Prezaposlen ali premalo zainteresiran?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

li.anna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a li.anna » 14. Dec. 2011 16:49

Ni prezaposlen, niti premalo zainteresiran. Je samo še en kreten, poročen in z otroki, ki se zna samo dobro pretvarjati.
Še ena lekcija o tem, kako dobro je počakati s seksom, če ne se še bolj navežeš in zajebeš, in še en prasec več. In to se dogaja meni, ki vedno spoznam nekoga umirjenega in niti malo ne deluje k*rbir. Pa naj še kdo reče, da kar oddajamo to spoznamo. :roll:

Vseeno hvala za odgovore.

:)
Zadnjič spremenil li.anna, dne 18. Dec. 2011 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 14. Dec. 2011 19:42

men je vse povedal stavek da sta bia zmenjena da se dobita in pol ti ni poslal niti smsa. Jz bi ga poslala v neke zelo sočne kraje...

Po moje mal še vztraja ker upa da bo kaj dobil, pol ga pa ne boš več vidla.
li.anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a li.anna » 14. Dec. 2011 20:00

...
Zadnjič spremenil li.anna, dne 18. Dec. 2011 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Dec. 2011 20:30

Mu ne pisi vec! Pusti ga naj ti sam kaj napise in povabi. Ce te ne poklice, pol pa nekaj ne stima iz njegove strani. Glej, trud mora biti obojestranski. Ce bos ti skoz vabila, bos postopoma ratala vse bolj jezna in frustrirana, on pa se bo navadil, da ga ti skoz klices in te ne bo klical.
li.anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a li.anna » 14. Dec. 2011 20:43

...
Zadnjič spremenil li.anna, dne 18. Dec. 2011 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Dec. 2011 22:10

Pomoje ti nekaj muti oz. nima interesa. Kot razumem jz zadevo, se ti je še zlagal glede mesiča. Veš, ponavadi je tehten razlog zakaj ne moški samski, večini kaj manjka, ne rečem da vsem, ampak večina ni naključno samska pri teh letih.
Prvo ko sem začela brati sem mislila da se dobivaš z mojim bivšim, ampak se leta ne ujemajo in niti nočna služba, razen če se ti laže. Pa telefon izkopljen je zgodba zase. Ne vem, jz bi na tvojem mestu pustila njega da pokaže interes, če mu je sploh kaj do tebe, v nasprotnem pa pojdi naprej in ga črtaj kot resnega kandidata. Pa 10 let razlika v letih je meni osebno prevelika, ti starejši tipi, ko pecajo neikušene 20-letnice, ker mi res gredo na bruhanje. Hočejo mlade ženske, ker jih bodo z lahkoto obračali okoli. Lažje je zafrknit 20-letnico kot 30-letnico, ki ima za sabo že par resnih zvez in več izkušenj.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 23:30

Meni se pa zdi prehitro nekaj sklepat in obsojat tipa. Ajde, javil bi ti res lahko oz. "moral" (nenapisano pravilo oz. osnova bontona, sploh če ima interes), glede ostalega pa bi ti rekla, da če še nista imela nič več, morda še zaradi tega ni "ziher" v tebe. Saj tako je bilo tudi z mojim sedanjim na začetku in z bivšim. Ko z nekom seksaš in si že nekaj časa skupaj, pa se razvije ta navezanost oz. redno javljanje, brez tega (vsakodnevno) na začetku pa še ne pomeni, da je moški nezainteresiran - sploh, če praviš, da je polno zaseden.

Glede let pa ne bi kaj dosti komentirala ... Midva imava tudi toliko let razlike, pa ne gre zato, da ne bi mogel dobiti kakšne svojih let oz. da bi me obračal. Meni gre pa na bruhanje ob takih komentarjih (no offence). :) Koliko parov poznam, kjer so isto stari ali le par let razlike, pa tip vrti punco (in to že nekaj let) okoli prsta, zraven jih pa peca (in še kaj zraven) še ene par, ko njegove ni zraven. Marsikatera celo ve zato, pa v obupu pri 30 ali čez 30. še vztraja s takim partnerjem/možem.

li anna, poročaj kako se bo razvijalo :)
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 15. Dec. 2011 6:56

Sta še v fazi spoznavanja...edino kar imata sedaj nujno za odpravit so tile kratki stiki v sporazmevanju.

Tipson te je enkrat pustil na suhem...to jaz smatram za "smrtni greh" - še posebej na začetku.

Sta še v fazi spoznavanja, ampak se vama tole odvija z bliskovito hitrostjo - spoznal je tvoje starše, prespal je pri tebi ... pa ga sploh ne poznaš.

Mogoče vama pa uspe...
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 15. Dec. 2011 7:25

Js pa mislim, da ce si nekomi vsec, bo to tud kazal, se posebej na zacetku in bo on tebi pisal in te klical, ne pa da ti skos njemu. Js bi ga pustila pri miru in naj zacne on za mano skakat, ne da bi js za njem. Pomoje, ce ze na zacetku nekak navadis fanta, da skos ti njega klices in ga cakas, s casom vzame to za samoumevno in se ne trudi vec. Kar pa se men ne zdi uredu. Kot sm rekla, js bi ga pustila pri miru z sms-i in nej on pokaze kej interesa. Ce te res hoce videt, te bo poklicu in si bo vzel cas, kokr kol je zaposlen. Ce pa ne bo, pa lahko vidis, da ni lih tko kot ti trenutno izgleda.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
li.anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a li.anna » 15. Dec. 2011 7:50

...
Zadnjič spremenil li.anna, dne 18. Dec. 2011 10:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Dec. 2011 8:06

Brezveze drezaš v njega.
Če mu je res kaj do tebe, bo tudi on pokazal interes in ti kdaj pisal sms ali te poklical. Ne pa, da boš samo ti klicarila in sms-ala....on pa se bo javljal samo na tvoje neodgovorjene klice.
li.anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a li.anna » 15. Dec. 2011 8:13

...
Zadnjič spremenil li.anna, dne 18. Dec. 2011 10:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Dec. 2011 8:14

li.anna napisal/-a: 2x je že prespal pri meni v stanovanju (on še živi pri starših), a nisva imela nič, le objel me je in stisnil k sebi, me božal po roki, ob slovesu, preden je odšel v službo, pa mi je dal lubčka na lice. :)

če ženska spusti moškega prespat k njej, je pripravljena na seks z njim, razen če je mati tereza in k sebi vzame klošarja, da ne spi na mrzlem.

2x sta imela mir in čas, pa te je božal po roki in ti dal lubčka na lice?

ne znam si razlagat, res ne...ali je štorast ali je pa kaj drugega v ozadju...ampak nimam pojma, kaj bi lahko bilo...morda je homo pa te ima za kamuflažo... :D :D :D

lej, zgoraj citiran dogodek ni normalen...zato premišljuj iz tega vidika.
li.anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a li.anna » 15. Dec. 2011 8:18

...
Zadnjič spremenil li.anna, dne 18. Dec. 2011 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Dec. 2011 8:22

pa si kaj pomanjkljivo oblečena oz. izzivalna oz. vrednagreha okrog njega skakala??? :eek: :D

povej mu po telefonu, da bi mu rada predstavila enga luštnga prijatelja...pa boš videla, kako bo reagiral... (šala) :D

ne vem, meni ni normalno...pa tip ma čez 30 pa 10 let mlajša se mu ponuja, on pa lupčka na lička... :eek: :eek: :eek: budalo....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov