Ogovarjanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Dajte mi kake ideje, kako se maščevat ljudem, ki te ogovarjajo.
Prosim, brez pametovanj, kako je najboljše se s tem sploh ne ukvarjat in sploh ne razmišljat o takih ljudeh in bla bla...
Prosim, brez pametovanj, kako je najboljše se s tem sploh ne ukvarjat in sploh ne razmišljat o takih ljudeh in bla bla...
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Verjetno si misnla opravljajo?
Eh ti pa res ne rabiš nekih nasvetov glede tega, se mi zdi da maš sama dost domišlije. Odvisno kakšen človek si - lahko se spraviš v vojno z njimi in se greš razne srednješolske igrice, s katerimi se spustiš na njihov nivo (štartaš kake govorice o njej/njemu, pecaš njenga tipa, šuntaš njene kolegice proti njej) ali pa se obnašaš letom primerno in ji/mu poveš svoje v fris, jo/ga skenslaš s fbja in pozabiš da obstaja. Škoda energije za take ljudi. En luškan quote na to temo - Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it.
Eh ti pa res ne rabiš nekih nasvetov glede tega, se mi zdi da maš sama dost domišlije. Odvisno kakšen človek si - lahko se spraviš v vojno z njimi in se greš razne srednješolske igrice, s katerimi se spustiš na njihov nivo (štartaš kake govorice o njej/njemu, pecaš njenga tipa, šuntaš njene kolegice proti njej) ali pa se obnašaš letom primerno in ji/mu poveš svoje v fris, jo/ga skenslaš s fbja in pozabiš da obstaja. Škoda energije za take ljudi. En luškan quote na to temo - Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
to se ne gre za kake kolegice, ki bi jih imela na fb.
konkretno bom povedala: ogovarja me skupina ljudi, ki sem jo že zdavnaj zapustila. problem je, da je očitno svet tako majhen, da me to še vedno spremlja. ne gre se za opravljanje o tem, s kom vse sem spala (čeprav je možno, da si je tudi to kdo izmislil).
konkretno bom povedala: ogovarja me skupina ljudi, ki sem jo že zdavnaj zapustila. problem je, da je očitno svet tako majhen, da me to še vedno spremlja. ne gre se za opravljanje o tem, s kom vse sem spala (čeprav je možno, da si je tudi to kdo izmislil).
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ugotoviš kje parkirajo in jim narišeš kurca na havbo (s ključem, itak), pa zliješ kefir v ventilatorje... recimo.
edit: joj joj, a ni na bilokakšna imena za penis ponavadi cenzura?
edit: joj joj, a ni na bilokakšna imena za penis ponavadi cenzura?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
delusional napisal/-a:kaj pa če nimajo avta?
delusional napisal/-a:so podnajemniki!!
Potem pa ni čudno, da si upajo.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov