a se vam to zdi normalno :S

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Jan. 2012 23:48

...
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 02. Jan. 2012 15:00, skupaj popravljeno 4 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Jan. 2012 23:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 02. Jan. 2012 0:10

sirova štručka napisal/-a:število spolnih partnerjev :D

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=3669

zdej sprašuješ, če si normalna, ker si seksala, ko si želela seksat, s človekom, s katerim si želela seksat?
Ni pa normalno, da greš v ff odnos z upanjem, da se bo iz tega razvila resna zveza.

zakaj se pa ne bi razvila resna zveza? nevem no...poznam jih, ko se je....je pa res da jih je zelo malo
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Jan. 2012 0:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Jan. 2012 0:58

AtomicKitty napisal/-a:pri sebi potihem seveda v upanju, da mogoče med nama rata kaj več, ko se bolje spoznava.
Carska raba besede seveda. :D kot da je nabolj normalno na svetu da imas neko skrito agendo.
AtomicKitty napisal/-a: trenutno se počutim grozno slabo. nevem kaj se dogaja oz. kaj delam narobe, da nase privlačim avanturiste. bolj ko si želim v ljubezni postati končno srečna, bolj se mi dogaja da potegnem kratek konec.
kje delam napako? kakšen je vaš seznam spolnih partnerjev? a je to konec koncev sploh komu še pomembno? mene to boli, ker imam vedno resne namene, na koncu pa ..... slaba zveza, jo končam, za ta dva sem pa upala da bo kaj več pa niti do zveze ni prišlo....
Ene zenske so pac take s katerimi bi clovek seksal ampak noces zveze z njimi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Jan. 2012 1:16

AtomicKitty napisal/-a:ampak ker sem smatrala, da na resno zvezo že nisem pripravljena, potrebe pa imamo vsi, sem pol leta imela sex zmenke s tem kolegom.

....

mene to boli, ker imam vedno resne namene, na koncu pa ..... slaba zveza, jo končam, za ta dva sem pa upala da bo kaj več pa niti do zveze ni prišlo....

Ti dve tvoji izjavi si nasprotujeta. V sex si se spustila, ker na zvezo se nisi bila pripravljena, po sexu pa si pricakovala zvezo. Tole ne zveni prevec smiselno, ne?

Na avanturiste vedno naletis, ker se prehitro spustis v sex. Seveda se iz FF odnosa lahko razvije zveza, ampak to so prej izjeme kot pravilo. Stvari se lotevas na napacen nacin, in sicer prehitro se spustis v sex, brez da bi ga sploh spoznala, potem pa se sprasujes zakaj noce nic vec kot sex. Zato ker zveze ni zelel ze od samega zacetka, ampak ti si nisi vzela casa, da bi to spoznala, preden si sla v posteljo z njim.

Ga pred sexom spoznas dovolj, da ves, kaj on zeli in isce? Ce je odgovor ja in ti tip pove, da ne zeli nic resnega, potem si lahko jezna samo nase, da si se zapletla z njim, kjub temu, da si vedela, da so tvoja pricakovanja vecja od njegovih. Ce pa je tvoj odgovor ne, potem pa ti predlagam, da pri naslednjem tipu pocakas s sexom doker ne ves, kaksna so njegova pricakovanja. Ce bos to vedela PRED sexom in ne sele po, bos lahko marsikaterega avanturista odpisala se preden bo prislo do sexa.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jan. 2012 1:19

jaz sem pa dobil občutek, da greš s tipom v posteljo tudi/predvsem/samo (ne najdem tapravega izraza) zato, da bi ga s tem pridobila, da bi postal tvoj partner, kar je napaka...

drugače se pa strinjam z miss california! hepi nju jir! :D
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 02. Jan. 2012 9:32

saj nisem na nobenega jezna ali karkoli izmed teh tipov, potrebovala sem samo mnenje nekoga, ki me ne pozna in lahko sodi le po napisanem. zavedam se da je bila v obeh primerih moja napaka.
je pač prisoten še ta moralc v meni.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 02. Jan. 2012 11:41

preveč si "desperate". še vse ženske, ki jih poznam in si blazno želijo zveze, biti ljubljene ipd., so bile razočarane. jebiga, noben ok tip si ne želi v resno zvezo s pijavko.

me pa resno zanima, zakaj si tako zelo želiš v zvezo?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Jan. 2012 11:45

Go with the flow girl, ne pa tak prisiljeno živet kot ti živiš...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 02. Jan. 2012 11:46

maniac napisal/-a:preveč si "desperate". še vse ženske, ki jih poznam in si blazno želijo zveze, biti ljubljene ipd., so bile razočarane. jebiga, noben ok tip si ne želi v resno zvezo s pijavko.

me pa resno zanima, zakaj si tako zelo želiš v zvezo?

hm ... ker preprosto počasi že pogrešam ta občutek, da bi imela nekoga ob sebi in se stisnila k njemu. v bistvu sem samska že precej časa, pred tem sem pa imela 3 resne zveze. vedno več mojih prijateljev je v zvezah, in počasi ostajam sama. več dejavnikov je. niti sama nevem, kater me najbolj mori. problem je, ker sem veliko fantov zavrnila že samo, ko so me hoteli spoznat. pri teh dveh, ki so bili meni všeč pa sem naredila napako.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Jan. 2012 11:56

Spoznam zadnjič parček v poznih 20-ih.

Skupaj sta že skoraj 10 let.

Ona: zelo postavna, v obraz srednje lušna, ne preveč brihtna

On: majhen, debel, zatežen, primitiven, neizobražen, s slabo službo, nerazgledan, pretežno govori bedarije

Ko sem gledal tipa, nisem pr njem našel nobene dobre lastnosti. Sem vprašal od mojega brata punco za mnenje, ona ju pozna že nekaj časa, pa mi je rekla samo:

Ona je ful zaljubljena vanj, pa dost ji pomeni zveza.

Premisli, ali pri svoji želji po zvezi za vsako ceno nemara ne greš po taki poti, da se boš noro zaljubila v naslednjega tipa, ki ti bo ponudil, kar pričakuješ, pa čeprav bo nikakav.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Jan. 2012 12:23

Zadnje case povsod slisim isto zgodbo samskih punc ki so 25+.
Vsaka se sprasuje ce je normalna in vsaka zgublja na samopodobi, ker nima fanta in vsaka od teh se oklepa nekega tipa, ki noce zvezo!

Vcasih se sprasujem, ce je to mogoce isti tip, ki krozi in nateguje babe!

Zenska, moras sprejeti, da ne mores bit vsakemu tipu tak vsec, da bi hotel zvezo s tabo. Eni so hotli zvezo s tabo, drugi pa ne.

Pac vsak ima svet v glavi, ki je razlicen od tvojega. Interesi se ne poklapljajo vsakic.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 02. Jan. 2012 12:24

pa saj je ogromno zvez (ne vse!) ki se spletejo po tridesetem zaradi osamljenosti in ker vsi ostali že imajo samo jaz ne.
In vsi razlogi ki jih je navedla Atomic so napačni. Nikjer nisem zasledila glavnega razloga: Želim si biti z njim ker se čutim povezana, ker me razume, sva na isti liniji in se vidim do konca lajfa z njim in ker ga imam res rada.

To da pa že vsi imajo otroke in si osamljena pa je zame najbolj napačen razlog za zvezo. In to tud tipi začutijo da ne želiš njih ampak zvezo. In ni čudno da bežijo - jaz bi tudi.

Moj nasvet: sprosti se in uživaj v življenju, pa če to pomeni še 10 dodatnih številk na tvojem seznamu nevem zakaj se sekiraš.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Jan. 2012 12:27

^ :respekt:
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]