Nevoščljiva prijateljica

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

breza28
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a breza28 » 10. Avg. 2011 12:50

Pozdrav! Imam precej nevoščljivo prijateljico in ne vem več kaj naj naredim. Kako bi ostali ravnali v mojem primeru? Odkar imam fanta me enostavno ignorira. Javi se edino, če me ona kaj potrebuje. Naj jo začnem še jaz ignorirat? Ne odpisuje na sms-e, ne odgovarja na klice. Ko pa me rabi pokliče z izgovorom, da ni videla sms-a ali pa da je pozabila odpisat, oziroma poklicat nazaj. Imam občutek, da pozna ljudi samo, ko ve, da bo kaj iztržila od njih.
*magične_oči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *magične_oči* » 10. Avg. 2011 13:56

Takih ljudi je vse več in jaz temu ne bi rekla nevoščljivost ampak izkoriščevalnost. Na tvojem mestu bi jo tudi sama ignorirala, po mojem mnenju se nima smisla ukvarjat s takimi ljudmi. Če bi bila prava prijateljica, ne bi bila taka kljub tvojemu fantu. To kaže samo na to, kakšen karakter je v resnici.
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 10. Avg. 2011 14:03

sploh nevem, zakaj kaj takega imenujes "prijateljstvo"
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 10. Avg. 2011 14:15

*magične_oči* napisal/-a:Takih ljudi je vse več in jaz temu ne bi rekla nevoščljivost ampak izkoriščevalnost. Na tvojem mestu bi jo tudi sama ignorirala, po mojem mnenju se nima smisla ukvarjat s takimi ljudmi. Če bi bila prava prijateljica, ne bi bila taka kljub tvojemu fantu. To kaže samo na to, kakšen karakter je v resnici.

Agree. ne kliči je več, ne piši ji. ko te bo klicala ona, se ji ne oglašaj. Ne odgovarjaj na sms-e itd. To ni prijateljica, temveč oseba, ki gleda samo na svojo rit in izkorišča druge.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Avg. 2011 15:02

jaz bi ji na tvojem mestu povedala to, ko bi naslednjič poklicala.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 10. Avg. 2011 15:29

Osebno sem mnenja, da je na prijateljice treba gledati podobno kot na fante. Če s fantom nista za skupaj, zakaj bi potem bila z njim. Torej, če se s kolegico ne razumeta, ji daj konec. Očitno je, da ti za njo nisi pomembna v njenem življenju. Zakaj bi ona bila pomembna zate. Če ni za bit, je za it...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a breza28 » 10. Avg. 2011 15:45

Se strinjam z vami, a mi je težko. Je ena izmed najboljših prijateljic. če ji še lahko tako rečem. Potem se je spremenila že ko je sama dobila fanta. Kasneje še bolj, ko sem ga jaz. Z njene strani je nastala prvo bahavost, sedaj pa fovšija. Imava skupno prijateljico s katero naju bi očitno rada skregala. Ko je z mano pljuva po njej, ko je z njo pa po meni. Res mi ni jasno zakaj je postala takšna.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 10. Avg. 2011 15:53

in zarad kakšnih dejanj ji pravi "najboljša prijateljica" ? namreč jaz tega ne vidim iz napisanega
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 10. Avg. 2011 16:20

Take osebe ne bi smatrala niti kot kolegico, kaj šele prijateljico. Ni mi jasno, kako se ti še sploh da ukvarjati z njo in spraševati, kaj naj narediš. Jaz bi jo dala v celoti na ignore, in to brez slabe vesti. :wink:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 10. Avg. 2011 22:22

Ja zakaj se pa družiš z njo? ;) Lol no...
Uporabniški avatar
Simoncaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Simoncaa* » 10. Avg. 2011 23:54

Mogoče pa jo kaj druga moti, ne pa to da imaš fanta! Meni se zdi, da malo pretiravaš. Zagotovo je jezna, poskušaj ugotoviti zakaj. Najboljše bo, da se pogovoriš z njo.
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a breza28 » 11. Avg. 2011 7:30

Sem povdarila, da gre za eno izmed najboljših prijateljic, ki to več ni. Družila sem se, ker je bilo včasih vse super. Gre pa očitno za ljubosumje glede na obrekovanja, ki jih izraža.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Avg. 2011 9:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a breza28 » 11. Avg. 2011 10:04

Ne, sirova štručka, gre se za eno prijateljico, niso vse takšne. Samo ena se je spremenila.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 11. Avg. 2011 10:10

Even better. Torej, če imaš več prijateljic, sploh ne vem, zakaj to žensko še vedno poimenuješ prijateljica. Pri meni bi bila po hitrem postopku odpisana tudi, če bi mi bila edina prijateljica. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov