nobene prave kolegice več :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 01. Jan. 2012 14:08

okei, jaz sem čist na tleh, obupana. Imam 21 let, in sem silvestrovo preživela doma, saj nimam več nobene prave koelgice, saj so me preprosto odpikale, odkar so se zaljubile. jaz tako zelooo hočem ob vikendih hoditi ven, ampak sploh nimajo časa zame, pozabile so na mene..ko jim pošljem sporočilo, sploh ne odgovorijo. včeraj sem eni poslala sms, da najbolš, da je sploh več ne kličem,kr tak noče več nikamor it. in niti odpisala ni. kako si naj poiščem druge kolegice?? :(( ker to niso kolegice!!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 01. Jan. 2012 15:04

ti pa si ena nesrečna oseba... :?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 01. Jan. 2012 15:08

vem...čist sem osamljena...zakaj še naj sploh živim, če nimam nobene kolegice več...nočem mladosti zapraviti doma..ahjoooj
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Jan. 2012 15:21

Kera si že ti, tista manjica oz. una s kulijem al kako že, a ne? :D

Jah, če to resno pišeš, pol so se mogoče kolegice naveličale s tabo ukvarjat, ker so ugotovile, da si kr neki izmišljuješ iz dolgčasa in nakladaš in so te nehale resno jemat (če to počneš tud v RL) :/... Tako da, ne vem, poskusi ugotovit, če si jih s svojim obnašanjem kako odvrnila od sebe.. če pa spet samo trollaš, pa itak ne rabiš nasveta :)
Zadnjič spremenil dot, dne 01. Jan. 2012 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Jan. 2012 15:23

Fak, kako brez lajfa morajo biti ženske, ki jim šele dobitev tipa da smisel lajfa in se pol ko mlinski kamen obesijo nanj in skenslajo kolegice zaradi njega. Čist razumem, zakaj se tolk tipov pritožuje, da jim ženske pijejo kri.

Kolegica, ki te skensla, ker je dobila tipa, ni baš nek dobitek na lotu. Svetujem ti, da si poiščeš par prijateljic, 2, 3 dobre in investiraš v pravo prijateljstvo z malo ljudmi, z ostalimi pa si bolj ali manj na zdravo. Tako v lajfu jaz počnem, imam nekaj prijateljev, odnose z njimi negujem, ostali pa sodijo v rubriko znanci.

Ne delat napake, da imaš dost kao kolegic, a nobene prave prijateljice, pol s epa čudiš, ko te čez noč skenslajo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Jan. 2012 15:24

^^ Sej ni nujno, da je v kolegicah problem, mogoče je v njej :wink: Itak pa verjetno manjica spet trolla, ker ji je dolgčas :)
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 01. Jan. 2012 15:52

ne, to govorim čist res. saj za božič so mi poslale lepe mesiče,naj lepo praznujem, pa tudi na fb lajkajo objave in vse, ampak ven pa preprosto nočejo več hoditi, odkar so v vezi, to pa je par mesecev. res nwm..pred tem pa smo skos ven hodile. ehhh...ko bodo pa spet samske, pa me bodo spet klicale, ampak takrat pa bom jas naredila enako kot one sedaj delajo meni...se bom pač začela družiti z drugimi, ker se ne mislim smilit sama sebi, ko sm v najbolših četih in jih preživeti doma in čakati, da se tu pa tu kdaj spomnijo na mene!!!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Jan. 2012 16:45

Druži se s samskimi prijateljicami a ne. Pa še en nasvet: ne jim "vračati". Če si tko maščevalna, glih nisi neka jaka frendica ;)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 01. Jan. 2012 17:10

draganaK napisal/-a:.se bom pač začela družiti z drugimi, ker se ne mislim smilit sama sebi,!

Ja začni se zdej pa ne boš osamljena. Mislim dabljutief kira logika. :roll:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 01. Jan. 2012 20:09

Kaj je res enim tak težko v času interneta spoznat nove prijatelje? Jaz sem jih samo preko tega foruma nekaj. :D

Očitno mora bit v tebi problem. Konkretno se poglej v ogledalo pa premisli kaj delaš takega, da so te kolegice odjebale. Verjetno je to, da majo fanta samo najboljši izgovor, da so te odjebale, ker zagotovo niso čist vseh kolegic odjebale ampak so ta dobre obdržale. ti jim pa očitno nisi dovol dobra. Spoznavaj ljudi, bodi dobra, zabavna in zanimiva oseba pa boš mela tud dobre prijatlce, ki te bojo mele rade.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
farmer_boy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a farmer_boy » 01. Jan. 2012 21:26

da si včeraj napisala da nimaš s kom iti silvestrovat, bi te jaz povabo :)

drugač pa ti priporočam da jih v tem tednu pokličeš, pa povabiš na pijačo, pa se pogovorte v čem je problem. Ker tud če majo fante bi si lahko vsaj en dan v tednu vzele čas zate.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pkog12 » 01. Jan. 2012 21:31

Ogromno, ogromno situacij se lahko reši s pogovorom. Če najprej sklepaš stvari v svoji glavi, je lahko izid porazen in boleč, saj ne veš, kaj točno druga oseba misli :)
Ninnca:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninnca:) » 01. Jan. 2012 22:41

Oki, jst te pa čist razumem!!! Tud men se kdaj zazdi, kot da nimam nobenega. Ampak ti polagam na srce: važna je kvaliteta, ne kvantiteta. Jst nimam dost prijateljic, ampak tiste k pa so, so pa res taprave. Povej pa jim kaj čutiš in da se ti ne zdi fer, da si ne vzamejo časa zate.

Držim pesti!

Lp
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Jan. 2012 23:43

mene zanima, koliko energije pa ti vlagaš v prijateljstva?

ker eni pač samo čakajo doma, da jih kdo pokliče. pa še takrat ni dovolj, da jim rečeš: "dej z družbo gremo ven v soboto, če hočeš zraven poklič," ampak jih je treba v soboto še 1x poklicat in vprašat, če grejo ven s tabo... za take me sploh ne čudi, da ostanejo sami. ker meni se res ne da prosit folka, da gre z mano kam. pa imam polno kolegic, ki so take. in rečejo, "ja jaz bi pa tudi šla...pa mi je bilo bedno pol te kar klicat.."

sicer pa, če njim ni več za hodit ven, zakaj pa kaj druga ne počnete skupaj?
Vsak raj ima svojo kačo.
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 02. Jan. 2012 17:00

ok,situacijo rešila :))) ampak ne stema dvema koelgicama,ki imajo tipa in so me preprosto odjebale. sem se dogovorila s dvemi samskimi,in gremo vikend žurat, pa tudi ena me je že klicala za pijačko za nasledn teden :)) hvalaaa vam, vse se obrača na bolje heh.. pa tak za informacijo vam povem,da z mano ni nič narobe, temveč s tistima dvema kolegicama,ki ves čas tičijo s tipoma, in se z nobeno kolegico več ne družita. se ne mislim več ukvarjat z njima, saj niti odpišejo ne, če jih vprašam, če bi šle na pijačo in nobenega odgovora!! zanima pa me še sam neka stvar...recimo, da se zaljubljam v enega tipa. in me je včera pač poklical,da mi vošči novo leto, sma se pač en čas pogovarjala in me pač vprašal kaj sem včeraj ka delala.pa sm mu pač omenla,da sem bila večer na pijači. on pa takoj vpraša, če s kerim tipom? pomeni,da je ljubosumen?? sej sm mu rekla, da sem bila s kolegico.hihi. No, hvala vam za pomooč glede koelgic. Srečno u novem letu vsem :))

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]