Seksualne šale
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Ali se radi pozabavate na temo seksa? Je kateri ob takih šalah neprijetno?
Sama imam namreč takega zezanja dovolj. Zdi se mi kot da smo eni primitivneži, ki študiramo samo o seksu. Ko se s puncami menim, se skoraj ne spotaknemo ob temo seks, ampak fantje pa nonstop.
Saj me ne moti da se menimo o seksu, zakaj ne bi udarili ene resne oz. neresne debate na to temo, če smo že tako odprti?
Ne, to pa ne, nam ni do tega, mi se samo hecamo.
Primer:
Kolega gre na wc. Nekdo vpraša kje je. Odgovor je: "Pridružil se je Markotu, ki je prejle odšel, pri grupiču".
Sama imam namreč takega zezanja dovolj. Zdi se mi kot da smo eni primitivneži, ki študiramo samo o seksu. Ko se s puncami menim, se skoraj ne spotaknemo ob temo seks, ampak fantje pa nonstop.
Saj me ne moti da se menimo o seksu, zakaj ne bi udarili ene resne oz. neresne debate na to temo, če smo že tako odprti?
Ne, to pa ne, nam ni do tega, mi se samo hecamo.
Primer:
Kolega gre na wc. Nekdo vpraša kje je. Odgovor je: "Pridružil se je Markotu, ki je prejle odšel, pri grupiču".
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
A ti bi rada malo več akcije pa malo manj govorjenja, šaljenja na to temo al kaj?
Sicer pa glede na tvojo starost, no predvidevam, da se ne družiš s fejst mlajšimi mislim, da pa jim to res več ne bi smelo bit smešno. Pri 'moji fantovski družbi' so take bedne šale nehale padat tam po prvem letniku srednje šole
Sicer pa glede na tvojo starost, no predvidevam, da se ne družiš s fejst mlajšimi mislim, da pa jim to res več ne bi smelo bit smešno. Pri 'moji fantovski družbi' so take bedne šale nehale padat tam po prvem letniku srednje šole
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sexualne šale so zabavne in prinesejo sproščenost v družbo. Lahko povem, da v popolnoma moških družbah, po možnosti nabite s testosteronom..pade takšna šala vsakih 10 sekund, to je samo zbadanje..večina referira na dolžino penisa, spolno usmeritev. Smisel ni zbadanje, ampak samo sproščanje energije...
Sexualne šale so vsaj meni zelo, je pa treba paziti kje jih pokaš.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
katy. - Kofetarica
Led Zeppelin napisal/-a:Sexualne šale so zabavne in prinesejo sproščenost v družbo. Lahko povem, da v popolnoma moških družbah, po možnosti nabite s testosteronom..pade takšna šala vsakih 10 sekund, to je samo zbadanje..večina referira na dolžino penisa, spolno usmeritev. Smisel ni zbadanje, ampak samo sproščanje energije...
No, ker si malo popravil svoj prejšnji post.
Nisem se strinjala z delom kjer si napisal, da to čisto vsi moški delajo, ker to pač ni res. Odvisno od moškega do moškega, pa tudi odvisno od družbe.
-
^^to je res, če skupina moških dela na projektu za književnost, to ne seka vsakih 10 sekund. Ampak, ampak ko je testosteron in adrenalin na visoki ravni, je to običaj.
Če bi posnel mojega inštruktorja, niti PG-18 ne bi zalegla.
Če bi posnel mojega inštruktorja, niti PG-18 ne bi zalegla.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 14. Nov. 2011 18:01, skupaj popravljeno 2 krat.
-
^^ampak to spet sukaš da so te šale namenjene zabavanju žensk, in impresioniranju njih.
Ne.
Te šale so primarno namenjene moškim, to je nek čisto drugačen jezik...ki ga razumemo samo mi
Kot sem rekel, namenjene so samo da se zadeve sprostijo. Recimo, ko sem bil na neki zadevi, kjer smo vsi tekmovali drug proti drugemu..ko smo prišli tja, smo bili vsi napeti, tekmovalni..pade ena takšna šala, še ena, še ena...bili vsi sproščeni in cool drug do drugega.
Glej recimo Sex v mestu, žensko verzijo tega.
Ne.
Te šale so primarno namenjene moškim, to je nek čisto drugačen jezik...ki ga razumemo samo mi
Kot sem rekel, namenjene so samo da se zadeve sprostijo. Recimo, ko sem bil na neki zadevi, kjer smo vsi tekmovali drug proti drugemu..ko smo prišli tja, smo bili vsi napeti, tekmovalni..pade ena takšna šala, še ena, še ena...bili vsi sproščeni in cool drug do drugega.
Glej recimo Sex v mestu, žensko verzijo tega.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 14. Nov. 2011 18:12, skupaj popravljeno 2 krat.
-
^^ se strinjam, tanka je meja ko je šala in ko že presega meje okusa. Kot npr. branje FB pogovorov od njihov ljubic. To ti dam prav.
Moje mišljenje je bilo na zbadanje drug drugega, bolj to. Recimo všeč in kar vedno spoštujem je to da se zna človek pohecati sam iz sebe, primer: brandibellov avatar.
Moje mišljenje je bilo na zbadanje drug drugega, bolj to. Recimo všeč in kar vedno spoštujem je to da se zna človek pohecati sam iz sebe, primer: brandibellov avatar.
- marypa
- Cosmopolitanka
katy. napisal/-a:A ti bi rada malo več akcije pa malo manj govorjenja, šaljenja na to temo al kaj?
Ne, kdo je rekel več akcije
Zdi se mi da je seks preveč intimna stvar, da bi kar mirno sprejela, da mi en nonstop govori, kak js grem zdaj, ko grem s fantom domov, seksat. Pač tega človeka ne poznam dovolj in mi nima kaj take govorit.
No drugače mi je pa en fant že rekel, da ga je prav strah pripeljat me v njegovo družbo, ker mi grejo tovrstne "šale" na živce, ker se njegova družba nonstop tako heca.
Omg. Je to res normalno, tudi če se ne poznaš dobro ali pa js poznam napačen folk?
-
katy. - Kofetarica
marypa napisal/-a:katy. napisal/-a:A ti bi rada malo več akcije pa malo manj govorjenja, šaljenja na to temo al kaj?
Ne, kdo je rekel več akcije
Zdi se mi da je seks preveč intimna stvar, da bi kar mirno sprejela, da mi en nonstop govori, kak js grem zdaj, ko grem s fantom domov, seksat. Pač tega človeka ne poznam dovolj in mi nima kaj take govorit.
No drugače mi je pa en fant že rekel, da ga je prav strah pripeljat me v njegovo družbo, ker mi grejo tovrstne "šale" na živce, ker se njegova družba nonstop tako heca.
Omg. Je to res normalno, tudi če se ne poznaš dobro ali pa js poznam napačen folk?
Ma če te to tako zelo moti si pač poišči neko družbo, ki bodo seks obravnavali kot bolj intimno stvar.
Sicer pa se je normalno dotikat, božat ljudi, ko jih prvič drugič srečaš.. a veš ker se še ne poznaš dobro. No je zate to normalno?
Zadnjič spremenil katy., dne 06. Jan. 2012 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- marypa
- Cosmopolitanka
brandibelle napisal/-a:sj na ircu si kr fajn sam če bi pa sam tvoje poste bral bi te pa po rt namahov zoprnija ena!
Komu je pa to zdj namenjeno?
@katy
Dotikat se že prvič ko se spoznaš? No ja, nekateri so res tako sproščeni pa odprti. Načeloma bi me motilo. Odvisno. Te seksualne šale me pa definitivno. Prostaške so.
Kar se družbe tiče, gre za fantovo družbo Pa od kogice fant je tak bizgec.
Zadnjič spremenil marypa, dne 16. Nov. 2011 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Meni se zdi, da smo zdej pomešali prostaštvo in "prefinjene" seksualne šale. Nimam nič proti dovtipu, ki je na mestu in povedan tako da se mu da celo smejati. Ne vem, mogoče sem se samo navadila, da v moški družbi je to precej pogosto, in me ne moti, celo nasmejem se lahko. Ne vem, sem zato baba-dec, otročja?
Druga stvar so ti, že omenjeni, otročji komentarji (ki jih jaz ne morem uvrščati med šale) - sočasno vstaneta moški in ženska: "A gresta seksat?" To mi/nam je nehalo bit smešno ko sem prilezla čez prag srednje šole. Enim očitno ne.
Tretja stvar so pa ti "kva bi ji delu" komentarji. Niso smešni, so mi pa precej pod nivojem. Zdej ne vem - saj tudi punce pokomentiramo kkšnega tipa, ki gre mimo, ampak ne na tak način, no! Stvar v katero se pa ne bom niti spuščala so pa taki sočni komentarji s strani tipa v zvezi. Bom rekla samo, da če že ima take izpade, naj jih nima v pričo mene.
Druga stvar so ti, že omenjeni, otročji komentarji (ki jih jaz ne morem uvrščati med šale) - sočasno vstaneta moški in ženska: "A gresta seksat?" To mi/nam je nehalo bit smešno ko sem prilezla čez prag srednje šole. Enim očitno ne.
Tretja stvar so pa ti "kva bi ji delu" komentarji. Niso smešni, so mi pa precej pod nivojem. Zdej ne vem - saj tudi punce pokomentiramo kkšnega tipa, ki gre mimo, ampak ne na tak način, no! Stvar v katero se pa ne bom niti spuščala so pa taki sočni komentarji s strani tipa v zvezi. Bom rekla samo, da če že ima take izpade, naj jih nima v pričo mene.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
katy. - Kofetarica
marypa napisal/-a:brandibelle napisal/-a:sj na ircu si kr fajn sam če bi pa sam tvoje poste bral bi te pa po rt namahov zoprnija ena!
Komu je pa to zdj namenjeno?
@katy
Dotikat se že prvič ko se spoznaš? No ja, nekateri so res tako sproščeni pa odprti. Načeloma bi me motilo. Odvisno. Te seksualne šale me pa definitivno. Prostaške so.
Kar se družbe tiče, gre za fantovo družbo Pa od kogice fant je tak bizgec.
Aha, zanimivo je videt, da maš tako mišljenje
- marypa
- Cosmopolitanka
Lol, to pa res ni blo v okviru teme, tak da prosim lepo. Moderatorji, administratorji, anyone?
Bi pa bla vesela še kakih komentarjev na to temo, zakaj so moški tak prostaški (podru bi jo itd...) in seveda zakaj se veliko ljudi rado pošali na temo seksualnosti. Namreč zame ta tema ni noben tabu, da bi se upala zgolj samo šalit.
Bi pa bla vesela še kakih komentarjev na to temo, zakaj so moški tak prostaški (podru bi jo itd...) in seveda zakaj se veliko ljudi rado pošali na temo seksualnosti. Namreč zame ta tema ni noben tabu, da bi se upala zgolj samo šalit.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mene tud ne motjo seksualne šale, s poudarkom na šale. Tud sama kdaj izustim kakšno. Seveda pa "nategnu bi te" ne dojemam kot šalo, zgolj kot neokusno pripombo. Zakaj so moški prostaški? Sej niso vsi, odvisno od vzgoje Šala na temo seksualnosti je pa kot kakšna druga šala, če je dobra, se nasmejim, če je slaba, zavijem z očmi. Komentarji na zadnjih dveh straneh pa.....I'm out
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov