Bila sva nerazdružljiva, sedaj ne odpiše

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

drejčaIvory
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a drejčaIvory » 28. Avg. 2011 12:41

Pozdravljene, nova sem na tem forumu in potrebujem nekaj pomoči.
Letos sem na jezikovnem tečaju spoznala Britanca, s katerim sva bila dva tedna popolnoma nerazdružljiva, veliko sva tudi sama hodila na kavo, vedno sva se veliko pogovarjala. Ko je prišel dan slovesa, sva bila oba žalostna, v njegovih očeh sem opazila nekaj solz. Obljubil mi je, da mi bo pisal. Prva sem mu poslala mail, tako ko sem prišla domov. Na prvi mail mi je še odpisal, ko sem mu ponovno odpisala nič. Poslala sem mu tudi razglednico, za katero ni nikjer napisal, če jo je dobil. Če jo je dobil, naj bi bilo ta teden (ki se danes izteka), potem pa sem mu na facebook-u poslala sporočilo, pa ni odpisal. Komentiral pa je sliko. Ni mi jasno, zakaj ne odpiše, že dva tedna mi ni odpisal na mail (če ne štejem komentiranja slike). Resnično bi mi prišel prav nasvet, ker postajam obupana. Na tečaju sva govorila tudi o možnosti, da pride v Slovenijo, kje more prestopati, da pride do Ljubljane, itd. sedaj pa nič.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2011 12:49

Bila je pač le poletna romanca. Sprijazni se, da iz tega ne bo nič in mu nehaj težit :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Avg. 2011 12:52

ampak zakaj pa pr enih take romance pridejo celo do poroke in selitve :?:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2011 12:56

Pri enih ja, seveda. Ampak so bolj izjema kot pravilo. Glede na to, da fant ne odpiše, je jasno na čem sta.
Zveza London- Ljubljana je ena najlažjih zvez preko mej za furat glede na cene letalskih in če bi bila oba za to, bi šlo.

Sklepam, da avtorica srednješolka, tako da ga naj kar pozabi :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 28. Avg. 2011 13:52

drejčaIvory napisal/-a: Ni mi jasno, zakaj ne odpiše, že dva tedna mi ni odpisal na mail (če ne štejem komentiranja slike).

Ima drugo... Tipi kar tko ne zginejo! Dva tedna ni odpisal, ocitno te ima za prijateljico, ti pa ga cakas in se obremenujes? Ne pisi mu vec in poisci si drugega fanta...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Avg. 2011 15:56

To je klasična poletna romanca. Vse ful lepo, ful intenzivno, na koncu solze ob slovesu, ko se razideta, je pa v parih dneh vse pozabljeno.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 28. Avg. 2011 19:53

Itak je med dvema osebama, al sta v razmerju, al neki mata vedno eden v tem paru, ki mu je več do drugega kot drugemu do njega. Al pa da lažje izkazuje svoja čustva.. Kaj pa veš, mogoče ma pa bebjo v VB, and he "forgot to tell you".. Če dejansko misliš, da lahko iz tega kaj uspe, probavaj, ampak ne bodi preveč razočarana, če iz te moke ne bo kruha... VSaj moje mnenje..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Teah » 28. Avg. 2011 20:10

Fant je šel naprej. Niso vsi takšni da bodo nate čakali celo življenje, da boš ti dvignila rit in šla k njemu v London al kjer koli pač živi. Mislim da boš težko našla nekoga, ki bo celo življenje čakal nate, kaj šele, če je doma v Veliki Britaniji. Ja res je da so kateri "tujci" skupaj (pač recimo ona je slovenka, on britanec) ampak teh ni ravno dosti. Ljubezen more biti res velika. So move on as he did.. :)
Life is so hectic when you're running around.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Avg. 2011 20:29

Torej, če povzamem tvoj post, je ona kriva, ker se ni po dvotedenski romanci na vrat na nos preselila v London, ker je on pač ne bo čakal? :?
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Teah » 28. Avg. 2011 20:32

Ne OBA sta kriva. Pač je punca to napisala pač nje povem, če bi on to napisal bi pač njemu isto napisala :) Life goes on. Če se ne izide pač nadaljuješ
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Avg. 2011 20:36

Je res, ampak ti si napisala tako, kot da je on čakal nanjo in ker ona ni nič naredila, je šel naprej. Wtf, mu je pisala, on ni odpisal.
On je šel naprej, se strinjam. Naj gre še ona. Ne moreš ji pa očitat pasivnosti.
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Teah » 28. Avg. 2011 20:41

Sej jaz se totalno strnijam s tabo glej. Samo, če smo čisto realistični sta oba kriva. Ona "rine" v njega, on je pa obljubil da bo pisal pa ni. Mogoče je spoznal drugo punco al pa je ugotovil da to tako ne bo šlo :wink:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 29. Avg. 2011 8:00

če ne odpiše, pač ne odpiše.. zakaj nujno rabiš to da bi ti odpisal? ne rabiš tega, bodi zadovoljna sama s seboj in se ne ukvarjaj več s tem zakaj odpiše, oz. zakaj ne.. potem se bo pa hitro našel nekdo pri katerem teh vprašanj ne bo več :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 29. Avg. 2011 11:10

da bi ti vsaj en dildo kupil preden je odšel...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Avg. 2011 15:48

Jaz sem sam z enim ostala res v stikih, z vsemi ostalimi je blo vse neki površno, k te ne zanima zares, kaj se dogaja s tipom.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov