SAMO PRIJATELJA?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sabincahm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2011
- Kraj: kranj
torej stara sem 17, on tudi. spoznala sva se prek prijatelja na eni žurki in že sam se je začel zanimati zame, skos je za mano lazu in take. sicer je bil v igri alkohol ampak vseeno se je videlo, da pač se je zagrel zame, tudi če sem šla za nekaj časa stran je pršu za mano. kar naenkrat sva se začela polublat in par drugih reči tudi. potem me je vprašal za cifro in fejsbuk in govoril da bi se lahko še videli. potem sem zbolela in se nisva mogla videt, sva se pa za to v petek. takrat so pršle težave. jaz sem mogla njega klicat in tudi takrat sem bolj al manj jaz za njim lazla :S drugič ko sva se vidla, me je ignoriral. naslednjič pa se je kar naenkrat spet zagrel zame (ni bil pijan) in mi začel govorit da bi mutiu z mano. pol sva pač zamutila in tko in drug dan je pršu k men. tut me je prašu če bi seksala.......sem rekla ne,.potem so naju moji prjatli povabil vn in sva pač šla in potem sm ga prašala kaj on uzema pod to mutenje in je reku da on ne bo z nobeno drugo. pol je še mene prašu, sm rekla da vrjetn ne bom z nobenim. prašu me je še za naprej kdaj se vidmo, kje bom drug tedn in še drug in tko..pol je šou dam mi je še poslou sms s srčkom...pol pač drug dan spet ignor, in to ceu tedn, doklr se nismo vidl. takt sm ga prašala kaj je narobe in je reku da on bi še mutiu. pol se je spet premislu. pol smo se spet vidl pa je reku da ne bi, da rab svobodo. skos se premišljuje. nazadnje je reku da bi biu sam frend, ker sm mu zlo uredu oseba. prosim razložte mi, kaj naj bi to pomenil?? a ga ne privlačim?? al nevem sploh kaj si mislt. PROSIM POMAGAJTE :S
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
sabincahm pust ti tega kmeta. tak ki bo hotel s tabo bit bo hotel s tabo bit ne pa premišlevat a se mu bolj splača pofukavat okoli pa pijančevat al imet eno punco rad. drugič ga dej ti na ignor pa je, pa mu reč da premišluješ a bi mela blond fanta al črnolasega...
nevem kako da ene punce odjebejo enga ki mu en las narobe štrli ene se pa ne morete od kretenov odlepit... in da jaz sam une taprve povsod vidim.
nevem kako da ene punce odjebejo enga ki mu en las narobe štrli ene se pa ne morete od kretenov odlepit... in da jaz sam une taprve povsod vidim.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
slovenc79 napisal/-a:nevem kako da ene punce odjebejo enga ki mu en las narobe štrli ene se pa ne morete od kretenov odlepit... in da jaz sam une taprve povsod vidim.
Privlačnost ni izbira. Tip je pritisnil na prave gumbe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kaj zdej...sta vidva seksala al nista?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
v-e-s-n-a napisal/-a:jaz mam občutek, da bi on tebe rad samo izkoristil.
Se pravi: ko bo on imel čas in si te bo želel videt, te bo poklical. Drugače ne. Ko bo hotu sexat, te bo poklicu, in te bo slej kot prej mogoče celo prepičal v to....če pač ne, pa si bo drugo najdu in sexal z njo.
Skratka...po domače, ko se bo njemu k***c dignu boš kaj slišala od njega, drugače pa pomoje nič.
Ne delaj si prevelikih utvar in boljše pomoje zate, da se ne zaljubiš...ker boš ti tista ki bo trpela, njemu bo pa vseeno.
It was forever..but it didnt last long..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Glej, iz tega, da si nonstop premišlja, danes tako, jutri drugače...to ti po mojem daje jasno vedet, da ne morš tu na nekaj resnega računat, no. Očitno ga že nisi tolk zmešala, če te daje na ignor. Se vidi, da je nek mutibarič, vsaj mene bi ful odbilo, da si kr neki zmišljuje. Ti pa zase razmisli - če si se zaljubila, pazi na svoja čustva. V tem primeru se ne more takle s tabo igrat in mu reči, da se ti tega pač ne greš; naj se odloči, ali pa ne bo nič. Škoda, da bi trpela zarad igranja nekega idiota s tvojim srcem.
Če se pa nisi zaljubila in ti to bluzenje odgovarja, potem pa...go ahead. Ampak tudi v tem primeru ne more kr tak iz dans na jutri si premišljat, saj pa nisi na svetu zato, da ga boš čakala križem rok, kdaj se bo dečko spomnil nate. Pač se ne omejuj samo nanj, mej ga za sproti in mu daj to vedet, da ne bo slučajno kake užaljenosti pol špilal. Ali je 100% tvoj ali pa si ti njegova samo, ko/če se ti bo glih dalo
Če se pa nisi zaljubila in ti to bluzenje odgovarja, potem pa...go ahead. Ampak tudi v tem primeru ne more kr tak iz dans na jutri si premišljat, saj pa nisi na svetu zato, da ga boš čakala križem rok, kdaj se bo dečko spomnil nate. Pač se ne omejuj samo nanj, mej ga za sproti in mu daj to vedet, da ne bo slučajno kake užaljenosti pol špilal. Ali je 100% tvoj ali pa si ti njegova samo, ko/če se ti bo glih dalo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Led Zeppelin napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:nevem kako da ene punce odjebejo enga ki mu en las narobe štrli ene se pa ne morete od kretenov odlepit... in da jaz sam une taprve povsod vidim.
Privlačnost ni izbira. Tip je pritisnil na prave gumbe.
ko bi vsaj pritisnil gumb. ta tip se ne more odločiti katerega bi pritisnil...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Možnosti je več po moje.
- mogoče se hoče špilat z drugimi, tebe ima za rezervo ker ve da te privlači in te ima zatorej v šahu
- ga ne zanimaš, ampak vseeno misli da si kjut..beseda prijateljica pa je samo kjut izgovor da se te znebi, ter da ti ne ostaneš praznih rok
- je občutil neko privlačnost, probal..ampak ni šlo, in hoče biti prijatelj
- je zmeden, in ne ve kaj hoče
Mislim da so tvoje kvote bolj slabe.
Lej če te privlači, in on noče biti s tabo..prijateljstvo pa te obremenjuje..enostavno ne iti v to, zakaj bi se silila. Resno.
- mogoče se hoče špilat z drugimi, tebe ima za rezervo ker ve da te privlači in te ima zatorej v šahu
- ga ne zanimaš, ampak vseeno misli da si kjut..beseda prijateljica pa je samo kjut izgovor da se te znebi, ter da ti ne ostaneš praznih rok
- je občutil neko privlačnost, probal..ampak ni šlo, in hoče biti prijatelj
- je zmeden, in ne ve kaj hoče
Mislim da so tvoje kvote bolj slabe.
Lej če te privlači, in on noče biti s tabo..prijateljstvo pa te obremenjuje..enostavno ne iti v to, zakaj bi se silila. Resno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov