prijateljica?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lely_be » 29. Sep. 2011 19:40

Hey, tako je stvar. imam cimro, ki je isto stara kot jaz. spoznali sva se tako da je njen bivši kolega z mojim bivšim. obe sva končale istočasno. jaz sem se hotla po tej zvezi malo znoret ker sem že nekaj časa bla v vezah in ona isto. no, tako, pač sva celo poletje žurale, spoznavale tipe naokoli itd... potem pa je v njeno življenje prišel nek tip ki sta se spoznala prek neta in sta na začetku bila FF. potem pa se je ta tip vanjo zaljubil, rinil ful itd a ona ni hotela biti z njim. no zgleda da sta zdaj že nekaj časa skupaj. je pa še tako. midve imava eno družbo ki se družimo konstantno, ampak jaz sem njih spoznala že lani prek mojega bivšega, to poletje pa smo se začeli ful družit skupaj s kolegico. zadnje čase pa je ona ful zadirčna do mene, vsaka manjša stvar jo moti, sem pa opazila da si nekako lasti eno kolegico iz te družbe, izključuje me iz kavic itd.. z mano se sploh ne pogovarja več tako kot prej, a jaz sem do nje normalna. jaz sem še vedno samska. nevem a jo moti to da ona ni več svobodna ali kaj ampak meni gre to obnašanje na žiwce. ful mi je žal ker smo se mele tako lepo in ful smo se družili, delali use skupaj, zdaj pa se mi zdi da je presedlala kar na to drugo kolegico. kakšno je kaj vaše mnenje?
it's just me.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Sep. 2011 20:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 30. Sep. 2011 6:57

glede na napisano bi jaz prvo vprašala koliko si stara.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 26. Okt. 2011 12:49

Glede na to, da je punca tvoja cimra (če sem prav prebrala), hodiš vsaj v srednjo šolo ... Men se tale težava ne zdi nevemkako velika, sej smo ljudje, in če sta cimri, pomeni, da druga drugo verjetno dobro poznata, torej ne more bit nek velik problem, da najdeš pravi način pogovora z njo. Pač jo vprašaš kaj ji dogaja, zakaj se tako butasto obnaša (če ji vajino prijateljstvo tolk mal pomen) in če vidiš, da ji je v bistvu vseen, pač končaš druženje z njo, ker ni vredna tvojega prijateljstva.
Prej kot se boš naučila, da nekateri ljudje niso vredni truda, lažje boš šla skozi življenje...pa tega ne mislim za vse, ampak le za nekatere ljudi.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 26. Okt. 2011 12:49

Glede na to, da je punca tvoja cimra (če sem prav prebrala), hodiš vsaj v srednjo šolo ... Men se tale težava ne zdi nevemkako velika, sej smo ljudje, in če sta cimri, pomeni, da druga drugo verjetno dobro poznata, torej ne more bit nek velik problem, da najdeš pravi način pogovora z njo. Pač jo vprašaš kaj ji dogaja, zakaj se tako butasto obnaša (če ji vajino prijateljstvo tolk mal pomen) in če vidiš, da ji je v bistvu vseen, pač končaš druženje z njo, ker ni vredna tvojega prijateljstva.
Prej kot se boš naučila, da nekateri ljudje niso vredni truda, lažje boš šla skozi življenje...pa tega ne mislim za vse, ampak le za nekatere ljudi.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 26. Okt. 2011 12:50

uuupssss, dvakrat sem "odgovorila"... se opravičujem :oops:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 27. Okt. 2011 10:10

Jaz bi se z njo pogovorila in pol vidla kako dalje.
Včasih,čeprav si želiš,ljudje ne ostanejo za vedno v tvojem življenju.Včasih je to velik plus,ma to se zavedano šele kasneje - ko gledamo na vse iz zdrave distance in ko smo že "preboleli" razočaranje. ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Okt. 2011 11:27

ni to ona, ko ji je fant reko se slišimo al nekak tak?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 15. Nov. 2011 0:47

ja, znajo razočarat neke "kolegice at the moment ohinsploh" :) Glej vsaj vidla si njeno persono, pač da je neka zahrbtna očitno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov