Simpatije do sodelavcev ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 24. Nov. 2011 17:09

Nekako se mi je zdelo, da bi ta odtenek teme sodil sem - če pa se motim, ga prosim prestavite.
Na forum sem se registrirala, ker vidim, da ste kar v redu druščina, da poveste kot je, s kancem sarkazma in humorja ali pa vzamete zadevo smrtno resno. No, v mojem primeru ... je lahko oboje. :D

Torej, sem študentka v res veliki firmi, in gojim simpatije do "sodelavca", katerega vidim tako, enkrat na teden - če imam srečo. Za to seveda ne ve noben, to je moja mala skrivnost. :P
Ker pač za to ne ve noben, niti prijatelji in prijateljice (res nočem povedat), in ker je nekako vse skupaj nemogoče (on je na dokaj visokem položaju), sem to svojo "nesrečo" morala izlit sem. :D
Sprašujem vas, kako in kaj v takem primeru - kaj se da narediti? Kolikor vidim, mu nisem ravno zoprna, to je recimo da že dober začetek, ne? :oops:

Ste imeli kdaj podobno izkušnjo, kako se je zadeva razpletla? O tem se lahko pogovarjamo v tej temi, ni nujno da je ravno meni posvečena :D Jaz držim pesti sama zase v glavnem.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Nov. 2011 17:18

A je samski?

Če ni, pa če se zapleteta boš njegova ljubica, če pa kdo v firmi izve sploh ženski del boš postala "k*rba ki razdira domove" to da je na višjem položaju pa bi lahko izgledalo kot da želiš večjo pozicijo.

Če je samski, pa bi znalo biti problem ker je ona na višjemu položaju, in če prideš do njega s puppy eyes in se mu mečeš pod kolena, bo izgledalo kot da mu lezeš v rit zaradi kakšnega napredovanja, torej če bi izgledala kot oboževalka boš ali ritoliznica ali ljubica.

Poizvedi če je samski, največja šansa bi bila če bi ga dobila kje zunaj službenih poslov...če je starejši in na višjemu položaju, se najbrž zaveda kakšno škodo mu lahko povzroči ena študentka. Dobi ga nekje, kjer je neformalno in neslužbeno ter kjer sta oba sproščena.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 24. Nov. 2011 17:31

če mene vprašaš to, da je sodelavec nima neke veze. če bi mu bila všeč bi te ven povabu. (morda te pa še bo) lahko je pač samo prijazen, ker je brezveze na delovnem mestu ustvarjat neke konflikte za nič. te zgodbe on je na višjem položaju, mi niso tolko všeč. boljše so mi ko se dva dokaj enakovredna skoraj pobijeta za neko zadevo. drugače pa srečno. :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 24. Nov. 2011 18:13

poizvedi če je samski, probej ga nekje ujagat ne v službi in boš sama vidla kako se stvari odvijajo...
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 24. Nov. 2011 18:29

Zdaj ne vem ali je samski ali ni, prstana ne nosi :D (poznam pa dosti poročenih moških, ki prstanov kljub temu ne nosijo, tako da ...). To, da naj bi ga kje zunaj "ujela", je tudi bolj težko ker pojma nimam, kam zahaja. Če bi koga spraševala o njem, bi pa bilo jasno kot beli dan da se zanimam zanj in ravno tega nočem (zaradi vseh negativnih možnih posledic). Mogoče pa zdaj decembra, ko bo firma imela neko srečanje, kaj prideva skupaj :twisted:
Sicer pa hvala za ideje :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 24. Nov. 2011 18:44

Bavaria napisal/-a:Zdaj ne vem ali je samski ali ni, prstana ne nosi :D (poznam pa dosti poročenih moških, ki prstanov kljub temu ne nosijo, tako da ...). To, da naj bi ga kje zunaj "ujela", je tudi bolj težko ker pojma nimam, kam zahaja. Če bi koga spraševala o njem, bi pa bilo jasno kot beli dan da se zanimam zanj in ravno tega nočem (zaradi vseh negativnih možnih posledic). Mogoče pa zdaj decembra, ko bo firma imela neko srečanje, kaj prideva skupaj :twisted:
Sicer pa hvala za ideje :)

facebook? od tam lahko marsikaj izveš (status, s kom se druži, kaj ga zanima...)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Nov. 2011 18:48

nevem, meni tole parčkanje na delovnem mestu ne potegne. sploh če je on na višjem položaju. jaz se, če se poskušam spravit v njegovo kožo ne bi v nič spuščala, če bi mi bila oseba zgolj simpatična in malo všeč. imaš lahko več sranja kot koristi. in če bi mu ti bila tako top of the top, bi že kaj namignil. ker ni, se jaz na tvojem mestu ne bi po nepotrebnem izpostvljala.
Vsak raj ima svojo kačo.
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 24. Nov. 2011 18:55

Facebooka model nima, očitno se ima za preveč modrega da bi to imel ali kaj :D Glede tega, da bi že on kaj naredil v smeri "kava" pa še enkrat poudarjam, da se ne vidiva tolikokrat (včasih 2x na mesec za tri sekunde, živjo-adijo, ker oba nekam letiva kamor sva namenjena) če pa imam srečo pa mu celo kaj nesem v roke -1x na mesec (naš oddelek v firmi se ukvarja s prodajo, pa včasih nesem kak račun ampak to je spet samo sekunda -prinesla sem račun in čao).
Imam pa občutek da bi se, če bi delala v istem štuku, večkrat kaj pohecala. Ne vem no, jaz čutim a sem človeku OK ali ne. :D Vsekakor poročam o "napredku" če bo koga zanimalo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Nov. 2011 19:30

Bavaria napisal/-a:prinesla sem račun in čao).

prinesla sem račun, škoda, ker se to zgodi le enkrat mesečno... :P

probaj tako ter opazuj reakcijo... :D
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 24. Nov. 2011 21:32

Vidiš, to je pa way preveč direkten stavek :) ni neumen in bo valjda takoj vedel, da poskušam flirtat - in ne predstavljam si, v kako sramoto se lahko spravim, če bo feedback negativen :oops:
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 24. Nov. 2011 21:33

Srečen tip, da se tolko ukvarjaš z njim, že to bi ga moglo pošteno zmutit.
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 24. Nov. 2011 21:37

Ukvarjam? Mogoče v mislih, sicer pa mislim da ne bi nikoli posumil, da mi je na tak način všeč. Mislim pa, da mu je na nek način sigurno jasno, da ima mojo naklonjenost. :D
Bi pa se z veseljem bolj ukvarjala z njim, to pa res :twisted: hehehe.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Nov. 2011 22:18

Bavaria napisal/-a:Vidiš, to je pa way preveč direkten stavek :) ni neumen in bo valjda takoj vedel, da poskušam flirtat - in ne predstavljam si, v kako sramoto se lahko spravim, če bo feedback negativen :oops:

kaj bi pa rada? samo sanjala? ali vedela če se lahko kaj zgodi? kako bi pa drugače vedela, če se lahko kaj zgodi?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Nov. 2011 13:48

a ne obstajajo neka pravila o odnosih med sodelavci na delovnem mestu? (na splošno)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Nov. 2011 14:09

odvisno od firme verjetno...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov