Fant in FB
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
....
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mogoče mu pa niti do objavljanja takih normalnih slik ni (iz potovanja, izleta...). Razen seveda če misliš, da s tem nekak noče pokazat, da je s tabo in vse njegove FB frendice mislijo, da je samski....čeprav glede na to, da sta skupaj 2 leti...
Jaz bi ga preprosto vprašala, zakaj pač tako reagira...
Jaz bi ga preprosto vprašala, zakaj pač tako reagira...
- ferplej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
no jaz pa bi se na tvojem mestu pozanimala pred kom je to skril.
mislim da se vsaj pred eno punco dela samski.
a ima objavljeno da je v zvezi s tabo?
poznam dosti takih primerov, ko punca trdi da sta s tipom v zvezi, tip pa ima napisano da je samski in nobenega duha ne sluha o kaki punci na njegovem fb profilu.
jaz mislim, da dokler ni vse javno na fb, da to sploh ni zveza oz. skriva razmerje pred nekom.
takih ljudi, ki skrivajo svoje frende, svoje osebne podatke in slike, se je za pazit.
poznam dosti takih primerov, ko punca trdi da sta s tipom v zvezi, tip pa ima napisano da je samski in nobenega duha ne sluha o kaki punci na njegovem fb profilu.
jaz mislim, da dokler ni vse javno na fb, da to sploh ni zveza oz. skriva razmerje pred nekom.
takih ljudi, ki skrivajo svoje frende, svoje osebne podatke in slike, se je za pazit.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Zakaj moras zdaj "nekako priti do njegovega profila"? Po dveh letih ga menda ja lahko direkt vprasas, brez da bi za njegovim hrbtom hodila na njegov profil gledat, pred kom sliko skriva? Ne vem, meni se zdi, da imata vidva vecji problem od slik na FB.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ne morm verjet, do pike se strinjam s claire!
Ma ja, jz tud vedno od-označujem, ko se me brez mojega dovoljenja označi. In se čist strinjam, da ni potrebe, da si folk izkazuje "ljubezen" prek FBja, come on, sej ni treba, da dobesedno cel svet ve za vajino srečo
Ma ja, jz tud vedno od-označujem, ko se me brez mojega dovoljenja označi. In se čist strinjam, da ni potrebe, da si folk izkazuje "ljubezen" prek FBja, come on, sej ni treba, da dobesedno cel svet ve za vajino srečo
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Čisto možno, da je to. Npr. imam pa na FB kolega, ki se na čisto vsaki fotki poljublja s svojo punco. Se mora vsem dokazovat?claire napisal/-a:morda pač ni tak tip človeka, ki bi si moral ljubezen dokazovati tako, da vsi njegovi "frendi" vidijo njegove osebne slike.
Ni to že rahla paranoja? Sploh pa trditev, da je zveza v pravem pomenu besede šele, ko je ta objavljena na FB, po možnosti z datumom obletnice. Precej mimo... Kaj pa potem tisti, ki niso na FB?ferplej napisal/-a:no jaz pa bi se na tvojem mestu pozanimala pred kom je to skril.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moraš razumet, da ima vsak človek drug "odnos" do Facebooka. Nekaterim je pomembno, da objavijo čist vse (vsako slikco, nov mobitel, nove kavbojke, en moj frend vsak večer napiše "lahko noč"), nekateri pa Facebooka pač ne dojemajo kot relevantno socialno omrežje in ne delijo vseh svojih fotk, statusa, zaposlitve, interesov itd.
Moj bivši ni bil preveč za facebook (ima raje tradicionalno druženje) in niti ni imel profila. OK, pač je taka oseba.
Od moje prijateljice tip ful objavlja, ampak nima nastavljeno "v zvezi" oz. sploh nima prikazanega statusa. Pravi, da to po njegovem mnenju ni podatek za na facebbok, ker je to njegova osebna stvar. In baje je imel neke slabe izkušnje, ker je bilo veliko preveč komentarjev in vprašanj, ko je po koncu prejšnje zveze spremenil status v samski. Ok, recimo da mu verjamemo, čeprav meni osebno bi se to zdelo rahlo čudno.
Moj zdajšnji večkrat kaj objavi, včasih tudi najine fotke. In zdaj ko sem se navadila na to, bi mi bilo res čudno če bi kar naenkrat izjavil, da zdaj pa bo zbrisal vse najine fotke, ker to nobenega ne briga. Midva pač oba dojemava Facebook kot en dodaten komunikacijski kanal z ljudmi, ki jih poznava in meni se ne zdi narobe, da moji prijatelji vidijo kje sem zaposlena, s kom sem v zvezi, kdaj imam rojstni dan in s kom sem šla na morje.
Aja, jaz se izbiršem, če me kdo označi na kakšni fotki, če res obupno zgledam
Moj bivši ni bil preveč za facebook (ima raje tradicionalno druženje) in niti ni imel profila. OK, pač je taka oseba.
Od moje prijateljice tip ful objavlja, ampak nima nastavljeno "v zvezi" oz. sploh nima prikazanega statusa. Pravi, da to po njegovem mnenju ni podatek za na facebbok, ker je to njegova osebna stvar. In baje je imel neke slabe izkušnje, ker je bilo veliko preveč komentarjev in vprašanj, ko je po koncu prejšnje zveze spremenil status v samski. Ok, recimo da mu verjamemo, čeprav meni osebno bi se to zdelo rahlo čudno.
Moj zdajšnji večkrat kaj objavi, včasih tudi najine fotke. In zdaj ko sem se navadila na to, bi mi bilo res čudno če bi kar naenkrat izjavil, da zdaj pa bo zbrisal vse najine fotke, ker to nobenega ne briga. Midva pač oba dojemava Facebook kot en dodaten komunikacijski kanal z ljudmi, ki jih poznava in meni se ne zdi narobe, da moji prijatelji vidijo kje sem zaposlena, s kom sem v zvezi, kdaj imam rojstni dan in s kom sem šla na morje.
Aja, jaz se izbiršem, če me kdo označi na kakšni fotki, če res obupno zgledam
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Kakšen ima pa on odnos do interneta? Ima veliko svojih slik gor in slik na katerih je z družbo/prijatelji?
Meni se zdi čudno, da niti 1 slike nima gor (slika iz potovanje), če ima od prijateljev slike - ker prijatelji so del njegovega življenja in tudi ti si. Torej če ima prijatelje, zakaj ne bi imel tebe? Če ima pa samo sebe gor, potem pa ni panike (moja logika )
Mi pa niso primerne tiste slike, na katerih se folk poljublja ali slika v postelji in to objavi (mislim wtf?). Js imam samo eno sliko od naju v nekem albomu in še to zgolj iz naslova slike izveš, da sva skupaj.
Meni se zdi čudno, da niti 1 slike nima gor (slika iz potovanje), če ima od prijateljev slike - ker prijatelji so del njegovega življenja in tudi ti si. Torej če ima prijatelje, zakaj ne bi imel tebe? Če ima pa samo sebe gor, potem pa ni panike (moja logika )
Mi pa niso primerne tiste slike, na katerih se folk poljublja ali slika v postelji in to objavi (mislim wtf?). Js imam samo eno sliko od naju v nekem albomu in še to zgolj iz naslova slike izveš, da sva skupaj.
A goal without a plan is just a wish.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ajča napisal/-a: Mi pa niso primerne tiste slike, na katerih se folk poljublja ali slika v postelji in to objavi (mislim wtf?).
Se strinjam. Med mojimi frendi je trenutno ene par dokaj svežih parov in vsi lepijo take fotke da bog pomagaj. Njihovo poljubljanje me pa res ne zanima! So mi pa OK fotke z morja, izletov, zabav ...
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
ferplej napisal/-a:no jaz pa bi se na tvojem mestu pozanimala pred kom je to skril.
oh joj no. kot da vsi živimo za FB in smo nonstop gor in govorimo kaj delamo in nevem še kaj. Js ti svetujem, da če misliš da če ni na FB objavljeno da si z nekom par, da ni uradno, da si malo pospraviš podstrešje, kajti tebi bo FB lahko prinesel še kaj hudega v življenje ( to je dobronameren nasvet )
Dejstvo je, da je FB za ene smisel življenja (recimo zate, ker se toliko obremenjuješ s tem) in za nekatere občasno sredstvo, da se slišiš s prijatelji, ne pa da je vse kaj je možno o tebi objavljeno na netu.
Imam kolega, ki je v zvezi, na fejsbuku nima niti podatka o rojstvu pravega, kaj šele kaj drugega, gor objavlja slike s tekm, statuse o fuzbalu.. pa ma svojo punco zelo rad in ji to pokaže zasebno, v sobi in ne na fb .. Tak da, če te ima rad, ti to pokazuje, se ti ni ničesar treba bati
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov