Moja zgodba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2012
Empty
Zadnjič spremenil WronPlaceWrongTime, dne 27. Feb. 2012 18:31, skupaj popravljeno 2 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
WronPlaceWrongTime napisal/-a:Nikoli nisem bila kot punce, ki se lahko pogovarjajo z vsakim in rečejo karkoli in se obnašajo neumno.
socialna in komunikativna punca se obnaša neumno. nekdo ki ni sposoben navezat niti normalnega prijateljstva brez da bi se preko interneta norčeval iz ljudi je pa očitno višek inteligence
to revo si jeb**a v čisti mozak dlje časa in zdaj pričakuješ, da bosta best frendici!? upam, da si se ti iz tega kaj naučila in ti take oslarije na padejo več na pamet. get a life. resno. če tega ne zmoreš sama pa poskusi s pomočjo strokovnjaka. ne rabiš se družit z ljudmi, ki ti ne potegnejo. ampak kot si opazila, so na svetu tudi taki, s katerimi se lahko povežeš in če jih lahko najdeš na netu jih lahko tudi v RL.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Rahlo creepy.
Ja, ampak na zacetku ko si se ji zacela lagat ti te zenske se nisi imela rada, torej to zate itak ne velja.WronPlaceWrongTime napisal/-a:Predvsem ne laži nekomu, ki ga imaš rad in ga nočeš izgubiti.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Ok zakaj si gre punca dat moški nick sicer ne razumem ravno, razen, če imaš kakšno željo po menjavi spola ali istospolna nagnjenja, glede na toleRekla sem si hmm no, če imam preko spleta možnost bit kdorkoli pa bom fant z imenom Dino in bom imela vse tisto kar v realnem življenju nimam.
Iz spodaj napisanega sploh ne razumem... priznala si ji kdo si, še vedno se je hotela dobiti, potem sta očitno se dobili in potem je bilo konec poletja in si bila neznansko srečna z njo, ampak te je bilo strah, da bo izvedela kdo si...Prišel je odločilen dan in jas se spet nisem mogla dobit z njo. Seveda me je potisnila tako v kot, da sem ji priznala kdo sem, ker nisem mogla več tega peljati naprej. Pričakovala sem, da bo znorela, da me bo vrgla iz svojega življenja. Nasprotno. Hotla se je še vedno dobiti. Strah me je blo in živčna sem bila ko sem jo čakala.
Večer je potekal več kot uredu. Tu pa je bilo še nekaj laži poleg tega, da sem punca. Druge niso niti bile pomembne proti te ogromni laži. Predstavljajte si najhujšo možno laž, ki vam jo je kdaj kdo kadarkoli izrekel.
Bilo je konec poletja in bila sem resnično srečna z njo. Bilo me je strah, da bo realizirala kdo dejansko sem in bo počlo. In vse tako je šlo do novembra. Prelepo, da bi lahko bilo.
Kaj potem, sta bili v realnosti sploh skupaj?
Ni stvar, da si želim zamenjati spol. Ko prideš na chat že lahko pričakuješ odziv fantov. Torej to ni šlo in me je zanimalo kako se punce na chatu obnašajo oz. sem hotla en normaln pogovor. Iz tega nedolžnega pogovora pa je nastalo kar je.
Druga stvar. Sprejela je mojo laž o tem, da nisem fant in sem punca in sve bile skupaj. Ampak je tu bila še ena laž, ki pa je bila kaplja čez rob.
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:WronPlaceWrongTime napisal/-a:Nikoli nisem bila kot punce, ki se lahko pogovarjajo z vsakim in rečejo karkoli in se obnašajo neumno.
socialna in komunikativna punca se obnaša neumno. nekdo ki ni sposoben navezat niti normalnega prijateljstva brez da bi se preko interneta norčeval iz ljudi je pa očitno višek inteligence
to revo si jeb**a v čisti mozak dlje časa in zdaj pričakuješ, da bosta best frendici!? upam, da si se ti iz tega kaj naučila in ti take oslarije na padejo več na pamet. get a life. resno. če tega ne zmoreš sama pa poskusi s pomočjo strokovnjaka. ne rabiš se družit z ljudmi, ki ti ne potegnejo. ampak kot si opazila, so na svetu tudi taki, s katerimi se lahko povežeš in če jih lahko najdeš na netu jih lahko tudi v RL.
Norčevanje iz ljudi? Človek se norčuje sam iz sebe, če misli, da bo našel "normalnega" človeka na chatu. In jas se ne štejem pod normalno punco - daleč od tega.
Ta pričakovanja pridejo samo takrat, ko zbledi ostrost mojih dejanj.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
svašta. zakaj bi se izdajala za fanta po imenu Dino??? ne štekam, res. ti maš v bistvu lezbična nagnjenja, kaj pa ta punca? k to je pomoje precej pomemben podatek.
sori ampak bolj sočustvujem s tole punco, kot pa s tabo. doživela je internetno zlorabo, k enemu poveš dost o sebi, ta ti pa laže pa nabija v 3pm.
upam, da te bo izučilo.
mislim, res WTF.
kera laž je bila kaplja čez rob? mislim kaj je hujšega od tega, da si dopisuješ s tipom,pa izveš, da je bejba'?
sori ampak bolj sočustvujem s tole punco, kot pa s tabo. doživela je internetno zlorabo, k enemu poveš dost o sebi, ta ti pa laže pa nabija v 3pm.
upam, da te bo izučilo.
mislim, res WTF.
kera laž je bila kaplja čez rob? mislim kaj je hujšega od tega, da si dopisuješ s tipom,pa izveš, da je bejba'?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
Zvoncica napisal/-a:svašta. zakaj bi se izdajala za fanta po imenu Dino??? ne štekam, res. ti maš v bistvu lezbična nagnjenja, kaj pa ta punca? k to je pomoje precej pomemben podatek.
upam, da te bo izučilo.
mislim, res WTF.
Ta zgodba ni tu, da bi se jas komu smilila. Nasprotno, ker tu jas nisem žrtev. To je primer česa ljudje ne smejo početi in zato sem jo tudi dala gor.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Tale zgodba me je čisto malo spomnila na film "Boys don't cry" ...
Nimam kaj za napisat, razen tega da če ti je ta punca tako všeč, poskusi vse... Če pa že itak veš, da ne bo nič s tega, pa.. Good luck naprej.
Predvsem se začni gibat v krogih zunaj, hodi dosti ven, če si morda bsx, ali L, obstajajo tudi lokali kjer se zbira ta populacija (večinoma) in boš spoznala druge...
Sicer pa, spoznavaj se, bodi odprta do ljudi, naj ti bo ta izkušnja samo kot nekaj, kar lahko uresničiš. Zakaj ne bi imela vseh stvari ki si jih naštevala tej punci? Potrudi se, saj si zmožna
Nimam kaj za napisat, razen tega da če ti je ta punca tako všeč, poskusi vse... Če pa že itak veš, da ne bo nič s tega, pa.. Good luck naprej.
Predvsem se začni gibat v krogih zunaj, hodi dosti ven, če si morda bsx, ali L, obstajajo tudi lokali kjer se zbira ta populacija (večinoma) in boš spoznala druge...
Sicer pa, spoznavaj se, bodi odprta do ljudi, naj ti bo ta izkušnja samo kot nekaj, kar lahko uresničiš. Zakaj ne bi imela vseh stvari ki si jih naštevala tej punci? Potrudi se, saj si zmožna
*.*
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:WronPlaceWrongTime napisal/-a:To je primer česa ljudje ne smejo početi in zato sem jo tudi dala gor.
js sem se pa glih misla it pod moškim nickom na chat prijavit, ampak sem si zdej po tej zgodbi premislila
Vrjemi niso ljudje na svetu samo s tvojim razmišljanjem. A veš zakaj je pregovor 100 ljudi 100 čudi? Ljudje smo različni in tebi je marsikaj samoumevno drugim pač ne.
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
intermezzo napisal/-a:Tale zgodba me je čisto malo spomnila na film "Boys don't cry" ...
Delam na sebi in bo še precej dolga pot
Hvala
- WronPlaceWrongTime
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:kaj na chatu so samo nenormalni ljudje al kaj?
in kaj je bila tadruga laž, da imaš moža in tri otroke? Dvomim, ker mi deluješ eno zdolgočaseno bitje, ki se ji je s prihodom te punce končno začelo nekaj dogajat v življenju. Od tu tudi metuljčki, občutek nesmrtne ljubezni itd.
Ja lahko bi se dajale s tem kako ti meni zgledaš in kako jas tebi zgledam pa žal nisem za to tu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov