neumen skok čez plot ali sploh ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- neumnica123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
...
Zadnjič spremenil neumnica123, dne 01. Mar. 2012 15:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men se zdi, da te je tale tvoj kao tip mel res za rezervo, pač v stilu jaz se lahko gonim okol, ti se pa ne smeš. In pol se ti njemu gnusiš.
Najlažje je rečt, ne ga nazaj vzet, ker te očitno ne spoštuje - sam težje je pa, če se to tebi dogaja
Moje mnenje - bodi vesela, da si se ga znebila. Sej si še sama rekla, da ni bla ok zveza...
Najlažje je rečt, ne ga nazaj vzet, ker te očitno ne spoštuje - sam težje je pa, če se to tebi dogaja
Moje mnenje - bodi vesela, da si se ga znebila. Sej si še sama rekla, da ni bla ok zveza...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
On bi bil z drugimi ženskami, ti pa ne smeš biti z drugim moškim, bog ne daj da ga pogledaš ali spiš z njim, ko si samska, ker to je smrtni greh: Ne spi z drugim moškim, ko tvoj "moški" drugo punco si išče (9 zapoved od njegovih 99 drugih verjetno)
Glej, ni bil fer do tebe in si je iskal rezervo, ko sta vidva bila še par. Namesto da bi se pogovoril s tabo ali da bi se potrudil izboljšati stvari, si je začel rezervo iskat. Nizko. Nima spoštovanja do tebe in če bi te imel rad, tega ne bi naredil. Kaj si pa ti delala v samskem obdobju se pa njega ne tiče. Bila si samska. Meni se gnusi edino njegov odnos do tebe.
Glej, ni bil fer do tebe in si je iskal rezervo, ko sta vidva bila še par. Namesto da bi se pogovoril s tabo ali da bi se potrudil izboljšati stvari, si je začel rezervo iskat. Nizko. Nima spoštovanja do tebe in če bi te imel rad, tega ne bi naredil. Kaj si pa ti delala v samskem obdobju se pa njega ne tiče. Bila si samska. Meni se gnusi edino njegov odnos do tebe.
A goal without a plan is just a wish.
- Arden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2012
samo bejži od tega bebca
ni mi čisto jasno-si še želiš biti z njim ali le iščeš potrditev, da nisi ravnala narobe? po mojem bi ga morala brcniti skozi vrata že ko ti je rekel, da ima še eno za rezervo. halo, to ni nobena zveza! moj še kufra ne bi utegnil najti, da mi takšno pribije
predlagam ti, da se malo umiriš in si razčistiš sama pri sebi,kaj sploh hočeš. živčno trzat za vsako ko dobi sms in pregledovat telefon in računalnik takoj ko ga ni v sobi te bo spravilo ob živce, nikoli ne boš sproščena in mu očitala. tako da v tej zvezi pomojem ni prihodnosti..sploh pa se mi po napisanem tvoj tip zdi zelo hinavski, ker ti očita neko dejanje, ki ga je on sam naredil, pa sta bila skupaj. dobro, ne rečem da je bil skok v posteljo pametna poteza, ampak da si svinja ti pa res nima pravice reči, ker je kvečjemu obratno
ni mi čisto jasno-si še želiš biti z njim ali le iščeš potrditev, da nisi ravnala narobe? po mojem bi ga morala brcniti skozi vrata že ko ti je rekel, da ima še eno za rezervo. halo, to ni nobena zveza! moj še kufra ne bi utegnil najti, da mi takšno pribije
predlagam ti, da se malo umiriš in si razčistiš sama pri sebi,kaj sploh hočeš. živčno trzat za vsako ko dobi sms in pregledovat telefon in računalnik takoj ko ga ni v sobi te bo spravilo ob živce, nikoli ne boš sproščena in mu očitala. tako da v tej zvezi pomojem ni prihodnosti..sploh pa se mi po napisanem tvoj tip zdi zelo hinavski, ker ti očita neko dejanje, ki ga je on sam naredil, pa sta bila skupaj. dobro, ne rečem da je bil skok v posteljo pametna poteza, ampak da si svinja ti pa res nima pravice reči, ker je kvečjemu obratno
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Že prvič ko si ugotovila, da z drugo šmeka bi ga mogla odpikat na celi črti. Tole skup in narazen in varanje nima smisla, še posebej ker pol ni nobenega zaupanja več. Ne grizi se, če si spala s prijatlom drugič ne spi z drugimi iz obupa tud če si samska, raje zadevo prespi in premisli. Predlagam, da tega tipa pozabiš in začneš prebolevat, to bo še najboljša rešitev. Prekini vse stike in nehaj se sekirat kar je blo je blo, naj ti bo šola za drugič. Začni delat na sebi pa vso srečo.
Yada, yada, yada...
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Avtorico teme popolnoma razumem, ker je tudi moj ex imel rezerve, s tem, da njegovega telefona kaj šele fb profila nisem vidla že lep čas ko sma bila skupaj. Ampak itak sem bla slepa pa neumna, pa sem vedla kaj se dogaja.
Sicer se nebi čisto strinjala, da si takoj spala s tistim kolegom, ampak vseeno naj ti ne bo žal, poleg tega te je pa tvoj ex pred tem pusto, tko da si bla samska in ga nisi prevarala...
Mislim, da je najbolš, da začneš prbolevat, pa ga pozabiš, ker mislim, da si takega tipa ne zaslužiš... Predvidevam pa tut, da ti glih ni cilj bit v vezi kjer ni zaupanja, kjer se nonstop spodnaša neke pretekle dogodke, kjer se samo čaka na priliko, da se pride do fantovega telefona ali facebooka...
Sicer se nebi čisto strinjala, da si takoj spala s tistim kolegom, ampak vseeno naj ti ne bo žal, poleg tega te je pa tvoj ex pred tem pusto, tko da si bla samska in ga nisi prevarala...
Mislim, da je najbolš, da začneš prbolevat, pa ga pozabiš, ker mislim, da si takega tipa ne zaslužiš... Predvidevam pa tut, da ti glih ni cilj bit v vezi kjer ni zaupanja, kjer se nonstop spodnaša neke pretekle dogodke, kjer se samo čaka na priliko, da se pride do fantovega telefona ali facebooka...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah fora je, da model ni v tisti noči nobene dobil, ti pa si usput dobila tipa. pa je mal fouš in jezn, ker je on skopal jamo potem pa sam vanjo padu.
jaz na tvojem mestu ne bi imela nobene slabi vesti zaradi česarkoli. nisi varala in ja, lahko boš imela normalno razmerje, če boš delala na normalnem razmerju. kot je že sirova rekla, je fajn stvari vmes prespat in ne sprejemat odločitev iz obupa, ker so redkokdaj res pametne.
jaz na tvojem mestu ne bi imela nobene slabi vesti zaradi česarkoli. nisi varala in ja, lahko boš imela normalno razmerje, če boš delala na normalnem razmerju. kot je že sirova rekla, je fajn stvari vmes prespat in ne sprejemat odločitev iz obupa, ker so redkokdaj res pametne.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
neumnica123 napisal/-a:in še isti večer sem iz obupa spala znjim.
ahahahahahahaha
- neumnica123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
...
Zadnjič spremenil neumnica123, dne 01. Mar. 2012 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Punca - RUN AWAY!
Tip bi te rad pač videl (v momentu bi najbrž predlagal še da se vama pridruži = threesome) s tistim tipom, ker mu je to rajcig - do tebe ne čuti NIČESAR (ali pa je res retard) in te v imenu vseh tipov in zavoljo vseh žensk, ki ne vidijo/te, kdaj vas tipi izkoriščajo PROOOOOOSIM, da ga nabiješ na kura* in najdeš nekoga drugega.
NE bit TOLK naivne noooo.
(če je pa ta "tvoj" kolega tut njegov kolega si pa zaslužiš eno brco v rit, da te mal iz naivnosti vrže )
Tip bi te rad pač videl (v momentu bi najbrž predlagal še da se vama pridruži = threesome) s tistim tipom, ker mu je to rajcig - do tebe ne čuti NIČESAR (ali pa je res retard) in te v imenu vseh tipov in zavoljo vseh žensk, ki ne vidijo/te, kdaj vas tipi izkoriščajo PROOOOOOSIM, da ga nabiješ na kura* in najdeš nekoga drugega.
NE bit TOLK naivne noooo.
(če je pa ta "tvoj" kolega tut njegov kolega si pa zaslužiš eno brco v rit, da te mal iz naivnosti vrže )
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
What, on bi rad poleg gledal, ko bi se ti z drugim dol dajala?
Ok, edina logična utemeljitev tega je, da je tip totalno fukjen, ali pa
da te zna zmanipulirat, ti pa kot zelo labilna oseba mu hitro nasedeš. In 2.možnost se mi zdi zelo verjetna.
Run, forest, run!
Tip je v vsakem primeru mal trčen, nima vseh čistih v glavi...pusti ga daleč za sabo, reši se ga, preden ti začne probleme delat. Še preden začneš karkoli drugega počet v življenju, pa imaš eno samo nalogo: delaj na svoji osebnosti, da boš bolj trdna.
Ok, edina logična utemeljitev tega je, da je tip totalno fukjen, ali pa
da te zna zmanipulirat, ti pa kot zelo labilna oseba mu hitro nasedeš. In 2.možnost se mi zdi zelo verjetna.
Run, forest, run!
Tip je v vsakem primeru mal trčen, nima vseh čistih v glavi...pusti ga daleč za sabo, reši se ga, preden ti začne probleme delat. Še preden začneš karkoli drugega počet v življenju, pa imaš eno samo nalogo: delaj na svoji osebnosti, da boš bolj trdna.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]