Strah me je biti sama, rada bi bila z njim..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _pupika_**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2012
pozdravljene.
pred kratkim sem končala zvezo s fantom. biw je moj prvi fant, ki sem ga zares ljubila pred njim sem imela samo enega ampak ni bilo pristnih custev z moje strani. sedaj se je pa zveza s tem ko sem mislila da bova za vecno skupaj koncala. na tleh sem. imela sva veliko lepih trenutkov zabavala sva se smejala bila sva smesna vsi so rekli da se zelo dobro razumema. a v najini zvezi ni bilo vse tako kot bi bilo treba. veliko sva se prepirala hodila narazen. bilo je custveno in fizicno nasilje. on si je dopisoval z drugimi zenskami jaz sem pa cakala na njegove smse. imela sem tudi svoje napake ampak nikoli se nisem zatekala k drugim po tolazbo. priznal mi je da je ze dolgo iskal izhod iz zveze in zato je iskal uteho pri drugih. unicena sem nevem kaj naj storim. vem da ta zveza nima prihodnosti ampak se vedno upam in se oklepam najmanjsih reci. rekel mi je da noben nebo hotel imeti take zenske kot sm jaz zalil me je fizicno in psihicno vendar ga imam se vedno rada in bi mu tudi to oprostila in bila znjim. zelo se bojim ostati sama imam ze 25 in nevem ce bom sploh se kdaj nasla nekoga ki bo v meni zbudil ljubezen:((
pred kratkim sem končala zvezo s fantom. biw je moj prvi fant, ki sem ga zares ljubila pred njim sem imela samo enega ampak ni bilo pristnih custev z moje strani. sedaj se je pa zveza s tem ko sem mislila da bova za vecno skupaj koncala. na tleh sem. imela sva veliko lepih trenutkov zabavala sva se smejala bila sva smesna vsi so rekli da se zelo dobro razumema. a v najini zvezi ni bilo vse tako kot bi bilo treba. veliko sva se prepirala hodila narazen. bilo je custveno in fizicno nasilje. on si je dopisoval z drugimi zenskami jaz sem pa cakala na njegove smse. imela sem tudi svoje napake ampak nikoli se nisem zatekala k drugim po tolazbo. priznal mi je da je ze dolgo iskal izhod iz zveze in zato je iskal uteho pri drugih. unicena sem nevem kaj naj storim. vem da ta zveza nima prihodnosti ampak se vedno upam in se oklepam najmanjsih reci. rekel mi je da noben nebo hotel imeti take zenske kot sm jaz zalil me je fizicno in psihicno vendar ga imam se vedno rada in bi mu tudi to oprostila in bila znjim. zelo se bojim ostati sama imam ze 25 in nevem ce bom sploh se kdaj nasla nekoga ki bo v meni zbudil ljubezen:((
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
očitno nisi bila dovolj tepena, da rineš nazaj.
daj 3x vdihni in izdihni ter si vzemi čas zase, počni stvari, ki jih rada počneš, katere si morda zanemarila, ko si bila z njim in potem bo prišla samozavest pa energija pa tut tip, ki te vsaj tepel ne bo...
daj 3x vdihni in izdihni ter si vzemi čas zase, počni stvari, ki jih rada počneš, katere si morda zanemarila, ko si bila z njim in potem bo prišla samozavest pa energija pa tut tip, ki te vsaj tepel ne bo...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Dejstva:
- fizično in psihično se je spravljal nate
- varal te je
- ker je bil reva in se ni hotel soočiti s tabo, je iskal načine da bi te prizadel in zapustil
- ni se bil pripravljen pogovarjati in reševati težave v zvezi, poleg tega paje iz prepirov bežal z razhajanjem
- namesto da bi bil ob razhodu dostojanstven, je še dodatno poskušal načeti tvojo samozavest
Reality check:
- bil je tvoj 1. fant, zato najbrž niti še ne veš koliko je dobrih in boljši fantov
zunaj
- dejansko si si želela biti za vedno skupaj s tipom ki vara, laže, in te zlorablja?
- ali dejansko misliš da pri 25ih ki so ena izmed najboljših let ne moreš najti nove ljubezni? dejansko to verjameš?
- zakaj bi si želela oprostiti takšnemu človeku? samo zato da nisi sama? ali dejansko verjameš da se bo on spremenil, in da bi mu z oprostitvijo dala še več moči in bi te še manj spoštoval?
- zakaj bi si želela iti nazaj v zvezo, če te je človek poskušal prizadeti samo z namenom da bi odšel ven?
------------------------------------
Spravi svoje misli skupaj, lahko si srečna da si odšla ven iz takšne zveze, občutek ki ga imaš sedaj je bolj strah ker si spet sama in moraš iti v nove zadeve. Ampak nove zadeve bodo boljše od njega.
- fizično in psihično se je spravljal nate
- varal te je
- ker je bil reva in se ni hotel soočiti s tabo, je iskal načine da bi te prizadel in zapustil
- ni se bil pripravljen pogovarjati in reševati težave v zvezi, poleg tega paje iz prepirov bežal z razhajanjem
- namesto da bi bil ob razhodu dostojanstven, je še dodatno poskušal načeti tvojo samozavest
Reality check:
- bil je tvoj 1. fant, zato najbrž niti še ne veš koliko je dobrih in boljši fantov
zunaj
- dejansko si si želela biti za vedno skupaj s tipom ki vara, laže, in te zlorablja?
- ali dejansko misliš da pri 25ih ki so ena izmed najboljših let ne moreš najti nove ljubezni? dejansko to verjameš?
- zakaj bi si želela oprostiti takšnemu človeku? samo zato da nisi sama? ali dejansko verjameš da se bo on spremenil, in da bi mu z oprostitvijo dala še več moči in bi te še manj spoštoval?
- zakaj bi si želela iti nazaj v zvezo, če te je človek poskušal prizadeti samo z namenom da bi odšel ven?
------------------------------------
Spravi svoje misli skupaj, lahko si srečna da si odšla ven iz takšne zveze, občutek ki ga imaš sedaj je bolj strah ker si spet sama in moraš iti v nove zadeve. Ampak nove zadeve bodo boljše od njega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Nimam besed... stara ŽE 25?
Come on, najlepša leta šele prihajajo pa verjemi, da boš tudi spoznala nekoga, ki se ti bo zdel sanjski.
Tole kar pa opisuješ v začetnem postu, smo pa vsi dali skos. Ja, jokcala se boš vsakič ko bo kakšen vajin komad na radiu, besnela in se spraševala vse sorte, si strastno želela njegovega smsa ali klica, bila tik na tem da mu sama pišeš/kličeš,... eh, been there done that. Pomaga to, da se distanciraš, vržeš stran vse kar te spomne nanj če je le to možno (bi ti pa rekla, da ohrani kakšno stvar ker ti bo kasneje pač spomin na vajino zvezo, konec koncev če je bil to tvoj prvi fant kljub vsemu...) in daš času čas. Vem, ful klišejsko ampak je resnično.
Hodi ven s kolegi, pokliči in fejsbukaj, dogovarjaj se za kave s kakšnimi bivšimi simpatičnimi sošolci iz srednje šole ali kaj podobnega. Nikoli ne veš kje te kaj čaka... Pa veliko sreče
Come on, najlepša leta šele prihajajo pa verjemi, da boš tudi spoznala nekoga, ki se ti bo zdel sanjski.
Tole kar pa opisuješ v začetnem postu, smo pa vsi dali skos. Ja, jokcala se boš vsakič ko bo kakšen vajin komad na radiu, besnela in se spraševala vse sorte, si strastno želela njegovega smsa ali klica, bila tik na tem da mu sama pišeš/kličeš,... eh, been there done that. Pomaga to, da se distanciraš, vržeš stran vse kar te spomne nanj če je le to možno (bi ti pa rekla, da ohrani kakšno stvar ker ti bo kasneje pač spomin na vajino zvezo, konec koncev če je bil to tvoj prvi fant kljub vsemu...) in daš času čas. Vem, ful klišejsko ampak je resnično.
Hodi ven s kolegi, pokliči in fejsbukaj, dogovarjaj se za kave s kakšnimi bivšimi simpatičnimi sošolci iz srednje šole ali kaj podobnega. Nikoli ne veš kje te kaj čaka... Pa veliko sreče
*.*
- poem
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2011
_pupika_**..... vem kako se počutiš...sama sem imela pred 2 leti isto izkušnjo..bil je moj prvi fant..psihično me je izrabljal,mi je lagal, si pisal z drugimi..ko sem ga vprašala zakaj si piše je bil odgovor ,da on ni kriv če so nore na njega in da mene ima najrajši na svetu..in seveda jaz 17- letna tepka sem mu verjela..tudi midva sma šla zaradi tega nešteto krat narazen in ponovno skupaj in zmeraj sem si govorila saj ni takšen,ker sem si lagala sama sebi in si delala najlepšo predstavo o njem kakršno sem si jaz hotela.. na koncu se je zgodba končala tako da me je prevaru...in to sem izvedla od njegovih frendov in seveda je trdil da to ni res, da me ima najrajše na svetu celo jokal mi je na kolenih.Ampak, ko je videl da mu ne verjamem več mi je priznal vse podrobnosti...prejokala sem dneve in noči,zakaj sm bla tolk slepa,neumna,hodila sem okoli kot mesečnik,nisem imela volje za ničesar..nisem jedla,pila...smilila sem se sama sebi...a na srečo sem imela ob sebi mami,prijatelja in prijateljico,ki so mi stali ob meni in vsaj malo polepšali dan in še danes sem jim hvaležna....že ena topla beseda ti lahko polepša dan in omili bolečino..sama osebno pa verjamem v pregovor vse se vrača vse se plača..ker se mu je po dveh letih obrnilo življenje na glavo..nima več prijateljev,ker so ga zapustili,in ne najde dekleta za resno zvezo..kakšna škoda:/
Zato se postavi na noge,verjamem da si uspešna ženska in zapomni si ljubezen pride kadar najmanj pričakuješ...srečno:))
Zato se postavi na noge,verjamem da si uspešna ženska in zapomni si ljubezen pride kadar najmanj pričakuješ...srečno:))
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Nimaš kaj oprostiti. Fant, ki se na punco spravčja psihično in fizično si punce ne zasluži. On ne bo našel druge. Ti boš pa jasno lahko dobila drugega. Ne ustraši se njegovih besed in pojdi svojo pot.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Jaz pa ne verjamem da si 25. Pri 25ih maš menda že malo bolj zdravo pamet, kot pa da rineš nazaj k nekomu ki te je varal in trpinčil.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
To delajo še starejše od 25
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
In ko se že tolk omenja leta.. reče se "šele 25" in NE "že 25"
- _pupika_**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2012
hvala punce ste mi vsaj malo izboljšale dan:)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Imas Borderline Personality Disorder (najpogostejsa zenska motnja). Get help._pupika_** napisal/-a:pozdravljene.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov