Prijateljici želim podariti bon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bitnikar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2012
- Kraj: ljubno
Uglavnem takole je.S kolegico nisem govoril eno leto in sma zdej spet prlatla nazaj, nisma pa si neki ful blizu.Ampak sem dobil bon od Lisce, ki bi ga ji rad podaril, da bi postala boljsa prjatla, in sem ji poslal sms, da ga ji podarim in da mi nej pove kako ga ji nej dostavim.Mi je pa odgovorila nazaj, da neve če bi vzela bon, ker je verjetno v dilemi in neve kaj naj nardi? Nevem pa kako naprej.Prosim pomoč, hvala.....
Spremenila naslov, premaknila pod čustva. ..Evelyn..
Spremenila naslov, premaknila pod čustva. ..Evelyn..
ymcmb
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Simple, ona misli da ji ti podarjaš spodnje perilo v upanju da bo kaj več.
Pojdita na pijačo, in tam ji povej da enostavno nimaš nikomur za dati ta bon, in da ga z veseljem daš njej.
Kaj pa boš drugače? transvestit najbrž nisi, mami ga pa tudi ne boš dal da bi se ti pokazala v njem.
Pojdita na pijačo, in tam ji povej da enostavno nimaš nikomur za dati ta bon, in da ga z veseljem daš njej.
Kaj pa boš drugače? transvestit najbrž nisi, mami ga pa tudi ne boš dal da bi se ti pokazala v njem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
sirova štručka napisal/-a: Js od enega prijatelja kr tko ne bi vzela bona, pa tud če bi šlo za merkurjevega.
Zakaj pa ne, če ne bi on imel nobenih stroškov s tem in pač odveč nek bon, ki ga nima nikomur drugemu za dat, bi jaz z veseljem vzela (če bi bil vsebinsko tak, da bi me interesiralo) Sej je zadnjič tudi tukaj na forumu ena punca podarjala neznancem bone oz. neke kupončke s popusti za Peek&Cloppenburg, ker jih je imela odveč... pa občasno folk dila z Mercarorjevimi pikami ipd. Bolje komu podarit, če mu bo prav prišlo, kot pa da se meče v smetnjak
Je pa seveda druga pesem, če bi ta človek dejansko kupil darilni bon in ga hotel dat kot darilo, sploh pri tem uporabniku zgoraj, kjer gre še za tak bolj intimen pridih
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Zakaj d fak nimam jaz takih kolegov?
OK, če vzamem da bi meni hotel podarit bon za nakup perila nek kolega recimo s faksa s katerim se nisva slišala eno leto in se sedaj malo sestavljava.. Emm, NE.
Najprej bi pomislila; kaj nimaš nobene malo boljše prijateljice da bi ji to dal?
Kot drugo pa ja, bi pomislila na to, da me hoče s tem bonom kupit in da misli, da bova pa po tem v kaj boljših odnosih. No way.
Bon raje daj kakšni prijateljici ki bo vesela in ne bo imela kakšnih sumničavih pogledov, sigurno poznaš kakšno tako, ali pa ga podari tu na forumu med Male oglase ali nekaj takega.
Če pa želiš na vsak način tej kolegici kaj podarit, ji kupi MALENKOST, ali še bolje, pelji jo v slaščičarno na njeno fave tortico.
OK, če vzamem da bi meni hotel podarit bon za nakup perila nek kolega recimo s faksa s katerim se nisva slišala eno leto in se sedaj malo sestavljava.. Emm, NE.
Najprej bi pomislila; kaj nimaš nobene malo boljše prijateljice da bi ji to dal?
Kot drugo pa ja, bi pomislila na to, da me hoče s tem bonom kupit in da misli, da bova pa po tem v kaj boljših odnosih. No way.
Bon raje daj kakšni prijateljici ki bo vesela in ne bo imela kakšnih sumničavih pogledov, sigurno poznaš kakšno tako, ali pa ga podari tu na forumu med Male oglase ali nekaj takega.
Če pa želiš na vsak način tej kolegici kaj podarit, ji kupi MALENKOST, ali še bolje, pelji jo v slaščičarno na njeno fave tortico.
*.*
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Jaz bi se tu strinjala s sirovo, verjetno ga je kar kupil namensko za to punco. Razen če ga je zadel v kakšni nagradni igri, ampak kater moški sodeluje v takšnih nagradnih igrah kjer dobiš za nagrado bon za žensko perilo? OK, dopuščam možnost da je bila glavna nagrada Maybach...
*.*
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], Sarissima