno si še precej mlada in ne znaš še pravilno cenit odnosov (in fantov). Jaz sem se pri svojem prvem fantu obnašala kot zdaj moja mačka; poskuša do kam lahko gre da ne znorim, ker pa jo mam rada je normalno da marsikaj toleriram... Ampak enkrat je pa meja prekoračena.
Bi rekla, da je pri njemu zdaj tvoje obnašanje čez mejo, ti si obupana ker ga pogrešaš, veš da je on v redu,...
Ne vem, pusti ga pri miru in ugotovi, ali si se pripravljena spremenit ali moraš začrtat nov cilj v življenju, njega pa pusti na miru... Takle odnos bo obema samo v slabo šel, jaz pravim bolje bit samski kot v slabi zvezi. Pa good luck
Verjetno si še precej mlada in ne znaš še pravilno cenit odnosov (in fantov). Jaz sem se pri svojem prvem fantu obnašala kot zdaj moja mačka; poskuša do kam lahko gre da ne znorim, ker pa jo mam rada je normalno da marsikaj toleriram... Ampak enkrat je pa meja prekoračena.
Bi rekla, da je pri njemu zdaj tvoje obnašanje čez mejo, ti si obupana ker ga pogrešaš, veš da je on v redu,...
Ne vem, pusti ga pri miru in ugotovi, ali si se pripravljena spremenit ali moraš začrtat nov cilj v življenju, njega pa pusti na miru... Takle odnos bo obema samo v slabo šel, jaz pravim bolje bit samski kot v slabi zvezi. Pa good luck
*.*
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Oh, kakšna drama. Vzemi si odmor od njega kak teden pa, če boš vidla, da ti je bolje tak, potem pač.... bye bye.
ekzekli.
intermezzo napisal/-a:Takle odnos bo obema samo v slabo šel, jaz pravim bolje bit samski kot v slabi zvezi.
ekzekli.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Svašta. "Obnašam se tko pa tko pa tko.. " ERM, NEHI SE OBNAŠAT TAK? Sj nisi žival,sposobna si se kontrolirat, še posebi če dojemaš, da si drama queen za brezveze, samo na teb je kakšna boš in kak se boš obnašala. GET YOURSELF TOGETHER WOMAN.
It was forever..but it didnt last long..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se strinjam z Evelyn. pač problem sama veš v čem je, tem da si se že tako navadila na zvezo da se ti zdi samoumevna taka lepa zveza.
pač naučit se je treba cenit to kar imaš, še preden izgubiš. poglej druge zveze kako razpadajo in objokane punce ki jih tipi prizadenejo ali obratno, pa se boš zavedla da ti je dejansko predobro
pač naučit se je treba cenit to kar imaš, še preden izgubiš. poglej druge zveze kako razpadajo in objokane punce ki jih tipi prizadenejo ali obratno, pa se boš zavedla da ti je dejansko predobro
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
+ v torek je valentinovo .. ja WTF? Če mu čez celo leto nisi sposobna kazat spoštovanja, ljubezni, naklonjenosti itd.. potem ti čist nč ne nuca, da bi bla za valentinovo skup.
Drgač se pa pogovor sama s sabo, premisl za kaj se ti je vredn kregat in za kaj ne. In potem se zadrži, oz. povej fantu, naj te "opomni", "pomiri"... Ne vem kater "prijem" bi deloval pri tebi.
Mogoče maš pa v glavi kolk je idealn fant, kolk je supr oh in sploh ampak sploh nimaš nobenih posebnih čustev za njega in zato delaš stvari, katerih nebi.
Drgač se pa pogovor sama s sabo, premisl za kaj se ti je vredn kregat in za kaj ne. In potem se zadrži, oz. povej fantu, naj te "opomni", "pomiri"... Ne vem kater "prijem" bi deloval pri tebi.
Mogoče maš pa v glavi kolk je idealn fant, kolk je supr oh in sploh ampak sploh nimaš nobenih posebnih čustev za njega in zato delaš stvari, katerih nebi.
Zadnjič spremenil Trouble, dne 12. Feb. 2012 21:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
been there, done that... s tem da sem naredla napako in to vlekla skoraj pol leta pa je blo tudi vse super od začetka, idealno, tak ko more bit... ampak nevem, mislim da sem se spremenila oz. dozorela malo bolj kot on in pač več ne razmišljam isto.. imam drugačne cilje v življenju, sem bolj ambiciozna od njega... in ni in ni več šlo... vse me je začelo motit, od tega da je preveč govoril do tega da je bil pretirano ljubusumen.. vse pač pa sma vzela pavzo, da bi se jaz skulirala... ni pomagalo... pol je šlo pa sam še navzdol, dokler si nisem rekla stop! ni nama treba tega... meni še pa najmanj...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
A ni očitno? Za samoumevnega ga maš. Fajn ti je, ker vse naredi zate, ampak ceniš pa tega ne več. Delaš se, da ga, vsaj na besedah, ampak ni res. Kakor vem, od tle ni rešitve več. Enkrat samoumeven, vedno samoumeven. Upam da te bo pustil čimprej in si prihranil bruke.
Because I can.
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
izkoristi čas, ki sta si ga vzela! dobro premilsi. očitno te mineva tista nora zaljubljenost in očitno ima fant tudi slabe lastnosti kot vsak človek. kar mogoče nisi pričakovala od njega ker je tako popolen... ampak zdej dobr premisli če so te napake res tok moteče... nekaj more bit vzork da si se ohladila... ko boš našla vzrok potem se dobro pogovorta kako pa kaj... ne verjamem pa da za to ni vzroka.
- Arden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2012
hjoj punca ne prodajaj bučk "nevem zakaj se tako obnašam, res ne". seveda veš. čisto nič ga ne spoštuješ, on ti pa s tem, ko ti reče, da te "ima preveč rad, da bi te pustil" to še poglablja. če ga res nočeš zgubit, se vsedi, premisli, kaj hočeš, če ti pomeni toliko kot misliš, ali pa je samo navada, in se odloči. nevem, kako je s tabo, ampak jaz nebi fanta nikoli hotela namerno prizadeti, ti pa prav to počenjaš. zdi se mi,da ga hočeš s svojimi reakcijami spraviti ob živce, da bi počil po mizi in se postavil zase, ampak on ne stori nič razen da ti odpusti, ti pa pelješ to naprej dokler mu ne bo počilo (če mu bo). očitno ni to, kar hočeš, zato ga ne jebaj v glavo in ga pusti, ali pa se spravi k sebi in se začni obnašat do njega kot si zasluži.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Wait, WHAT!? Tip ni perfekten zato, ker ji popušča?
In njeno spoštovanje si bo "zaslužil" tako, da jo bo postavil pred vrata?
Haha ne me jebat - ženske - nekatere pa res NE veste kaj bi rade.
Pošl ga v pm, ker je preveč uvideven in misli, da imaš pač slab teden/mesec in s tabo dela v rokavičkah - ker je jasno, da je nekaj "narobe" z njim...
Pol pa najd enga takega, ki te bo fajn varal pa poslal v PM kadar boš tečna - vsaj spoštovala ga boš
(tole je bolj "napad" na nekatere komentatorje kot avtorico teme - čeprav mislim, da oseba, ki ima nekoga, ki jo prenaša kljub njenim izpadom NIMA kaj jamrat ampak samo SPREMENIT SVOJ ODNOS)
In njeno spoštovanje si bo "zaslužil" tako, da jo bo postavil pred vrata?
Haha ne me jebat - ženske - nekatere pa res NE veste kaj bi rade.
Pošl ga v pm, ker je preveč uvideven in misli, da imaš pač slab teden/mesec in s tabo dela v rokavičkah - ker je jasno, da je nekaj "narobe" z njim...
Pol pa najd enga takega, ki te bo fajn varal pa poslal v PM kadar boš tečna - vsaj spoštovala ga boš
(tole je bolj "napad" na nekatere komentatorje kot avtorico teme - čeprav mislim, da oseba, ki ima nekoga, ki jo prenaša kljub njenim izpadom NIMA kaj jamrat ampak samo SPREMENIT SVOJ ODNOS)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov