mlajši fant?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 26. Jul. 2011 19:31

Hei!

Mene pa zanima, kaj si mislite o zvezi starejše ženske z mlajšim? Mislim tako nekako razlika do deset let? Zdi se mi,da imajo starejši več predsodkov o tem, sploh na podeželju, jaz jih nimam oz. se nikoli nisem s tem obremenjevala, dokler nisem nekoč doživela, da mi je bil všeč nekaj let mlajši. Ko so doma to dojeli, je bil ogenj v strehi... :(Ste kdaj imele kdaj tako zvezo? Mene preseneča, kako so nekateri tako strahovito proti temu...:(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Jul. 2011 19:37

Poznam par takih parčkov z razlikami 5-12 let (punca starejšaseveda) in jim po več letih super laufa.

Zakaj pa ne :)

Dodajam, da imajo skoraj vsi ti pari že otroke :P
Zadnjič spremenil *mala*, dne 26. Jul. 2011 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Jul. 2011 19:42

jaz pravim, da je moškim zanimivo met starejšo, ko so oni stari nekje do 25 let. nekaterim pa še to ne. nekateri hočejo strogo mlajšo. sploh če jim tak zgled daje oče.

moški imajo starejšo žensko samo, da jih kaj nauči, ne nameravajo pa s starejšo met otrok, zato se ponavadi to konča, ko ženska začne težit, da bi rada zanosila.

za resno zvezo si bo tip vedno našel čim mlajšo.
zadnjič mi je eden pravil, da je mel 5 let starejšo enkrat, ampak sedaj ko ima 30 let, da ni šans da bi imel 5 let starejšo oz. niti sebi enako stare noče, ampak išče 5-7 let mlajše.
Uporabniški avatar
Bombonči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bombonči » 26. Jul. 2011 21:26

Nekaj posploševat ne maram... Lahko pa povem za en konkreten primer; ona bo stara 29, on pa je bil pred kratkim 21 in jima laufa ;) s tem, da si ON želi otrok skoraj bolj kot ona (funny situacije so res :D ) in bi bil ful vesel, če bi zanosila...

Sicer pa je meni osebno trapasto, če se nekdo ravna po tem kaj ljudje rečejo in kaj si mislijo. Ravnaj se po tem, kar je tebi v redu in kar ti misliš, da je prav, ne oziraj se na druge.
Če se zaljubiš v fanta mlajšega deset let in on vate, ja normalno da bosta probala kam lahko privede ta zaljubljenost. Če se izkaže za kul in to, ga boš pustila z razlogom; ej premlad si zame, ne morem bit s tabo ker sej veš, kaj bodo pa ljudje rekli? ... No? Ne bi tega naredila, ne? ;)
Happines is living whithout expectations.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 26. Jul. 2011 23:59

Jaz vidim v taki zvezi en sam problem in sicer zenske si obicajno prej zelimo otroke, kot moski. Ena kolegica je 29, njen fant pa 20. Ona ze odkar jo poznam (6 let), govori o tem, da bi imela otroke, vendar si vedno izbira mlajse fante, ki pri 20. jasno se niso pripravljeni na to (vsaj velike vecina, primer, ki ga je dala uporabnica nad mano, potrjuje izjeme). Torej, skupaj sta skoraj 2 leti, njej se mudi zivet skupaj, zacet druzino, on pa bi seveda raje prej dostudiral, nekaj let se zural in uzival, preden bo treba prevzet starsevske odgovornosti, s cimer seveda ni nic narobe. Tukaj torej pride do konflikta in tudi ce se drugace ujameta in razumeta super fajn, zaradi tega, ker si oba partnerja ne zelita otrok v istem casovnem obdobju, razpade dosti vec zvez, kot se morda na prvi pogled zdi. To se seveda dogaja parom razlicnih starosti, najpogosteje pa pri parih, kjer je zenska starejsa.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Jul. 2011 14:10

Ma zadnje čase je popularno, da je fant mlajši...tudi sama imam 3 leta mlajšega in je vse o.k. Kar se tiče družine in skupnega življenja...ja, si želim, vendar mora on še dokončati študij in na te stvari lahko računam šele čez kakih 5 let. Nimaš kaj...ampak ni šans da bi samo zaradi tega šla narazen, ker zveza sicer krasno funkcjonira. Pri večji starostni razliki, da je ženska 30 in fant 20...ma..fajn je potemtakem, če fant ni žurerski tip in ma morbit že narjeno šolo..v tem primeru najbž samo srednjo poklicno..potem bo prej prišlo do skupnega življenja in družine..sicer je pa sračkanje..
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 27. Jul. 2011 14:35

Tudi jaz imam 3 leta mlajšega. Prej sem vedno imela starejše, zato se mi je najprej zdelo malo čudno. Ampak sem se navadila in zdaj sploh več ne pomislim, da bi to bilo kaj nenavadnega. Tudi od drugih še nisem doživela slabega odziva.
O otrocih pri 24 itak še ne razmišljam, ker mi je trenutno kariera pomembnejša. Z mojim sva se itak že prej družila, imava večino skupnih prijateljev in tudi približno iste navade glede žuranja, preživljanja prostega časa itd. Tako da za enkrat lahko naštejem same pozitivne plati.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Jul. 2011 21:17

noben tip se pri 21ih ąe ni naľural, dočim meni vem, da je blo pr 24ih ľe dovolj kurbarije in ľur rabim enkrat na mesec al ąe manj.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 03. Avg. 2011 15:18

Torej je prej omenjeni par začel, ko je bilo njej 27, njemu pa 18 let? Takih razlik, sploh v letih, ko se še opazi razlika (na čustvenem nivoju kakor tudi najbrž vizualno), pa res ne razumem. :? Štekam, če je ženska starejša od tipa par let, ne pa 9, in začneta furat t.i. resno zvezo, ko je on praktično še otrok, ona pa (naj bi bila) že neka izoblikovana osebnost, ki si želi pri teh letih že ustvariti družino. Kontra primeri so mi bolj "domači", če se tako izrazim. Pa ne, da bi menila, da so pa zdaj punce stare okoli 20 let na nivoju 30 letnice z željo po čim prejšnjem ustvarjanju družine, a bi rekla, da je delež resnih 20 letnic najbrž večji kot delež resnih 20 letnikov, zato se tudi ujamejo primeri, kjer je punca stara recimo 22, tip pa ene 8 let starejši in se v mišljenju poglihata, ker moški tam do cca 27. leta ne razmišljajo preveč z zgornjo glavo, ampak bolj s spodnjo. Poznam pač več primerov, ko je fant starejši več kot 5 let od punce kot kontra primer, medtem ko nisem slišala še za noben par, kjer bi bila ona toliko starejša, in bi se zveza obnesla. Razen morda v poznejših letih, ko sta že oba nad 30.
Drugače pa vsakemu svoje seveda. :)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 03. Avg. 2011 17:19

Hehe, Delusional, a to je letelo name oz. na mojo zvezo? :cool:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 03. Avg. 2011 19:20

Leonessa napisal/-a:Torej je prej omenjeni par začel, ko je bilo njej 27, njemu pa 18 let? Takih razlik, sploh v letih, ko se še opazi razlika (na čustvenem nivoju kakor tudi najbrž vizualno), pa res ne razumem. :? Štekam, če je ženska starejša od tipa par let, ne pa 9, in začneta furat t.i. resno zvezo, ko je on praktično še otrok, ona pa (naj bi bila) že neka izoblikovana osebnost, ki si želi pri teh letih že ustvariti družino. Kontra primeri so mi bolj "domači", če se tako izrazim. Pa ne, da bi menila, da so pa zdaj punce stare okoli 20 let na nivoju 30 letnice z željo po čim prejšnjem ustvarjanju družine, a bi rekla, da je delež resnih 20 letnic najbrž večji kot delež resnih 20 letnikov, zato se tudi ujamejo primeri, kjer je punca stara recimo 22, tip pa ene 8 let starejši in se v mišljenju poglihata, ker moški tam do cca 27. leta ne razmišljajo preveč z zgornjo glavo, ampak bolj s spodnjo. Poznam pač več primerov, ko je fant starejši več kot 5 let od punce kot kontra primer, medtem ko nisem slišala še za noben par, kjer bi bila ona toliko starejša, in bi se zveza obnesla. Razen morda v poznejših letih, ko sta že oba nad 30.
Drugače pa vsakemu svoje seveda. :)

Vse se da če se hoče ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Avg. 2011 22:10

V glavnem je tako, da ful starejše privlačijo mlade mulce, ki bi se radi malo učili.

Ne poznam nobenega tipa, starejšega od 30, ki bi ga privlačile izrazito starejše.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 03. Avg. 2011 22:46

Džeki napisal/-a:V glavnem je tako, da ful starejše privlačijo mlade mulce, ki bi se radi malo učili.

To zato ker so v ameriški piti spoznali obstoj milfic
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Avg. 2011 22:06

why not, in obratno seveda. Neke razlike, 4+ (ženska-moški, moški-ženska) so mi že malo preveč.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Avg. 2011 7:27

vrocamucka napisal/-a:To zato ker so v ameriški piti spoznali obstoj milfic

Verjetno res..Kje pa smo vsi mi spoznali obstoj:

- "f - friendov"?
- frends with benefits?
- razmerij "komplicirano je"?
- odprtih zvez..?

Ko je bila moja mati študentka, so punce bile samske, ali pa imele fanta. Enako fantje. Ni obstajalo "midva se samo tako malo dol dajeva". Ni obstajalo "on je moj f-frend"..

Kaj hočem povedati. Niso ameriški filmi k nam prinesli samo milfic, ampak še marsikaj drugega, kar se nam danes zdi normalno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov